Evo ja gotova…endometrij 8.5mm u utorak transfer..nisam bas zadovoljna jer sam škicnula ocjenu embrija…B3 pise….
MiuMau ima li kod tebe novosti kakvih sto kazu
Super… biti ce dobitni nadam se ☺☺☺
Sta znaci ocjena B3…?
Ma ne znam ni ja al sam mislila da ide ono a ,b ,c pa 1 , 2, 3 ... a mozda se i varam...ma necu se zamarat...kak bude bude
waithing
Evo ja gotova…endometrij 8.5mm u utorak transfer..nisam bas zadovoljna jer sam škicnula ocjenu embrija…B3 pise….
Sta znaci ocjena B3…?
Ma ne znam ni ja al sam mislila da ide ono a ,b ,c pa 1 , 2, 3 … a mozda se i varam…ma necu se zamarat…kak bude bude
A cime ces se zamarat... bolje je da nisi ni vidjela... ko ja da si u neznanju 😂😂
Sta znaci ocjena B3…?
Ma ne znam ni ja al sam mislila da ide ono a ,b ,c pa 1 , 2, 3 … a mozda se i varam…ma necu se zamarat…kak bude bude
A cime ces se zamarat… bolje je da nisi ni vidjela… ko ja da si u neznanju 😂😂
Bas i to sta kazed...blazeno neznanje bar se mozak ne zamara puno😅😅😅
waithing
Waithing sretnoo, neka ovaj bude dobitni.
Hvalaaaa... mislim da sam i ovima na vv vec dosadila😆😀😀😀
Ak ne upali morat cu mijenjat trecu bolnicu😅😅😅
waithing
Waiting,
Super ti je endo !! Sretnooo ! Nemoj se zamarati tim ocjenama, bas je pricala jedna zena kad sam bila na punkciji da su joj zadnji put vratilo bas los embrij, i jos joj rekli da nista ne ocekuje i taj je bio dobitan ! Svi transferi prije u kojima je vracena odlicna blastica nisu uspjeli !
Waiting,
Super ti je endo !! Sretnooo ! Nemoj se zamarati tim ocjenama, bas je pricala jedna zena kad sam bila na punkciji da su joj zadnji put vratilo bas los embrij, i jos joj rekli da nista ne ocekuje i taj je bio dobitan ! Svi transferi prije u kojima je vracena odlicna blastica nisu uspjeli !
Hvaala draga... a kak bude....
Da i rekla mi je da ostajem na tri estrofema ne treba povecavati jer kaze da ce sutra vec sigurno bit 9.5 a tek u utorak transfer...
waithing
Evo me curke, izljubila svaki cosak svoga stana, pojela ko covjek i popila kavu...
Doktorica me pregledala, jajnici i dalje povecani, al su se smanjili... tekucine u trbusnoj supljini jos ima... pupa se smanjila, al ne skroz... kaze ona da misli da ne bude nista od toga, da prekinem s terapijom, jer simptomi hipera se ne pogorsavaju, a beta je mala, kao sad bi trebala bit oko 800-900... dakle, ne da se ne dupla pravilno, vec da je premala...
Iskreno, nije mi to bas jasno, jer znam cura koje su na 13-14dnt imale betu 100 i manje, pa nije bila premala... a meni je na 12dnt bila 260...bitno da se dupla jel...
Danas nisam svog doka uspjela uhvatit, al sestri nije jasno ak se poduplala prosli put, zasto vec otpisuju...
Sutra cu sebi za dusu ic napravit betu, cisto da vidim kud ide, pa otici do svog doka pitat sta misli, mozda i do privatnice i to je to...
Spremna sam i na to da nis od toga, ali zelim dat sve od sebe da provjerim opcije, odnosno da dobijem konkretan odgovor, jer u tjedan dana u bolnici nisam dobila jednu smislenu recenicu i to me najvise boli...
Waithing drzim fige da se ovaj bembuli uhvati zubima i ne pusta do poroda
Evo me curke, izljubila svaki cosak svoga stana, pojela ko covjek i popila kavu…
Doktorica me pregledala, jajnici i dalje povecani, al su se smanjili… tekucine u trbusnoj supljini jos ima… pupa se smanjila, al ne skroz… kaze ona da misli da ne bude nista od toga, da prekinem s terapijom, jer simptomi hipera se ne pogorsavaju, a beta je mala, kao sad bi trebala bit oko 800-900… dakle, ne da se ne dupla pravilno, vec da je premala…
Iskreno, nije mi to bas jasno, jer znam cura koje su na 13-14dnt imale betu 100 i manje, pa nije bila premala… a meni je na 12dnt bila 260…bitno da se dupla jel…
Danas nisam svog doka uspjela uhvatit, al sestri nije jasno ak se poduplala prosli put, zasto vec otpisuju…
Sutra cu sebi za dusu ic napravit betu, cisto da vidim kud ide, pa otici do svog doka pitat sta misli, mozda i do privatnice i to je to…
Spremna sam i na to da nis od toga, ali zelim dat sve od sebe da provjerim opcije, odnosno da dobijem konkretan odgovor, jer u tjedan dana u bolnici nisam dobila jednu smislenu recenicu i to me najvise boli…
Waithing drzim fige da se ovaj bembuli uhvati zubima i ne pusta do poroda
Svasta..pa ti si u biti tek danas trebala vaditi betu..i koliko sam ja upoznata nije bitna visina pocetne bete vec njezino uredno duplanje. Evo ja osobno poznajem curu kojoj je beta 13-i dan bila jedva 50 i sad je u 35-om tjednu trudnoce!!!
Svakako ponovi sutra betu i SRETNO!!!!
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji