Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Srpanj 2017. 22:23

mono1111

Waiting, odlicno za Estrofem !/bolje da se ne kljukas nepotrebno. Jesi ti imala glavobollje od njega??ne znam da li je meni to od Estrofema ili od glupih losih leca koje trenutno nosim??
    MiuMau,
    Ne kuzim zasto bi radili kiretazu kad je beta ispod 1000???? Pa ni nista se nevidi na uzv s takvom niskom betom??? Mislim ne razumijem..
    A uostalom, evo vam jos jedan primjer !
    Makar, mi je to bila bas nevjerovatno i bila sam sigurna da nista nece biti s tom curom…ali eto !
    Kad sam imala zadnju kiretazu, u Petrovoj jel…btw.mene su uvijek uspavali, uopce nije bilo upitno da li hoce ili nece, pa mi je stvatno cudna ta prica…mislim vjerujem da, ali je valjda ta jadna cura bas dosla kod nekog u dezurstvo tko je koma. Da li je receno mozda koji dokt.je bio u smjeni?? Bas me zanima…
    E da, da se vratim na pricu…znaci kad sam isla zadnji put na kiretazu, sprijateljila sam se s jednom curom koja je tad vec bila oko 30 tt cca, a upoznala sam.ju kad sam lezala na pocetku te zadnje T…isla sam ju pozzz i taman je tu noc dosla cura koju su zadrzali sa blizancima kojoj se beta nije uopce duplala, jos je i krvarila…..znaci s blizancima se beta treba duplati i vise od duplog a njoj se nije ni 50 posto duplala u 48 h. Ugl.rodila je zdrave blizance, doduse ranije cini mi se u 30 i nekom tjednu ali sve je bilo ok !
    Zelim reci da postoji slucajevi kod kojih beta se nepravilno dupla i sve bude ok ! Je, rijetko je, ali nismo svi isti i stvarno ima takvih slucajeva.
    Pa mene su uPetrovoj zadrzali i promatrali makar mi se beta kasnije nije duplala….i sve je kasnilo s razvitkom !
    Tako da, postoje slucajevi !
    Kod mene osobno nije dobro zavrsilo, ali ne znaci da ce i tebi biti takoo !
    Drzim figeeeeeeeee
    I def.mi je glupo sto ukidaju terapiju, ja nikako ne bi prekinula….dok se ne uvjerim da je bas gotovo !

Je mono i mene je prvih par dana boljela glava uvijek mi tako kad krenem s njim valjda dok se tijelo ne navikne sad je sve ok ne boli me vise.
    A bilo je jucer svako malo o toj curi mislim na novoj da sam gledala a ima i na internetu i na fejsu se rasirila prica pa su se javili i kako je nehumano raditi punkciju nazivo da se trebamo buniti..je a kome da se zalimo bas me zanima...
    Kao da se ne zna da na VV nema anestezije pri punkciji...no sva sreca da za sad i to ok prodlo kod mene no cute znaju u nesvjest padat od bola nekidan sam u cekaoni cula da zenska pala u nesvjest od bola...pa strasno

waithing

mono1111
    12. Srpanj 2017. 22:27

Waiting,
    Pa netko bi se bas trebao zaliti za tu anesteziju kod aspiracije !
    Bas cu prevrtiti vijesti od jucer...

MiuMau
    12. Srpanj 2017. 22:28

Mono na rtl-u je bilo... ma fuj sta nam rade, tako delikatna stvar gdje bi se jos dodatno trebalo paznje uloziti, a oni ko sa kladama... 

wanttobemom
    13. Srpanj 2017. 09:08

cure zanima me ide li koja od vas na sveti duh na odjel humane reprodukcije zbog mpo? takođe me zanima vi koje radite kada imate neke preglede i slično da li dobijete bolovanje ili koristite godišnje odmore?

MiuMau
    13. Srpanj 2017. 09:13

Wanttobemom, ja uglavnom za preglede uzimam godisnji i slobodne dane,  a dobijem bolovanje samo od punkcije do bete.

Cure, beta je 546, poduplala se... sad saljem svom ginu sve papire i mejl jer je tek popodne, da vidim sta on kaze... onda cu zvat vv, trazit podgajskog i trazit da se ocituje po tom pitanju, a onda mozda i do privatnice po trece misljenje... luda sam ko siba... 

s0102
    13. Srpanj 2017. 09:49

MiuMau

Wanttobemom, ja uglavnom za preglede uzimam godisnji i slobodne dane, a dobijem bolovanje samo od punkcije do bete.

Cure, beta je 546, poduplala se… sad saljem svom ginu sve papire i mejl jer je tek popodne, da vidim sta on kaze… onda cu zvat vv, trazit podgajskog i trazit da se ocituje po tom pitanju, a onda mozda i do privatnice po trece misljenje… luda sam ko siba…

Joooj... bas mi je drago da se poduplala... 😍😍😍😍 ali ti tvoji doktori i cijela situacija me zivcira... pa sta nije dosta sve sto se prolazi da uz to sve i oni ne mogu biti malo humaniji... objasniti stvari i reci sto je...
    Nadam se da ces se od sutra smiriti.. da ces zavrsiti po doktorima hodanje... i da je tvoja mrvica jaka i sve to izdrzi... ☺☺ sto ocito je... 
    Nadam se i da je tvoja prica jedna od onih otpisanih koja je ipak imala HAPPY END 😍😍😍😍

wanttobemom
    13. Srpanj 2017. 10:05

MiuMau držim fige da sve bude dobro i da je to to kako kaže s0102 Happy end  

wanttobemom
    13. Srpanj 2017. 10:06

drage moje  zbog čega ste išle na mpo, dugo vremena niste mogle ostati trudne ili su bile neke druge komplikacije u pitanju?

s0102
    13. Srpanj 2017. 10:16

wanttobemom

drage moje zbog čega ste išle na mpo, dugo vremena niste mogle ostati trudne ili su bile neke druge komplikacije u pitanju?

Ja 6 mj nisam ostala trudna pa sam sve malo ubrzala... rekla da vec godinu dana ne mogu... usla u mpo vode... i eto me tu... u 9 mj ce biti tocno dvoje godine 😂😂 tuzno i smijesno....
    Problem konkretan nemamo... 

wanttobemom
    13. Srpanj 2017. 10:49

s0102

wanttobemom

drage moje zbog čega ste išle na mpo, dugo vremena niste mogle ostati trudne ili su bile neke druge komplikacije u pitanju?

Ja 6 mj nisam ostala trudna pa sam sve malo ubrzala… rekla da vec godinu dana ne mogu… usla u mpo vode… i eto me tu… u 9 mj ce biti tocno dvoje godine 😂😂 tuzno i smijesno….
    Problem konkretan nemamo…

Najgore je što ne znaš koji je konkretan problem  držim ti fige da sve ove muke budu uskoro sretno završene 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI