Ja sad svima kad me znaju pitati ima li sta novo samo kazem - kad se budem imala cime hvaliti biti cete obavijeatebi..i to kazem onako strogim tonom da vise nema potpitanja i opcenito me ljudi rijetko kad sta vise pitaju jer su konacno skuzili da mi se o tom NE PRICA S NIKIM TKO TO NIJE DOZIVIO....
Iako vidim da mi skrivecki odmjeravaju trbuh no nista ne pitaju😅😀😀
waithing
A inace da..kako raste beta tako se i hiper pojacava…zato mnogima ni ne rade svjezi transfer nakon punkcije dosta stanica..tako sam ja prosla imala sam 13 i doktorica mi nije htjela raditi taj mjrsec teansfer vec su sve zamrznuli dok se kakti hiper nije smirio iako ja nisam nista oajecala no to je bilo preventive radi…
Da na VV sam,meni je samo na zadnjoj fol. spominjao hiper i to pod ?,kasnije ni na punkciji ni na transferu nista,kao sve ok,s obzirom na tolko j.stanici i jedan jajnik,drugi izvaden,endometrioza,i sve ok,do jucer bila napuhana,samo to,i preko noci ko da je sve spasnilo,tako mi bilo i zadnjiput,i test i beta 0,i mislila da je i ovaj put tako i eto poz.test,sad samo beta i duplanje,a pisam nenormalno i vise nego sto popijem
A inace da..kako raste beta tako se i hiper pojacava…zato mnogima ni ne rade svjezi transfer nakon punkcije dosta stanica..tako sam ja prosla imala sam 13 i doktorica mi nije htjela raditi taj mjrsec teansfer vec su sve zamrznuli dok se kakti hiper nije smirio iako ja nisam nista oajecala no to je bilo preventive radi…
Da na VV sam,meni je samo na zadnjoj fol. spominjao hiper i to pod ?,kasnije ni na punkciji ni na transferu nista,kao sve ok,s obzirom na tolko j.stanici i jedan jajnik,drugi izvaden,endometrioza,i sve ok,do jucer bila napuhana,samo to,i preko noci ko da je sve spasnilo,tako mi bilo i zadnjiput,i test i beta 0,i mislila da je i ovaj put tako i eto poz.test,sad samo beta i duplanje,a pisam nenormalno i vise nego sto popijem
Ajme to si znaci na jednom jajniku imala tolike stanice....bome su pogodili terapiju.
Vjerujem da ce sve biti ok....sretno i dalje☺
waithing
Ajme to si znaci na jednom jajniku imala tolike stanice….bome su pogodili terapiju.
Vjerujem da ce sve biti ok….sretno i dalje☺
Ma da,decapeptyl od 21dc plus gonal od 3dc,bas pogodili,a islo se na to kao manje al kvalitetnije i zbog endometrioze,ma ne kuzim ja njih,al valjda ce bit ok,hvala
Jutro cure,pratim vas od kad sam krenula u mpo vode,i odlucila se ukljucit,danas mi je 9dpt,vracene 2 blastociste na 5 dan,cijelu noc imala grceve ko da cu dobit m,al ono jako,nisam spavala nikako,do jucer bolne (.)(.),trbuh napuhan,danas nista,vec otpisala i ovaj postupak,uzela test jedan jedini koji sam imala i napravila tek ono da ne propadne,i za nesto vise od minutu pojavila se druga crta,al ono jako vidljiva,kolko je sad to sigurno,neznam,betu vadim tek u petak,sta vi mislite?
Book… vec mozes vaditi betu i potvrditi testic… sretnooo…
Mislim pricekat jos koji dan,pa mozda i petak,ovo mi je sad sok,jer ubiti od tih silnih testova kucnih koje sam napravila kroz 4 god,ubiti ni neznam kak zgleda pozitivan test
Sta vec 4 godine pokusavate?
Jooj... nadam se da ce ti sada biti sve super
Magdica vjeruj mi, hiper ces prepoznat... pupa ko lubenica, nemres disat od pritiska... nadam se da ce beta bit skolska... sretno
Magdica vjeruj mi, hiper ces prepoznat… pupa ko lubenica, nemres disat od pritiska…nadam se da ce beta bit skolska… sretno
A bila je od transfera do jucer,ne bas ko lubenica al tu negdje,a sta se disanja tice do sad nije bilo problema,nadam se da ni nece,hvala ti,nadam se da ce i kod tebe bit sve u redu
Jutro cure,pratim vas od kad sam krenula u mpo vode,i odlucila se ukljucit,danas mi je 9dpt,vracene 2 blastociste na 5 dan,cijelu noc imala grceve ko da cu dobit m,al ono jako,nisam spavala nikako,do jucer bolne (.)(.),trbuh napuhan,danas nista,vec otpisala i ovaj postupak,uzela test jedan jedini koji sam imala i napravila tek ono da ne propadne,i za nesto vise od minutu pojavila se druga crta,al ono jako vidljiva,kolko je sad to sigurno,neznam,betu vadim tek u petak,sta vi mislite?
Book… vec mozes vaditi betu i potvrditi testic… sretnooo…
Mislim pricekat jos koji dan,pa mozda i petak,ovo mi je sad sok,jer ubiti od tih silnih testova kucnih koje sam napravila kroz 4 god,ubiti ni neznam kak zgleda pozitivan test
Sta vec 4 godine pokusavate?
Jooj… nadam se da ce ti sada biti sve super
Ma da sve zajedno 4god,prirodno i mpo,nakon endometrioze,moja dr rekla sve super,radite na bebici,bit ce to,cim prije tim bolje,i nista,a na kraju MM nalaz spermiograma koma,i evo nas tu di jesmo,2 puta
Sortiraj odgovore
Najstariji