Waiting,
Pa netko bi se bas trebao zaliti za tu anesteziju kod aspiracije !
Bas cu prevrtiti vijesti od jucer...
Mono na rtl-u je bilo... ma fuj sta nam rade, tako delikatna stvar gdje bi se jos dodatno trebalo paznje uloziti, a oni ko sa kladama...
cure zanima me ide li koja od vas na sveti duh na odjel humane reprodukcije zbog mpo? takođe me zanima vi koje radite kada imate neke preglede i slično da li dobijete bolovanje ili koristite godišnje odmore?
Wanttobemom, ja uglavnom za preglede uzimam godisnji i slobodne dane, a dobijem bolovanje samo od punkcije do bete.
Cure, beta je 546, poduplala se... sad saljem svom ginu sve papire i mejl jer je tek popodne, da vidim sta on kaze... onda cu zvat vv, trazit podgajskog i trazit da se ocituje po tom pitanju, a onda mozda i do privatnice po trece misljenje... luda sam ko siba...
Wanttobemom, ja uglavnom za preglede uzimam godisnji i slobodne dane, a dobijem bolovanje samo od punkcije do bete.
Cure, beta je 546, poduplala se… sad saljem svom ginu sve papire i mejl jer je tek popodne, da vidim sta on kaze… onda cu zvat vv, trazit podgajskog i trazit da se ocituje po tom pitanju, a onda mozda i do privatnice po trece misljenje… luda sam ko siba…
Joooj... bas mi je drago da se poduplala... 😍😍😍😍 ali ti tvoji doktori i cijela situacija me zivcira... pa sta nije dosta sve sto se prolazi da uz to sve i oni ne mogu biti malo humaniji... objasniti stvari i reci sto je...
Nadam se da ces se od sutra smiriti.. da ces zavrsiti po doktorima hodanje... i da je tvoja mrvica jaka i sve to izdrzi... ☺☺ sto ocito je...
Nadam se i da je tvoja prica jedna od onih otpisanih koja je ipak imala HAPPY END 😍😍😍😍
MiuMau držim fige da sve bude dobro i da je to to kako kaže s0102 Happy end
drage moje zbog čega ste išle na mpo, dugo vremena niste mogle ostati trudne ili su bile neke druge komplikacije u pitanju?
drage moje zbog čega ste išle na mpo, dugo vremena niste mogle ostati trudne ili su bile neke druge komplikacije u pitanju?
Ja 6 mj nisam ostala trudna pa sam sve malo ubrzala... rekla da vec godinu dana ne mogu... usla u mpo vode... i eto me tu... u 9 mj ce biti tocno dvoje godine 😂😂 tuzno i smijesno....
Problem konkretan nemamo...
Ja 6 mj nisam ostala trudna pa sam sve malo ubrzala… rekla da vec godinu dana ne mogu… usla u mpo vode… i eto me tu… u 9 mj ce biti tocno dvoje godine 😂😂 tuzno i smijesno….
Problem konkretan nemamo…
Najgore je što ne znaš koji je konkretan problem držim ti fige da sve ove muke budu uskoro sretno završene
Ja imam policisticne jajnike, a mm astheno i to bas jako smanjena pokretljivost, kako bi rekli doktori, uzasna smo kombinacija
Al nadam se da je ovaj put sve dobro skombinirano i da cu za 8mj doc gore Pavanici pokazati njen "nis od toga" uradak..
Sortiraj odgovore
Najstariji