Ma svasta bi imala reci toj kvazidoktorici, ali samo sam sretna da je sve u redu i da sam imala dovoljno pameti da ju ne poslusam i javim sve dr P...
MiuMau,
Superr !!!!!! Znaci jedna GV, nisu dvije??? Navijam i daljeeeee !
Djevojke, vidi se gestacijska vrecica s zumanjcanom vrecicom, bas tam di treba
P je sve lijepo objasnio, kontrola u cetvrtak, znaci obozavam tog covjeka…
Jeeeejjjj….suuuperrrr❤
Booze…a tebi doktorica P da prekines s terapijom…i puste te kuci a kakti sumnja na vanmaternicnu…
Pa stvarno…svastaaaa!!!!
Sretno i dalje..a ta tvoja mrvica je prava hrabrica, na mamu😘
Ma super 😘
Ma svasta bi imala reci toj kvazidoktorici, ali samo sam sretna da je sve u redu i da sam imala dovoljno pameti da ju ne poslusam i javim sve dr P…
E a dal ja mogu sutra kad ponovim betu i javim na VV rec sestri da zelim da mi uzv radi dr P,posto je on radio punkciju i transfer???
Mono ucinilo mu se da je vidio i drugu gestacijsku, ali veli da ne vidi bas dobro, mozda je to samo ostatak od druge, al ovu bas lijepo vidi i tu zumanjcanu, koliko sam skuzila, to znaci da je plod unutra...
Magdica trazi doktora slobodno, reci nek ti kod njega zakaze uzv... ja sam se sad s njim dogovorila da mi on sve bude pratio, samo se njemu javljam i gotovo...
Odnosno ne unutra, jer se jos ne vidi plod, ali s obzirom da se vidi zumanjcana, veca vjerojatnost je i da ce plod biti, nego kad samo gestacijska bude... jesam ga sad smrljala...
Miumau nakon svega sto si prosla stvarno mi je drago kada vidim da je ipak za sada sve ok. Drzim fige i dalje i sada korak po korak.
Hvala Zoja, bome da, korak po korak... sve mi je to tako nerealno, kao da ovo sve traje vec godinama, a ja stojim negdje sa strane i promatram... zao mi je samo sto ta doktorica ostaje raditi i postoji mogucnost da se netko nade u mojoj situaciji, ali ju poslusa...
MiuMau,
Da, da, samo je pitanje vremena kad ce se plod pojaviti jer je prisutna ZV !
Superr !!!!! Bas mi je dragooo, neka nastavi s razvitkom samo !
Sortiraj odgovore
Najstariji