Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Srpanj 2017. 19:45

Uh meni jucer i danas kolicinski toliiko ide da sam vec potrosila paket ulozaka...
    Mono ma samo ti bez brige kreni s estrofemom nece ti nista biti...iako ne kuzim kak je to tako drugacije ja pocinjem tj.na vv treci dan a  u petrovoj prvi dan s estrofemom...

waithing

mono1111
    04. Srpanj 2017. 19:46

Mislim da ja pocinjem prvi dan jer mi je katastrofican endometrij...ostali i da pocnu 5 dc stigne se zadebljati, mislim ne znam kada drugi pocinju u Petrovoj.

s0102
    04. Srpanj 2017. 21:37

Cure sretnonu ovim srpanjskim postupcima... zelim vam da se cijelo ljeto ne kupate jer morate paziti na bebice ☺☺☺☺

MiuMau
    04. Srpanj 2017. 23:01

E cure moje, mene veceras jedno dva-tri puta tako zabolilo, na 10ak sekundi, kao najgora menstrualna bol, oke su mi ispadale... prosli put sam imala grceve, al lagane, nikad ovak divljacki... 

mono1111
    04. Srpanj 2017. 23:22

S0102,
    Hvalaaa !!
    Miumau, mozda je implantacija??

05. Srpanj 2017. 04:43

MiuMau

E cure moje, mene veceras jedno dva-tri puta tako zabolilo, na 10ak sekundi, kao najgora menstrualna bol, oke su mi ispadale… prosli put sam imala grceve, al lagane, nikad ovak divljacki…

MiuMau , sad je vec vrijeme za test😀😅

waithing

MiuMau
    05. Srpanj 2017. 06:31

A neg sta Waithing, evo nisam mogla spavat vise, jedva docekala da popisam taj komad plastike... 
    I mi vidimo sjenu... e sad... jel to puka zelja... ne znam kak slikicu stavit... veli nema dosta memorije kad ju pokusam ovdje ubacit...

Zoja31
    05. Srpanj 2017. 06:34

Miumau vjerojatno ti je prevelika probaj je smanjiti malo u programu pa ju onda ucitati

MiuMau
    05. Srpanj 2017. 06:41

Evo ga... jesmo ludi? Muz veli da ju bez hd-a vidi (bez leca) 

s0102
    05. Srpanj 2017. 09:34

MiuMau

Evo ga… jesmo ludi? Muz veli da ju bez hd-a vidi (bez leca)

Kao da se neka sjena vidi... ☺
    Koji je tebi dan danas?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.