Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiuMau
    08. Srpanj 2017. 18:41

Joj nadam se..  panika me malo hvata da cu morat na punkciju ak nastavi rasti, jer mi se pupa nemre vise razvuc neg sto je... cekam nalaze cijeli dan, doktora nigdje... 

mono1111
    08. Srpanj 2017. 19:18

MiuMau

Joj nadam se.. panika me malo hvata da cu morat na punkciju ak nastavi rasti, jer mi se pupa nemre vise razvuc neg sto je… cekam nalaze cijeli dan, doktora nigdje…

Sto si vadila od nalaza??
    A da, vik je pa si dokt.uzmu malo oduska

MiuMau
    08. Srpanj 2017. 20:42

A neke albumine su spominjali ak sam dobro zapamtila... vizita im traje 12 sekundi, za nas troje... pita jesi dobro, a jednom nogom vec vani... 

Zoja31
    08. Srpanj 2017. 22:30

miumau čestitam na pozitivnoj beti. Sve će to biti dobro a ti prelaziš na drugu temu. Sretno :)

MiuMau
    09. Srpanj 2017. 11:32

Evo dosla druga beta, u dva dana sa 105 na 127... doktor veli da jos ne moze nista reci, ostajem u bolnici do daljnjeg, da promatraju... 

09. Srpanj 2017. 12:02

MiuMau

Evo dosla druga beta, u dva dana sa 105 na 127… doktor veli da jos ne moze nista reci, ostajem u bolnici do daljnjeg, da promatraju…

MiuMau

Evo dosla druga beta, u dva dana sa 105 na 127… doktor veli da jos ne moze nista reci, ostajem u bolnici do daljnjeg, da promatraju…

Ojoooj...zao mi je

waithing

Zoja31
    09. Srpanj 2017. 12:38

Uh miumau zao mi je :(

mono1111
    09. Srpanj 2017. 12:44

Miumau,
    Jojjjj, bas mi je zaoooo !!!!!

09. Srpanj 2017. 17:42

Sad ce ti dalje pratiti betu ili..kako se ti osjecas dal jos jajnici bole

waithing

MiuMau
    09. Srpanj 2017. 17:48

Pa vjerojatno ce ponovo u utorak vaditi... ja sam pitala pa sta se nije trebala poduplati, on je sam govorio da je rano, da cemo sve vidjeti...
    A mene cijelo vrijeme probadaju jajnici, pupa i dalje ogromna, danas mjerenje jedan cm manje, al pol kile vise... ne znam vise sta bi mislila... danas mi se tolilo povraca, vjerojatno od zivaca... a treba docekati utorak... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.