Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiuMau
    16. Srpanj 2017. 11:44

Ma svasta bi imala reci toj kvazidoktorici, ali samo sam sretna da je sve u redu i da sam imala dovoljno pameti da ju ne poslusam i javim sve dr P...  

mono1111
    16. Srpanj 2017. 13:27

MiuMau,
    Superr !!!!!! Znaci jedna GV, nisu dvije??? Navijam i daljeeeee !

• Magdica
    16. Srpanj 2017. 14:19

waithing

waithing

MiuMau

Djevojke, vidi se gestacijska vrecica s zumanjcanom vrecicom, bas tam di treba
    P je sve lijepo objasnio, kontrola u cetvrtak, znaci obozavam tog covjeka…

Jeeeejjjj….suuuperrrr❤

Booze…a tebi doktorica P da prekines s terapijom…i puste te kuci a kakti sumnja na vanmaternicnu…
    Pa stvarno…svastaaaa!!!!
    Sretno i dalje..a ta tvoja mrvica je prava hrabrica, na mamu😘

Ma super 😘

• Magdica
    16. Srpanj 2017. 14:23

MiuMau

Ma svasta bi imala reci toj kvazidoktorici, ali samo sam sretna da je sve u redu i da sam imala dovoljno pameti da ju ne poslusam i javim sve dr P…

E a dal ja mogu sutra kad ponovim betu i javim na VV rec sestri da zelim da mi uzv radi dr P,posto je on radio punkciju i transfer???

MiuMau
    16. Srpanj 2017. 14:54

Mono ucinilo mu se da je vidio i drugu gestacijsku, ali veli da ne vidi bas dobro, mozda je to samo ostatak od druge, al ovu bas lijepo vidi i tu zumanjcanu, koliko sam skuzila, to znaci da je plod unutra... 
    Magdica trazi doktora slobodno, reci nek ti kod njega zakaze uzv... ja sam se sad s njim dogovorila da mi on sve bude pratio, samo se njemu javljam i gotovo... 

MiuMau
    16. Srpanj 2017. 14:59

Odnosno ne unutra, jer se jos ne vidi plod, ali s obzirom da se vidi zumanjcana, veca vjerojatnost je i da ce plod biti, nego kad samo gestacijska bude... jesam ga sad smrljala... 

Zoja31
    16. Srpanj 2017. 15:11

Miumau nakon svega sto si prosla stvarno mi je drago kada vidim da je ipak za sada sve ok. Drzim fige i dalje i sada korak po korak.

MiuMau
    16. Srpanj 2017. 15:24

Hvala Zoja, bome da, korak po korak... sve mi je to tako nerealno, kao da ovo sve traje vec godinama, a ja stojim negdje sa strane i promatram... zao mi je samo sto ta doktorica ostaje raditi i postoji mogucnost da se netko nade u mojoj situaciji, ali ju poslusa... 

Sophie
    16. Srpanj 2017. 16:24

MiuMau, jako mi je drago, uživaj i sretno dalje ❤️

mono1111
    16. Srpanj 2017. 16:35

MiuMau,
    Da, da, samo je pitanje vremena kad ce se plod pojaviti jer je prisutna ZV !
    Superr !!!!! Bas mi je dragooo, neka nastavi s razvitkom samo !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.