Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiuMau
    14. Srpanj 2017. 15:03

A iskreno ne znam sta joj je, izgleda mi kao divna zena, u proslom postupku nisam imala s njom nikakvih problema..  ali o ovom, od pocetka, od kad sam dosla gore s hiperom prvo se narogusila sta smo vratili dva embrija, pa tjedan dana bolnice ni rijeci, i onda otpust s divnom idejom o pobacaju, a slag na tortu s pozivom i bubom da bi mogla bit vanmatericna... sta ja sad naravno ne mogu prestat razmisljat i guglat i izludivat samu sebe bezveze...
    Mislim realno, nije mogla nis ni vidjeti ni 8dnt ni 13dnt, zar ne? Pogotovo ako zna betu, ne znam zasto inzistira na uzv (osim da prati jajnike zbog hipera) i tome kak ne vidi nista... 
    Ja sam paralizirana strahom sad... sutra kad vidim betu, ak bude dupla, javit cu se gosponu P da me on pregleda i vodi to, jer ona mi samo sokove stvara..  
    Nata Mala 2 sretno, nadam se da ce sve bit u redu..  

mono1111
    14. Srpanj 2017. 15:06

MiuMau,
    Nista se ne vidi s niskom betom...
    Javi sutra betuuu !! Drzim figeeeeee

14. Srpanj 2017. 15:25

MiuMau

A iskreno ne znam sta joj je, izgleda mi kao divna zena, u proslom postupku nisam imala s njom nikakvih problema.. ali o ovom, od pocetka, od kad sam dosla gore s hiperom prvo se narogusila sta smo vratili dva embrija, pa tjedan dana bolnice ni rijeci, i onda otpust s divnom idejom o pobacaju, a slag na tortu s pozivom i bubom da bi mogla bit vanmatericna… sta ja sad naravno ne mogu prestat razmisljat i guglat i izludivat samu sebe bezveze…
    Mislim realno, nije mogla nis ni vidjeti ni 8dnt ni 13dnt, zar ne? Pogotovo ako zna betu, ne znam zasto inzistira na uzv (osim da prati jajnike zbog hipera) i tome kak ne vidi nista…
    Ja sam paralizirana strahom sad… sutra kad vidim betu, ak bude dupla, javit cu se gosponu P da me on pregleda i vodi to, jer ona mi samo sokove stvara..
    Nata Mala 2 sretno, nadam se da ce sve bit u redu..

Ona inace ne voli vracanje embrija kada ima puno stanica a pogotovo dva embrija..meni nije nijedan htjela vratit u svjezem transferu iako mi jajnici uopce nisu bili uvecani i sama je rekla da joj lijepo izgledaju i cudila se tome jer kao ono ipak 13stanica..no odmah mi rekla da predostroznosti radi mi nece raditi transfer vec ide sve na smrzavanje..ja se zbunila jer prije dana punkcije ni spomena nije bilo o tome, no kasnije sam skuzila da ONA tako vecinom svima i opcenito zagovara vracanje jednog embrija...tako da se cudim da si uopce i dospjela do svjezeg transfera da i tebi nije rekla da ide sve na smrzavanje...
    Ja ne bih rekla da je to vanmaternicna mislim da se tad beta drugacije ponasa tj.nepravilnije raste a tebi se vec dva puta poduplala...
    Bas dize paniku umjesto da te smiri uostalom ako na to sumnja kako su te mogli otpustiti iz bolnice to je vrlo neozbiljno od njih...
    Sretno sutra i neka se podupla tvoja hrabra mrvica❤.

waithing

• Magdica
    14. Srpanj 2017. 15:38

Evo cure ja izdrzala do petka,vadila betu,beta 2428,ogromna,ja u soku,zvala na VV,sve super,ponoviti u pon.

MiuMau
    14. Srpanj 2017. 15:41

Waithing, na ovaj zadnji postupak mi je vodio P, od folikulometrija, terapije, punkcije i transfera... i ni u jednom trenu nije govorio o ikakvim problemina... ona se nasla u prici kad sam otisla gore pitat za hiper... jos me napala kak ona nije rekla da se dva vracaju, kao pise joj u kompu da mi je ona bila na punkciji.. reko ne, bio mi je gospodin P cijelo vrijeme. Ne znam sta se dogada medu njima... al sta god da ja, nije red da se to lomi na nama.. 
    I da, na otpustu ni rijeci o vanmatericnoj, pa ako sumnjas na to, moras pratit, jel... ne znam..  jako ruzno iskustvo... 
    Mantram cijelo vrijeme mrvici da se drzi da im pokazemo figu na uzv..  

MiuMau
    14. Srpanj 2017. 15:58

Magdicaaa cestitaaaam 

• Magdica
    14. Srpanj 2017. 16:08

MiuMau

Magdicaaa cestitaaaam

Hvala,i drzim fige za sutra,meni dr.P bio na zadnje dvije folikulometrije,radio punkciju i transfer,dr J bila kad sam bila na dogovoru i ona treca,neznam ime dala terapiju,a na kartonu pise dr.F jer je ona radila prijasnji postupak,a u ovom postupku je nisam ni vidla,e sad kod kog se ja vodim u ovom postupku,malo me nervira to sto ne radi jedan dr sve od pocetka

MiuMau
    14. Srpanj 2017. 16:16

Ma P je caroban cini mi se... 
    Koji ti je dan poslije transfera uopce? Koliko ste vratili?
    Da, jako je to nezgodno, jer meni su se u prvom svi osim P izmjenili i svatko je imao svoju neku logiku i sliku kak bi to trebalo... 

14. Srpanj 2017. 17:37

MiuMau

Waithing, na ovaj zadnji postupak mi je vodio P, od folikulometrija, terapije, punkcije i transfera… i ni u jednom trenu nije govorio o ikakvim problemina… ona se nasla u prici kad sam otisla gore pitat za hiper… jos me napala kak ona nije rekla da se dva vracaju, kao pise joj u kompu da mi je ona bila na punkciji.. reko ne, bio mi je gospodin P cijelo vrijeme. Ne znam sta se dogada medu njima… al sta god da ja, nije red da se to lomi na nama..
    I da, na otpustu ni rijeci o vanmatericnoj, pa ako sumnjas na to, moras pratit, jel… ne znam.. jako ruzno iskustvo…
    Mantram cijelo vrijeme mrvici da se drzi da im pokazemo figu na uzv..

Zato si i isla na transfer..da ti je ona vodila postupak ne bi ti ovaj mjesec vidjela transfera sve bi ti ona zamrznula😅😅😅

waithing

MiuMau
    14. Srpanj 2017. 17:56

A bome mi ga nakon ovoga ni ne bude vodila... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.