Cure,
Ja bila dns na uzv, endo je 6.2 mm, sto je kao ok, taj je rekla, ali su mi jajnici puni zutih tijela koja.se nisu maknula ni smanjila, rekla je da to ometa i da najvjerovatnije nece ovaj mjesec biti FET, opet moram doci u cet, vadila sam P4.
Ima li netko iskustva s tim??? Rekla je da se upravo zato FET ne radi odmah nakon stimulacije jer cesto znaju ostati zuta tijela….dns mi je 8 dc, pa sigurno se nece povuci u dva dana, ako nisu do sada, jel tako??
MiuMau, sretnooo i dalje !
Ja stvarno ne znam nisam nikad imala ta zuta tijela nat mi nisu rekli a na transfer sam isla prvi odmah nakon stimulacije… a svejedno jos pijes toliki estrofem a mozda nece ni bit transfera??
Pa zasto to to onda nisu odmah rekli a ne da pijes sest estrofema na dan ako kaze sad da se fet ne radi odmah nakon stimulacije??
waithing
Zato mozda je u redu sto se na vv drugi ili treci dan ide na ulzrazvuk i tek ako je sve ok se pocinje s terapijom a ne napamet pit pa nakon tj.dana kazu da ne valja..ne znam...ali po meni to nije ok
waithing
Ne znam Waiting, ja zaj Estrofem pijem vec mjesecima, doslovno.....pa prekinem na tjedan, dva i opet !
Mislim jos dva dana ako cu piti Estrofem ok...ali ne znam....zasto mi nisu rekli??!!! Mislim kao dogadja se to !
Ne znam Waiting, ja zaj Estrofem pijem vec mjesecima, doslovno…..pa prekinem na tjedan, dva i opet !
Mislim jos dva dana ako cu piti Estrofem ok…ali ne znam….zasto mi nisu rekli??!!! Mislim kao dogadja se to !
Jooj joj stalno neke komplikacije..ne znam stvarno nisam upoznata s tim zutim tijelima no mozda sve bude ok za dva dana tko zna...drzim fige da bude...
waithing
Ne znam Waiting, ja zaj Estrofem pijem vec mjesecima, doslovno…..pa prekinem na tjedan, dva i opet !
Mislim jos dva dana ako cu piti Estrofem ok…ali ne znam….zasto mi nisu rekli??!!! Mislim kao dogadja se to !
Jooj joj stalno neke komplikacije..ne znam stvarno nisam upoznata s tim zutim tijelima no mozda sve bude ok za dva dana tko zna…drzim fige da bude…
Tnx !
Vec sam stvarno umorna radi svega...sto bude, bude ! Uopce se necu zamarati time !
Sretno sutra na uzv ! Koji ti je dc?? 10 sutra??
Jooj joj stalno neke komplikacije..ne znam stvarno nisam upoznata s tim zutim tijelima no mozda sve bude ok za dva dana tko zna…drzim fige da bude…
Tnx !
Vec sam stvarno umorna radi svega…sto bude, bude ! Uopce se necu zamarati time !
Sretno sutra na uzv ! Koji ti je dc?? 10 sutra??
Da sutra mi je deseti dan....ma znam ni ne vrijedi se zamarati jer na nista nazalost ne mozemo utjecati....
waithing
Ma mos mislit, jedna sestra popodne veli bude, maloprije sestra veli da nista od pregleda, da ce sutra... cekam sad vizitu da pitam sta sa svim time... al kad ni na toj viziti nis ne govore, sam promarsiraju ko delegat...
Evo ja gotova...endometrij 8.5mm u utorak transfer..nisam bas zadovoljna jer sam škicnula ocjenu embrija...B3 pise....
MiuMau ima li kod tebe novosti kakvih sto kazu
waithing
Evo ja gotova…endometrij 8.5mm u utorak transfer..nisam bas zadovoljna jer sam škicnula ocjenu embrija…B3 pise….
MiuMau ima li kod tebe novosti kakvih sto kazu
Super... biti ce dobitni nadam se ☺☺☺
Sta znaci ocjena B3...?
Sortiraj odgovore
Najstariji