6 dan nakon transfera...
Waithing je kriva, rekla je da je ona imala 6dnt laganu sjenu, pa sam se i ja polakomila
Ponovit cu preksutra pa da vidimo sta se dogada... mene i dalje probada u jajnicima, kao za vrijeme menge, bas onak jako.... a od ostalih simptoma nis... idem spremat stan da se malo opustim...
Bravo Miumau..a simptomi trudnoce su kao da mengu trebas dobit tako je i mene probadalo kao da cu dobit..a crtica je crtica kako tanka bila ne moze ni bit tamnija kad je rano.
Ja bila na ultrazvuku..sve ok pijem estrofem 3*1 za tj.dana ponovno ultrazvuk..i tak...
waithing
Bravo Miumau..a simptomi trudnoce su kao da mengu trebas dobit tako je i mene probadalo kao da cu dobit..a crtica je crtica kako tanka bila ne moze ni bit tamnija kad je rano.
Ja bila na ultrazvuku..sve ok pijem estrofem 3*1 za tj.dana ponovno ultrazvuk..i tak…
Super !!!!!
Kako to da ti nisu dali 3 puta po dvije, kao prije?
Ja bila na ultrazvuku..sve ok pijem estrofem 3*1 za tj.dana ponovno ultrazvuk..i tak…
Super !!!!!
Kako to da ti nisu dali 3 puta po dvije, kao prije?
I prije su mi tak dali u pocetku pa kasnije pred kraj povecali jer se slabo tj sporo debljao ..pa makon transfera opet smanjili...vidjet cemo iduci tj.kak ce bit
waithing
Waithing, u srijedu ides na vv? Ja na betu idem tad...
Cure, sad cete rec da nisam normalna, al ja sam isla prek njuskala kupit nekoliko testica... kao da imam za svako jutro do bete pisnut.. i sta se dogodilo kad sam dosla doma? E pa pisnula sam jedan... i crtica se vidi bolje neg jutros... 🙊🙈🙉
Ne usudim se previse veseliti, ali vidjeti drugu crticu, ne mogu prestati cerit se
Waithing, u srijedu ides na vv? Ja na betu idem tad…
Cure, sad cete rec da nisam normalna, al ja sam isla prek njuskala kupit nekoliko testica… kao da imam za svako jutro do bete pisnut.. i sta se dogodilo kad sam dosla doma? E pa pisnula sam jedan… i crtica se vidi bolje neg jutros… 🙊🙈🙉
Ne usudim se previse veseliti, ali vidjeti drugu crticu, ne mogu prestati cerit se
Ma sve je to sasvim normalno u ovom nasem ludilu😅😅😅😅... suuper ma trudna si vidjet ces, da u srijedu idem na ultrazvuk, znaci vidimo se☺
waithing
Vidimo se na famoznim popucalim stolcima, na kojima, iako znam da je naslon pukao, bar nekoliko puta propadnem...
A jel se smije kupati u ovom sad periodu? Trebali bi za vikend na Unu, pa ne znam jel bi se mozda trebala suzdrzavat od kupanca... Cak sam mislila i ostati doma, al mislim si ak je sudeno bit ce, ak ne nece... prosli put sam ko zombi bila doma i vegetirala... obecala sam si da necu to vise radit...
Vidimo se na famoznim popucalim stolcima, na kojima, iako znam da je naslon pukao, bar nekoliko puta propadnem…
A jel se smije kupati u ovom sad periodu? Trebali bi za vikend na Unu, pa ne znam jel bi se mozda trebala suzdrzavat od kupanca… Cak sam mislila i ostati doma, al mislim si ak je sudeno bit ce, ak ne nece… prosli put sam ko zombi bila doma i vegetirala… obecala sam si da necu to vise radit…
Super za crtice...
Meni je dr kad sam bila u postupku rekao da izbjegavam kupanje... i opca gin mi je isto to rekla... tako da... odi ali se nemoj kupati😃😃 strpi se jos malo
Sortiraj odgovore
Najstariji