Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    12. Srpanj 2017. 22:27

Waiting,
    Pa netko bi se bas trebao zaliti za tu anesteziju kod aspiracije !
    Bas cu prevrtiti vijesti od jucer...

MiuMau
    12. Srpanj 2017. 22:28

Mono na rtl-u je bilo... ma fuj sta nam rade, tako delikatna stvar gdje bi se jos dodatno trebalo paznje uloziti, a oni ko sa kladama... 

wanttobemom
    13. Srpanj 2017. 09:08

cure zanima me ide li koja od vas na sveti duh na odjel humane reprodukcije zbog mpo? takođe me zanima vi koje radite kada imate neke preglede i slično da li dobijete bolovanje ili koristite godišnje odmore?

MiuMau
    13. Srpanj 2017. 09:13

Wanttobemom, ja uglavnom za preglede uzimam godisnji i slobodne dane,  a dobijem bolovanje samo od punkcije do bete.

Cure, beta je 546, poduplala se... sad saljem svom ginu sve papire i mejl jer je tek popodne, da vidim sta on kaze... onda cu zvat vv, trazit podgajskog i trazit da se ocituje po tom pitanju, a onda mozda i do privatnice po trece misljenje... luda sam ko siba... 

s0102
    13. Srpanj 2017. 09:49

MiuMau

Wanttobemom, ja uglavnom za preglede uzimam godisnji i slobodne dane, a dobijem bolovanje samo od punkcije do bete.

Cure, beta je 546, poduplala se… sad saljem svom ginu sve papire i mejl jer je tek popodne, da vidim sta on kaze… onda cu zvat vv, trazit podgajskog i trazit da se ocituje po tom pitanju, a onda mozda i do privatnice po trece misljenje… luda sam ko siba…

Joooj... bas mi je drago da se poduplala... 😍😍😍😍 ali ti tvoji doktori i cijela situacija me zivcira... pa sta nije dosta sve sto se prolazi da uz to sve i oni ne mogu biti malo humaniji... objasniti stvari i reci sto je...
    Nadam se da ces se od sutra smiriti.. da ces zavrsiti po doktorima hodanje... i da je tvoja mrvica jaka i sve to izdrzi... ☺☺ sto ocito je... 
    Nadam se i da je tvoja prica jedna od onih otpisanih koja je ipak imala HAPPY END 😍😍😍😍

wanttobemom
    13. Srpanj 2017. 10:05

MiuMau držim fige da sve bude dobro i da je to to kako kaže s0102 Happy end  

wanttobemom
    13. Srpanj 2017. 10:06

drage moje  zbog čega ste išle na mpo, dugo vremena niste mogle ostati trudne ili su bile neke druge komplikacije u pitanju?

s0102
    13. Srpanj 2017. 10:16

wanttobemom

drage moje zbog čega ste išle na mpo, dugo vremena niste mogle ostati trudne ili su bile neke druge komplikacije u pitanju?

Ja 6 mj nisam ostala trudna pa sam sve malo ubrzala... rekla da vec godinu dana ne mogu... usla u mpo vode... i eto me tu... u 9 mj ce biti tocno dvoje godine 😂😂 tuzno i smijesno....
    Problem konkretan nemamo... 

wanttobemom
    13. Srpanj 2017. 10:49

s0102

wanttobemom

drage moje zbog čega ste išle na mpo, dugo vremena niste mogle ostati trudne ili su bile neke druge komplikacije u pitanju?

Ja 6 mj nisam ostala trudna pa sam sve malo ubrzala… rekla da vec godinu dana ne mogu… usla u mpo vode… i eto me tu… u 9 mj ce biti tocno dvoje godine 😂😂 tuzno i smijesno….
    Problem konkretan nemamo…

Najgore je što ne znaš koji je konkretan problem  držim ti fige da sve ove muke budu uskoro sretno završene 

MiuMau
    13. Srpanj 2017. 10:49

Ja imam policisticne jajnike, a mm astheno i to bas jako smanjena pokretljivost, kako bi rekli doktori, uzasna smo kombinacija 
    Al nadam se da je ovaj put sve dobro skombinirano i da cu za 8mj doc gore Pavanici pokazati njen "nis od toga" uradak..  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.