Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Magdica
    17. Srpanj 2017. 21:24

MiuMau

Magdica prekrasna betato ides na vv na uzv ili? Znaci dva tjedna od prve bete su te narucili?

Hvala,da na vv,zvala sam rekla mi je sestra sljedeci petak,da onda zadnji dan rade i nema sale tak da dodem oko 10,znaci da rade jos drugi tjedan,a ja sam mislila da idu polje ovog tjedna na go,ti ides ovaj cetvrtak?

MiuMau
    17. Srpanj 2017. 22:51

Da, nadam se da ce P. obavit sve sto trebamo prije godisnjeg... ganjat cu ga na moru ak treba 

18. Srpanj 2017. 18:24

Evo curke meni vracena kaze doktorica lijepa blastica I lijep mi endometrij..
    Blago meni evo sad to sesti put slusam😂😁😁

waithing

MiuMau
    18. Srpanj 2017. 19:29

Ahahahhaa, nama mpo-vkama se komplimenti svode na lijep endometrij, blastice, folikule... 
    Drzim fige Waithing, ovaj je dobitan, imam filing... 

18. Srpanj 2017. 19:34

Hvala MiuMau...
    Nikog nije bilo niti u cekaoni a ja sama na transferu ,vidi se da se pripremaju za godisnji...
    Bila je cijenjena doktorica J😁

waithing

MiuMau
    18. Srpanj 2017. 20:10

Ahahahahaha... dobro da te pustila na transfer... 
    Da nisam ja otresla hiper na tebe ovdje pa da ga nanjusi..  

• Zabrinuta
    18. Srpanj 2017. 20:55

Bok ....zanima me dali je ikome uspio ivf sa vracenim peterostanicnim embrijem drugi dan.

Zoja31
    18. Srpanj 2017. 21:43

Waithing drzim fige neka ova lijepa blastica se dobro ugnjezdi u lijepu maternicu i ostane kod mame narednih 9 mjeseci. 

mono1111
    18. Srpanj 2017. 22:18

Waiting,
    Htjela sam ti zazeljeti srecu jos jucer za dns, ali zabbb ;/
    Zelim da se ta zadnja lijepo primi i da bude sve ok !!!
    Drzim i navijam !!
    Estrofem i dalje uzimas a Decortin???

s0102
    18. Srpanj 2017. 23:01

waithing

Evo curke meni vracena kaze doktorica lijepa blastica I lijep mi endometrij..
    Blago meni evo sad to sesti put slusam😂😁😁

Zelim ti puuunoo srece... neka ti to je to zadnji... da vise ne pratis endometrije... ne piskis po testovima... ne cekas bete...nego za 9 mjeseci mijenjas pelene... da nemas vremena za nista vise nego samo svoju malu mrvicu 😍😍  😙😙😙😙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.