Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoja31
    03. Srpanj 2017. 15:38

Ma koma sam opcenito cim znam sta me ceka. Bas mi je ovo postalo svaki put sve teze 😭😭. 

03. Srpanj 2017. 15:43

Zoja31

Ma koma sam opcenito cim znam sta me ceka. Bas mi je ovo postalo svaki put sve teze 😭😭.

Ajde stigneš se još odkomirat do devetog mjeseca
    Ja još nisam baš sebi došla a evo me opet,,,kad mi se ne da ni čekat,,nemam šta čekat, ionak nije da kad nejdem na mpo da mi je lakše, da uživam i ne mislim o tom, ne postajem sve mlađa nažalost,,krenula s 31 eto 33-a a ja ,,ufff, ma bolje da ne mislim,,,

waithing

Zoja31
    03. Srpanj 2017. 15:56

Bas si ovo dobro rekla, ja kao nisam htjela u 6.mj reko budem ostavila za kraj 8.mj dok se malo oporavim ali sto ti kazes nista mi nije lakse, stalno mi je glava u tome i stalno razmisljam...  Isto sam krenula sa 30, na godinu cu 33 i stvarno ne znam do kad cu imati snage za ovo. 😢😢😢😢

s0102
    03. Srpanj 2017. 17:17

Imat cemo mi svi snage za sve... ja sam vec na pola 33ce godine... vi ste cure jos mladeee😂😂
    Evo ja bila kod dr opce prakse.. nazicala uputnicu za vitamin D...  i rekla mi,ma opustite se pa ce biti 😂😂😂😂a da da... hoce hoce... evo veceras 😂😂
    Danas krecem trenirat... udebljala sam se Od ovog lezarenja... a mozda kroz tjedan pocnem citat bucevicku 😂😂 i onda cu biti samo u onim dobrim frekvencijama...
    Zoja…. poslat cu ti knjigu kad zavrsim 😂😂

Zoja31
    03. Srpanj 2017. 17:37

Moze moze S0102 budem ju preuzela kad idem na more ionako prolazim kroz Ri i onda slijedi suncanje maternice i citanje 😂😂😂😂😂😂.  Ja evo imam popodnevni trening uz kosilicuni radler 😂😂, navecer me ceka plank, pocela sam onaj 30-dnevni izazov ima da mi se trbuh prepolovi 😂😂😂😂

03. Srpanj 2017. 19:51

Hahahahah to je to, čim se dignu vibracije i frekvencije eto bebice.
    Meni se od nje jedino digne tlak,,,,
    Vidim na fejsu se svi hvale nekom knjigom Bučevićke, ne dao Bog da ju meni netko pokloni kakva ću bit ovih dana mogla bi završit nekom u glavi
    Eto, ja već unaprijed znam kakvog ću bit raspoloženja,,to je ta prednost kad ideš šesti put, nema da te nešto iznenadi, strah od nečeg novog i to...

waithing

s0102
    03. Srpanj 2017. 21:08

waithing

Vidim na fejsu se svi hvale nekom knjigom Bučevićke, ne dao Bog da ju meni netko pokloni kakva ću bit ovih dana mogla bi završit nekom u glavi
    Eto, ja već unaprijed znam kakvog ću bit raspoloženja,,to je ta prednost kad ideš šesti put, nema da te nešto iznenadi, strah od nečeg novog i to…

Samo budi na pozitivnoj vibraciji 😂😂😂😂😂 i ovo ti je zadnji fet ☺

03. Srpanj 2017. 21:22

s0102

waithing

Eto, ja već unaprijed znam kakvog ću bit raspoloženja,,to je ta prednost kad ideš šesti put, nema da te nešto iznenadi, strah od nečeg novog i to…

Je da zadnji je kad imam sam tog jednog smrzlica😂

waithing

s0102
    03. Srpanj 2017. 21:30

waithing

s0102

waithing

Nisam to tako mislila 😂😂😂 nego zadnji zadnji... nema vise... sad ce biti sve super☺

03. Srpanj 2017. 21:50

s0102

waithing

s0102

waithing

Nisam to tako mislila 😂😂😂 nego zadnji zadnji… nema vise… sad ce biti sve super☺

Ma znam...A bit će kak mora biti,,,
    Valjda će jednom biti....

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.