Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoja31
    03. Srpanj 2017. 11:55

Vidim waithing odusevljenje vlada 😂😂😂😂. Ja danas popodne isto moram zvati kliniku za dogovor ali kraj 8.mj definitivno otpada jer mi je evo menga stigla a dr mi je na go do 15.8 no nema veze ja cekam S0102 pa da u 9.mj skupa odbrojavamo.

03. Srpanj 2017. 11:58

MiuMau

A sta da ti kazem, tri minute mazim bebice, pa krenem zivcanit na muza jer je sretan, a nema sta bit sretan jer sigurno nece uspjet, pa dve minute razmisljam koja kolica uzet.. klasika
    Danas sam se sva ispuhala, ne boli me vise trbuh kad se micem, mogu disat, u zadnjih 12 sati sam popiskila 5 litara tekucine sigurno… iako mi je bolje i osjecam se preporodeno po tom pitanju, citala sam da se u slucaju trudnoce simptomi hipera pogorsaju, pa me to malo kopka… ma znate sve, analiza svega…
    A za pisanje testa ne znam, ja bi svaki dan, al onda si mislim sam cu se jos vise ubijat jel prerano il stvarno nije uspjelo… blaahhh

Znam...sve znam...sveee isto tako i kod mene bude...
    Evo ja zvala gore u srijedu ultrazvuk...
    Pa u nove borbe...o mojjj Bozeee....
    Najradije bih spavala do bete..a ako bude negativna da me ni ne bude neko vrijeme😅😅😅

waithing

03. Srpanj 2017. 12:00

Zoja31

Vidim waithing odusevljenje vlada 😂😂😂😂. Ja danas popodne isto moram zvati kliniku za dogovor ali kraj 8.mj definitivno otpada jer mi je evo menga stigla a dr mi je na go do 15.8 no nema veze ja cekam S0102pa da u 9.mj skupa odbrojavamo.

Je je...potpuno odusevljenje ....po sesti put😯😲😲

waithing

s0102
    03. Srpanj 2017. 12:05

Zoja31

Vidim waithing odusevljenje vlada 😂😂😂😂. Ja danas popodne isto moram zvati kliniku za dogovor ali kraj 8.mj definitivno otpada jer mi je evo menga stigla a dr mi je na go do 15.8 no nema veze ja cekam S0102pa da u 9.mj skupa odbrojavamo.

Meni je najiskrenije muka od svega... najrade bi odustala.... a znam da necu... a ne mogu mpo staviti po strani do 9 mj...
    Ma daaj... jucer sjednem na kavu... oko mene samo trudnice i mala djeca... bdw sestra mi objavila da je trudna... ja proplakala dan 😂😂 ne zato jer je ona trudna... nego kako ja ne mogu biti...
    Ocito cu samo necake imati... i biti teta koja zivi s mackama😂

Zoja31
    03. Srpanj 2017. 13:47

Hahaha S0102 ja sam bas danas dok su moje na poslu nesto o djeci i odbitku na placu rekla da bini moj pas trebao biti prijavljen kao clan moje obitelji i da mi odbijaju manji porez jer nije fer prema nama koji nemamo djecu 😂😂😂😂. Ak ovo u jesen ne uspije nabavljam jos jednog 🐕🐕 😂😂

03. Srpanj 2017. 14:09

Stvarno smo optimisticne nema sta..jos nismo ni krenule a mi vec- ako ne uspije...😩😩😩

waithing

s0102
    03. Srpanj 2017. 14:29

Meni su dali knjigu od one Ane Bucevic 😂😂😂😂😂
    To ce mi pomoci.... 😂😂😂 bas... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

03. Srpanj 2017. 14:39

s0102

Meni su dali knjigu od one Ane Bucevic 😂😂😂😂😂
    To ce mi pomoci…. 😂😂😂 bas… 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Jooj I od tog mi muka....vec njih par mi drze predavanja o njoj kako im je promjenila zivot...a ja ju ne mogu slusat...cim cujem ono - vibracije, kokreatori.bljuv bljuv😀😀😀meni to ko neka sekta...a mozda je u meni problem..na niskoj sam jeb...vibracije😂😂😂

waithing

Zoja31
    03. Srpanj 2017. 15:00

Eto ja zvala svog doktora, krecemo oko 7.9 ako na kontrolnom uzv bude sve ok 😭😭😭😭. Bas sam sad koma nakon razgovora, najradije bi prespavala kao sto kazes waithing dok sve ne zavrsi a ako ne uspije najbolje da se i ne probudim....bas imam sve manje snage za ovo 💩💩

03. Srpanj 2017. 15:25

Zoja31

Eto ja zvala svog doktora, krecemo oko 7.9 ako na kontrolnom uzv bude sve ok 😭😭😭😭. Bas sam sad koma nakon razgovora, najradije bi prespavala kao sto kazes waithing dok sve ne zavrsi a ako ne uspije najbolje da se i ne probudim….bas imam sve manje snage za ovo 💩💩

Mislis dugo ti je za cekati ili zbog kontrolnog ultrazvuka?...ma bit ce sve ok na ultrazvuku nema zasto ne biti dobro.

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.