Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    s0102
    10. Srpanj 2017. 09:45

waithing

s0102

MiuMau

Evo dosla druga beta, u dva dana sa 105 na 127… doktor veli da jos ne moze nista reci, ostajem u bolnici do daljnjeg, da promatraju…

Heejj.. uu 😢😢 mozda ipak nesto bude… treba sada prezivjeti do utorka….
    Nadam se da ce te uskoro barem jajnici prestat pikati i da ce se trbuscic smanjiti…. i zelim ti da sto prije odes doma iz bolnice… 😙

Znam znam….ja sad za ovaj FET nisam nikom rekla cak ni mami…jos moram smislit sta cu joj rec zasto idem u srijedu u zagreb no nesto cu vec izmislit…
    Upravo zato jer mi dosta objasnjenja i svega..a ako ikad budem trudna to ce znat tamo poslije 12-og tjedna…bas sam jucer pricala sa sestricnom muzevom…isto isla na mpo i kaze tek.kad je rodila je svima rekla koliko i sta su radili da bi dobili dijete da nitko nije mogao vjerovati..

Waithing….evo ja sam nakon 2 g borbe shvatila da je bolje ne govoriti nista... nikome... biti ce mi tesko zbog mame... ali jos mi je gore svakinputa kad ne uspije iz to sto je meni sve lose.. spoznaja da je i svima koji su znali koma... 
    Tako da sam zavrsila sa dijeljenjem informacija... jos samo moram svih poklopiti da niti ne pitaju nista😂😂

s0102
    10. Srpanj 2017. 10:02

Magdica

Jutro cure,pratim vas od kad sam krenula u mpo vode,i odlucila se ukljucit,danas mi je 9dpt,vracene 2 blastociste na 5 dan,cijelu noc imala grceve ko da cu dobit m,al ono jako,nisam spavala nikako,do jucer bolne (.)(.),trbuh napuhan,danas nista,vec otpisala i ovaj postupak,uzela test jedan jedini koji sam imala i napravila tek ono da ne propadne,i za nesto vise od minutu pojavila se druga crta,al ono jako vidljiva,kolko je sad to sigurno,neznam,betu vadim tek u petak,sta vi mislite?

Book... vec mozes vaditi betu i potvrditi testic... sretnooo... 

• Magdica
    10. Srpanj 2017. 10:10

Zoja31

Ako nisi primala nikakve boostere naknadno poslije transfera onda je to to. Obzirom da su blastice mozes vec i danas vaditi betu, 9dt je ok za blastice i beta ce ti pokazati.

Primila sam samo decapeptyl drugi dan od transfera,vjerojatno zbog mogucnosti hipera,dr prije punkcije spominjao hiper pod upitnikom,izvadeno 15js

Zoja31
    10. Srpanj 2017. 10:11

Ako imas negdje privatni labos idi i izvadi betu i razveseli nas.

• Magdica
    10. Srpanj 2017. 10:13

s0102

Magdica

Jutro cure,pratim vas od kad sam krenula u mpo vode,i odlucila se ukljucit,danas mi je 9dpt,vracene 2 blastociste na 5 dan,cijelu noc imala grceve ko da cu dobit m,al ono jako,nisam spavala nikako,do jucer bolne (.)(.),trbuh napuhan,danas nista,vec otpisala i ovaj postupak,uzela test jedan jedini koji sam imala i napravila tek ono da ne propadne,i za nesto vise od minutu pojavila se druga crta,al ono jako vidljiva,kolko je sad to sigurno,neznam,betu vadim tek u petak,sta vi mislite?

Book… vec mozes vaditi betu i potvrditi testic… sretnooo…

Mislim pricekat jos koji dan,pa mozda i petak,ovo mi je sad sok,jer ubiti od tih silnih testova kucnih koje sam napravila kroz 4 god,ubiti ni neznam kak zgleda pozitivan test

• Magdica
    10. Srpanj 2017. 10:24

Hvala vam svima,ma mogu ja jos 4 dana izdrzat do bete,jedino me brine taj hiper pod upitnikom jel se on moze javit sad,mislim s porastom bete,il bi vec nesto bilo,do sad nisam primjetila,pisam normalno,pijem puno od punkcije,nekih bolova ni nisam imala jacih osim tih grceva preko noci,sad vise nista,ni trbuh mi nije napuhan ko ovih dana prije

10. Srpanj 2017. 10:30

Magdica

Zoja31

Ako nisi primala nikakve boostere naknadno poslije transfera onda je to to. Obzirom da su blastice mozes vec i danas vaditi betu, 9dt je ok za blastice i beta ce ti pokazati.

Primila sam samo decapeptyl drugi dan od transfera,vjerojatno zbog mogucnosti hipera,dr prije punkcije spominjao hiper pod upitnikom,izvadeno 15js

Jesi li bila na vuk vrhovcu..jer tamo svima  drugi dan nakon transfera decapeptyl takva im je praksa.a za hiper...ne znam ali vjerujem da ces osjetit ako nastupi ....do tad polagano ne dizati teret zbog jajnika i tako to....super onda ako mozes izdrzati pticekaj..no ja bi bar u srijedu izvadila da u petak.mozes vidjeti duplanje...no to sam ja-nestrpljiva😅😅😅

waithing

10. Srpanj 2017. 10:33

A inace da..kako raste beta tako se i hiper pojacava...zato mnogima ni ne rade svjezi transfer nakon punkcije dosta stanica..tako sam ja prosla imala sam 13 i doktorica mi nije htjela raditi taj mjrsec teansfer vec su sve zamrznuli dok se kakti hiper nije smirio iako ja nisam nista oajecala no to je bilo preventive radi...

waithing

Sophie
    10. Srpanj 2017. 10:49

Waithing, S0102, tak sam i ja odlučila.. vise nikome ni rijeci pa čak ni starcima. Sad prije mjesec dana kad smo isli na inseminaciju svekrva me tri dana nakon nazove Pitat "iiii jel imamo bebicu?". Slom živaca sam dobila jer uopće nisam u sve to polagala nade, čak i da jesam tri dana su prošla jebote 🤦🏼‍♀️
    Onda me kuma sedamsto puta pitala jesam dobila mengu Itd. 
    Nema više..nikome ni rijeci jer se ne želim dodatno opterećivati sa pitanjima i potpitanjima..

Sophie
    10. Srpanj 2017. 10:59

MiuMau, držim ti fige da sve bude dobro! 
    Treba vjerovati u čuda 💪🏼😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.