Piskim ja ove infuzije na merkuru…
u hiperu sam… kazu da je beta 105… da bi me na promatranju nekoliko dana ostavili… pa sad lezim i ne znam sta bi sa sobom…
Ajme MiuMau,
Sto je biloo?? Kako to da si isla na Merkur?? Mislim na hitnu si isla???
Odlicnoooo za betuuuu!!!! Ne znam kako sad to ide s T i hiperom, znam da beta pogorsava hiper !
Nadam se da ce sve proci dobro.
Pa postajem sve okruglija, tesko mi hodat i disat, boli me uzasno trbuh... pa reko bolje da odem na vv pitat, nego da sjedim i cekam... doktorica me pregledala, jajnici uvecani, odmah na infuziju, pa kad sam s njom zavrsila premjestili me na merkur na drugu... sad cekam rucak koji ocito ne budem ovdje vidjela... a ni muz sa stvarima i klopom nije nes brzi...
Kad si gladan nisi svoj
MiuMau,
Bolje da si na promatranju ! Nadam se da neces dugo biti !
Sad odmaraj...nema druge ! Pitaj za rucak??? Mozda su zabbbbb ili nesto....
Ma muza cu nazvat da mi cevape donese, pa nek im svima mirisim…
Eee... ma mislim da je sve lakse uz betu 105... ☺☺☺☺bas mi je drago
Javljaj se 😘😘
Da, beta me iznenadila, jer testici su bili onak- danas malo vidljivija crta, al ni blizu kontrolnoj... pa si mislis jako je mala beta... kad ono saka u oko
Samo me strah jer me stalno probada u jajnicima, al bas jako, kad uhvati ne mogu disat... sam nek sve bude u redu s bembuli... ni ne usudim se rec da sam t...
Da, beta me iznenadila, jer testici su bili onak- danas malo vidljivija crta, al ni blizu kontrolnoj… pa si mislis jako je mala beta… kad ono saka u oko
Samo me strah jer me stalno probada u jajnicima, al bas jako, kad uhvati ne mogu disat… sam nek sve bude u redu s bembuli… ni ne usudim se rec da sam t…
Bas jako lijepa beta... biti ce sve super samo da ti taj hiper prode... i onda ces uzivati u trudnoci... 😍😍
3 kile i 6cm vise neg jucer
4 litre infuzije i jos moram pit vode... imam osjecaj da ak puknem da ce bit veci spektakl neg bandiceve fontane...
3 kile i 6cm vise neg jucer
4 litre infuzije i jos moram pit vode… imam osjecaj da ak puknem da ce bit veci spektakl neg bandiceve fontane…
Hahahahahha...valjda ce proci brzo !
Sortiraj odgovore
Najstariji