Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    s0102
    03. Srpanj 2017. 22:31

waithing

s0102

waithing

s0102

waithing

Hahahahah to je to, čim se dignu vibracije i frekvencije eto bebice.
    Meni se od nje jedino digne tlak,,,,
    Vidim na fejsu se svi hvale nekom knjigom Bučevićke, ne dao Bog da ju meni netko pokloni kakva ću bit ovih dana mogla bi završit nekom u glavi
    Eto, ja već unaprijed znam kakvog ću bit raspoloženja,,to je ta prednost kad ideš šesti put, nema da te nešto iznenadi, strah od nečeg novog i to…

Samo budi na pozitivnoj vibraciji 😂😂😂😂😂 i ovo ti je zadnji fet ☺

Je da zadnji je kad imam sam tog jednog smrzlica😂

Nisam to tako mislila 😂😂😂 nego zadnji zadnji… nema vise… sad ce biti sve super☺

Ma znam…A bit će kak mora biti,,,
    Valjda će jednom biti….

Ja ti zelim puno puno puno srece... i da nas napustis na ovom forumu... tj.. da tu i tamo virnes i eventualno udijelis koji savjetic ☺

03. Srpanj 2017. 22:42

s0102

waithing

s0102

waithing

s0102

waithing

Hahahahah to je to, čim se dignu vibracije i frekvencije eto bebice.
    Meni se od nje jedino digne tlak,,,,
    Vidim na fejsu se svi hvale nekom knjigom Bučevićke, ne dao Bog da ju meni netko pokloni kakva ću bit ovih dana mogla bi završit nekom u glavi
    Eto, ja već unaprijed znam kakvog ću bit raspoloženja,,to je ta prednost kad ideš šesti put, nema da te nešto iznenadi, strah od nečeg novog i to…

Samo budi na pozitivnoj vibraciji 😂😂😂😂😂 i ovo ti je zadnji fet ☺

Je da zadnji je kad imam sam tog jednog smrzlica😂

Nisam to tako mislila 😂😂😂 nego zadnji zadnji… nema vise… sad ce biti sve super☺

Ma znam…A bit će kak mora biti,,,
    Valjda će jednom biti….

Ja ti zelim puno puno puno srece… i da nas napustis na ovom forumu… tj.. da tu i tamo virnes i eventualno udijelis koji savjetic ☺

Juuj hvala,, to bi bilo stvarno lijepo, evo sad već 678 poruka ovdje ajme,,sjećam se da mi prva bila- pitanje o laparaskopiji,, eto u 11mj.će bit 2god.od moje operacije a ja još tu tipkam,,,pa za popppp

waithing

03. Srpanj 2017. 22:42

Ući ću ja i u menopauzu ovdje pa ću dijelit savjete

waithing

mono1111
    04. Srpanj 2017. 18:05

Hey cure,
    Dns sam M dobila...isla sam u Petrovu pitati koliko Estrofema i rekla je 3 puta po dvije tablete, kao i ti Waiting. Negdje 8 dc moram na uzv doci.

04. Srpanj 2017. 18:10

mono1111

Hey cure,
    Dns sam M dobila…isla sam u Petrovu pitati koliko Estrofema i rekla je 3 puta po dvije tablete, kao i ti Waiting. Negdje 8 dc moram na uzv doci.

Ja sutra idem na ultrazvuk pa počinjem nadam se s setrofemom ako sve na ult bude ok. Ti od danas počinješ s terapijom ili,,meni je sutra 3dc.

waithing

mono1111
    04. Srpanj 2017. 18:22

waithing

mono1111

Hey cure,
    Dns sam M dobila…isla sam u Petrovu pitati koliko Estrofema i rekla je 3 puta po dvije tablete, kao i ti Waiting. Negdje 8 dc moram na uzv doci.

Ja sutra idem na ultrazvuk pa počinjem nadam se s setrofemom ako sve na ult bude ok. Ti od danas počinješ s terapijom ili,,meni je sutra 3dc.

Da, ja od 1 dc s tim da nisam isla na uzv dns, nego je samo rekla koliko estrofema.
    Zelim ti svu srecuu na FETU !
    Neka ti je zadnji !!!!!!

04. Srpanj 2017. 18:29

mono1111

waithing

mono1111

Hey cure,

Da, ja od 1 dc s tim da nisam isla na uzv dns, nego je samo rekla koliko estrofema.
    Neka ti je zadnji !!!!!!

Hvalaaa,,,, i tebi sretnooo i  da ti endometij ne zadaje više probleme,,,.

waithing

mono1111
    04. Srpanj 2017. 18:45

waithing

mono1111

waithing

mono1111

Hey cure,

Neka ti je zadnji !!!!!!

Hvalaaa,,,, i tebi sretnooo i da ti endometij ne zadaje više probleme,,,.

S tim da mi je dns prvo bio smedji iscjedak, pa bas krv i sad opet smedji iscjedak...nadam se da mi je dns prvi dc....jer je rekla da pocnem 1 dc s estrofemom, ne prije....vise ni ne znam odgonetnuti koji mi je dan kada !
    Tnx ! Nadam se

MiuMau
    04. Srpanj 2017. 19:04

Joj ja sam imala i po 8 dana prije menge ta smeckarenja, popizditis teski... a nakon histeroskopije su mi se menge smanjile, kolicinom i trajanjem... samo to smeckarenje ostalo... 
    Ajmo Waithing i Mono, u dobitni, samo hrabro... 

mono1111
    04. Srpanj 2017. 19:27

MiuMau

Joj ja sam imala i po 8 dana prije menge ta smeckarenja, popizditis teski… a nakon histeroskopije su mi se menge smanjile, kolicinom i trajanjem… samo to smeckarenje ostalo…
    Ajmo Waithing i Mono, u dobitni, samo hrabro…

Jojj uzas ! 
    Tnxx !!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.