Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiuMau
    11. Srpanj 2017. 09:05

Hvala curke..  evo bila vizita, rekli su da je beta 260 i to je to... sve cekam doktora da dode i kaze mi sta i kak dalje, odnosno jucer su rekli da cu na pregled kod Jukanice..  rostiljanje do daljnjeg..  

s0102
    11. Srpanj 2017. 09:19

MiuMau

Hvala curke.. evo bila vizita, rekli su da je beta 260 i to je to… sve cekam doktora da dode i kaze mi sta i kak dalje, odnosno jucer su rekli da cu na pregled kod Jukanice.. rostiljanje do daljnjeg..

A sta zajeb ta beta😐😐 mozda tvoja beba samo malo sporije napreduje... 😯 a grozno je sto ti nis ne govore i objasne... da li je to ok... nije 😨

11. Srpanj 2017. 09:38

MiuMau

Hvala curke.. evo bila vizita, rekli su da je beta 260 i to je to… sve cekam doktora da dode i kaze mi sta i kak dalje, odnosno jucer su rekli da cu na pregled kod Jukanice.. rostiljanje do daljnjeg..

Pa poduplala se jel tako...??? 
    Sretno i dalje❤

waithing

MiuMau
    11. Srpanj 2017. 09:51

A je, poduplala se, prekjucer je bila 127... ma i da kazu nist od toga, al sam da mi neko nes kaze, a ne ovak ne znam sta da ocekujem, nadam se necemu, a ne znam jel imam cemu... al eto, drz gace, pa cemo vidjet... 
    Waithing, ti sutra na uzv? 

11. Srpanj 2017. 09:56

MiuMau

A je, poduplala se, prekjucer je bila 127… ma i da kazu nist od toga, al sam da mi neko nes kaze, a ne ovak ne znam sta da ocekujem, nadam se necemu, a ne znam jel imam cemu… al eto, drz gace, pa cemo vidjet…

Da da ja sutra znaci necemo se druzit....
    Moze to sve  biti dobro samo mislim da ces opet morat vadit betu pa jos malo przenja😥😥😥

waithing

• Magdica
    11. Srpanj 2017. 10:33

MiuMau

A je, poduplala se, prekjucer je bila 127… ma i da kazu nist od toga, al sam da mi neko nes kaze, a ne ovak ne znam sta da ocekujem, nadam se necemu, a ne znam jel imam cemu… al eto, drz gace, pa cemo vidjet…

Samo nek se i dalje dupla,drzim fige,jesi jos u bolnici?

MiuMau
    11. Srpanj 2017. 12:21

Magdica jesam, eto me na ljetovanju u apartmanima Merkur... all inclusive 
    Waithing przena i pecena, sad sam muzu rekla da mi donese kupaci, rucnik i kremu za suncanje da malo boje na onoj maloj terasici uhvatim... 
    Tebi sutra provjeravaju debljinu endometrija pa sta dalje?

11. Srpanj 2017. 12:43

MiuMau

Magdica jesam, eto me na ljetovanju u apartmanima Merkur… all inclusive
    Waithing przena i pecena, sad sam muzu rekla da mi donese kupaci, rucnik i kremu za suncanje da malo boje na onoj maloj terasici uhvatim…
    Tebi sutra provjeravaju debljinu endometrija pa sta dalje?

Zavisi o debljini..ako bude blizu 8mm onda pocnem s utrogestanom i za pet dana transfer..ako je jos oko 6-7mm onda jos jedan ultrazvuk prije teansfera dok se ne zdeblja😥😥😥

waithing

mono1111
    11. Srpanj 2017. 13:31

Cure,
    Ja bila dns na uzv, endo je 6.2 mm, sto je kao ok, taj je rekla, ali su mi jajnici puni zutih tijela koja.se nisu maknula ni smanjila, rekla je da to ometa i da najvjerovatnije nece ovaj mjesec biti FET, opet moram doci u cet, vadila sam P4.
    Ima li netko iskustva s tim??? Rekla je da se upravo zato FET ne radi odmah nakon stimulacije jer cesto znaju ostati zuta tijela....dns mi je 8 dc, pa sigurno se nece povuci u dva dana, ako nisu do sada, jel tako??
    MiuMau, sretnooo i dalje !

11. Srpanj 2017. 13:34

mono1111

Cure,
    Ja bila dns na uzv, endo je 6.2 mm, sto je kao ok, taj je rekla, ali su mi jajnici puni zutih tijela koja.se nisu maknula ni smanjila, rekla je da to ometa i da najvjerovatnije nece ovaj mjesec biti FET, opet moram doci u cet, vadila sam P4.
    Ima li netko iskustva s tim??? Rekla je da se upravo zato FET ne radi odmah nakon stimulacije jer cesto znaju ostati zuta tijela….dns mi je 8 dc, pa sigurno se nece povuci u dva dana, ako nisu do sada, jel tako??
    MiuMau, sretnooo i dalje !

Ja stvarno ne znam nisam nikad imala ta zuta tijela nat mi nisu rekli a na transfer sam isla prvi odmah nakon stimulacije... a svejedno jos pijes toliki estrofem a mozda nece ni bit transfera??

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.