Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiuMau
    13. Srpanj 2017. 13:27

Joj Mono ne vidim ananas il ciklu, a da se tebe ne sjetim...  drzim fige da se udebeli taman za bembuli 
    Evo gospon P veli da nastavim s terapijom i javim mu se cim beta prede 1000... a naseg socijalca jos cekam, popodne radi, pitanje kad ce mejl vidjet... sestra mi je rekla da im je guzva, pokrivaju dve-tri ambulante, da ne dolazim pa da sjedim tri sata vec da ce ga ona sjetiti da mejl pogleda...

mono1111
    13. Srpanj 2017. 13:38

Wanttobemom,
    Ne znam sto bi ti rekla ! Tko zna gdje bi bila sad da se sama nisam pobrinula sto se tice pretraga...a i dalje stojim na mjestu i uvijek se nesto krivo odvije !
    Svakkao to provjero sve. Dokt.opce prakse ti moze dati uputnicu za hormone stitnjace, zamoli je...u Vinogradskoj ti vade svaki dan bez narucivanja ali ne znam da li moras imati povijest bolesti gdje ti pise i ovi ostalo hormoni, ft4 itd...jer jedno vrijeme nisz radili bez " napisane " preporuke !
    Ja bas sutra idem vaditi hormone !
    MiuMau, hahahhahahahahahah, svaki put me se sjetis !!! Javi sto je socijalac rekao ! Jucer sam bila i tamo. Hahha, ja svaki dan po dokt.i to neki put dva puta na dan :/ugl.nije bilo puno ljudi ispred ali bas je neorganizirano ! Ne zna se tko kad ulazi, tko treba samo termin za narudbju, bas su se neke cure tamo nacekale...a ja sam i jos cekala tamo za dokt.opcr prakse...

13. Srpanj 2017. 13:48

Jao Mono...znaci uz sest estrofema na dan endometrij stoji dva dana...meni je dokt.rekla da on svaki dan uz estrofem mora rasti da bi se radio transfer, a  ti ih mjesecima pijes pa ne znam sto reci...
    I kome da se vise obratis sto s njim dal je on takav tj.da dalje se ne moze zdebljati ili...bas moramo biti sami svoji doktori...
    MiuMau bravo....dobro da si provjerila bezu a na ultrazvuku se vec sa bezom iznad 1000vidi na ultrazvuku...meni se s netom 1200vidjela gaszacijska i embrionalni odjek dakle u pon.bi mogla na ultrazvuk!
     Sretno!!!!

waithing

mono1111
    13. Srpanj 2017. 14:27

waithing

Jao Mono…znaci uz sest estrofema na dan endometrij stoji dva dana…meni je dokt.rekla da on svaki dan uz estrofem mora rasti da bi se radio transfer, a ti ih mjesecima pijes pa ne znam sto reci…
    I kome da se vise obratis sto s njim dal je on takav tj.da dalje se ne moze zdebljati ili…bas moramo biti sami svoji doktori…
    MiuMau bravo….dobro da si provjerila bezu a na ultrazvuku se vec sa bezom iznad 1000vidi na ultrazvuku…meni se s netom 1200vidjela gaszacijska i embrionalni odjek dakle u pon.bi mogla na ultrazvuk!
    Sretno!!!!

Ne znam Waiting, ne znam ! Ne znam uopce sto bi rekla

13. Srpanj 2017. 15:12

mono1111

waithing

Jao Mono…znaci uz sest estrofema na dan endometrij stoji dva dana…meni je dokt.rekla da on svaki dan uz estrofem mora rasti da bi se radio transfer, a ti ih mjesecima pijes pa ne znam sto reci…
    I kome da se vise obratis sto s njim dal je on takav tj.da dalje se ne moze zdebljati ili…bas moramo biti sami svoji doktori…
    MiuMau bravo….dobro da si provjerila bezu a na ultrazvuku se vec sa bezom iznad 1000vidi na ultrazvuku…meni se s netom 1200vidjela gaszacijska i embrionalni odjek dakle u pon.bi mogla na ultrazvuk!
    Sretno!!!!

Ne znam Waiting, ne znam ! Ne znam uopce sto bi rekla

A dal ti je Radoncic sta komentirao..ne znam..mozda da njega pitas cisto da vidis ima li jos kakvog lijeka za endometrij osim kljukanja estrofemom koji ti ocito bas i ne pomaze previse....

waithing

MiuMau
    13. Srpanj 2017. 15:48

Znaci ja sjedim i ne vjerujem, mene je doticna doktorica zvala sad na mobitel i pitala kak sam... i hocu sutra na uzv... ja velim da nema smisla i da cu u subotu vadit betu, veli ajde dodite onda u ponedjeljak na kontrolu... 
    Vjerojatno ju je gospon P pospotao, sto je prokomentirao i socijalac kad sam se sad cula s njim... on stoji iza P i veli da se prati beta pa nakon 1000 se mozda nes i vidi...
    A gospoda PJ me pitala jel krvarim i da se boji da je izvan maternice, ocito nemre da ne baci neku bubu... 
    Uglavnom, borba se nastavlja, subota beta, ponedjeljak uzv... joj kako jedva cekam pogledat ju u oci kad vidi mrvicu na uzv... 

Sophie
    13. Srpanj 2017. 16:20

MiuMau, ja čak mislim da ona nije normalna 😂😂😂

mono1111
    13. Srpanj 2017. 17:42

Waiting,
    Nisam mu opet slala mail, hahah, valjda sam mu vec dosadna !
    Ako ne bude transfer ovaj mjesec sigurno cu ici kod njega...jer sad cu se samo nazivcirati ako kaze da ima nesto ali je prekasno jer mi je vec 10 dc...a i nisam pri novcima.....ali vidjeti cu pon !
    Tnx
    MiuMau, o Bozeeee ! Sophie, aigurno je luda ! Sad se ona ide umiljavati, hahahah....

• Dolores123
    13. Srpanj 2017. 19:56

MiuMau, ja ne mogu vjerovati sto to rade.Pa oni nisu normalni.Drzi se ti dr P., a ovu posalji tam di joj je mjesto.Ja na tvom mjestu ako ikako mozes zaobidi tu doktoricu i preseli nekome drugome jer ce ti stalno umjesto da te utjesi tjerati strah u kosti.Drzim fige i nadam se da ce biti sve ok, te da ces nam se uskoro pridruziti na drugoj temi.Moja beta je 14 dan bila 483 i nitko nije rekao da nesto nije u redu.

Nata Mala2
    14. Srpanj 2017. 08:39

Samo da prijavim da sam u utorak bila na inseminiraju u vv. Radila mi ju je dr Jukić i iznenadilo me da me uopće nije gledala taj dan pa sam ostala zabrinuta da li je jajašce pobjeglo ili nije i sl. U subotu na kontroli folikul je bio 17 mm, dala mi je štopericu za nedjelju 22 h i u utorak oko 10 h sam bila na inseminaciji. No u nedjelju sam prije štopericu imala pravi ovulacijski iscjedak da bi se nakon toga skroz zaustavio. Kada sam to njoj spomenula rekla je da ne brinem da je to sve ok, bez daljnjeg objašnjenja. A sada stavljam utrogestane pa ne mogu procijeniti kakav mi je iscjedak, ali maloprije sam imala neki gusti koji se razvlači što pretpostavljam nije onaj mliječni koji bi trebao biti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.