Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Srpanj 2017. 23:28

Zoja31

Sve znam waithing i nisam jednom cula od svog muza da nejdemo vise jer vidi koliko to sve utice na mene i na psihu no jednostavno ne zelim ako i ne uspije da mi jednog dana bude zao. Ovako cu barem znati da sam dala sve od sebe, ponekad dajemo zaista zadnje atome snage. Mi koje prolazimo mpo znamo koliko brige i straha dozivis i kad ugledas pozitivan test ili betu, taj strah nas nece napustiti sve dok se nase bebice ne rode zive i zdrave. Nazalost nakon pozitivnog testa slijedi beta, pa duplanje pa uzv i srceko….puno puno detalja i koraka gdje mozemo zapeti a netko se jednostavno poseksa, omakne im se i eto bebe uh….

Bas tako... i znaju me frendice pitati ( mnoge ne znaju ni kad su im plodni dani no eto djeca im ziva i zdrava) - a sta je to beta...? Onda si mislim...pa ni ja ne bih znala sta je beta da sam zatrudnila tamo prije sad vec skoro sest godina kad sam htjela...
    Onda im samo kazem- zahvalite Bogu da ne morate znati sta je to BETA😣...
    A sto se tice onih ispitivanja o bebi...kod nas  znaju da pokusavamo ali nejde jer mi upravo dop...ta pitanja...i otkad sam otvoreno rekla i zacepila neke znatizeljnje njuske lakse mi je jer ne ispituju toliko...
    Znaju da idemo na mpo no ne tocno ni kad ni koliko puta..niti vise ikome govorim kad idemo...prvi postupak sam se s tim dobro opekla jer kad su stizale poruke sazalijevanja osjecala sam se ..ko posljednje govno...ovako mi lakse..zna me netko tu i tamo pitati kad idemo opet, ja samo kazem- kad budem se imala s cim pohvalit znat cete..i tu stane prica ...

waithing

mono1111
    03. Srpanj 2017. 01:07

To sto sam ja vidjela tri puta pozitivan test apsolutno mi nista ne znaci...ne znam da li bi bilo bolje da ga nikad ni nisam vidjela jer sam se samo ponadala i veselila (prva dva puta ) , treci put sam bila spremna na sve...i kad i ostanem T to ce bit najgore razdoblje mog zivota, sigurno...svakodnevna briga.....ali svakodnevna....blago curama koje ne znaju nista o tome i koje se mogu opustiti i uzivati u " blazenom " stanju !
    Waiting, nakon prve kiretaze M mi je bila normalna, e sad..nakon one dvije kiretaze zaredom (drugi spontani ) mi se sve zakompliciralo jer sam tad dobila te priraslice....bolovi su bili manji i imala sam smedji iscjedak pomijesan s malo krvi, ali je ipak krvi crvene bilo prisutno...dok znaci nakon 4.kiretaze ( zadnja T ) uopce nisam imala ni kap krvi, smedji iscjedak samo, i cak jaki bolovi bez ikakvog iscjedka...e sad, meni je to tako bilo radi tih priraslica...
    Ne znaci i uopce ne mislim da su se tebi stvorile priraslice...ali prati..dok je god prisutna krv i dokle god je M vise manje kao prije, onda je sve ok.
    Ali kod puno cura kiretaze izazivaju te priraslice, progooglaj Ashermanov sy, samo je kod mene to bilo bas uzasno jer sam ih imala 4 ali ako ces ici na histero vidjeti ce se i odmah ce rijesiti..
    Nadam se da ce ti FET uspjeti i da ni neces morati ici na histero !

mono1111
    03. Srpanj 2017. 01:08

Waiting,
    Da li je prisutna prava krv u M?

03. Srpanj 2017. 08:16

mono1111

Waiting,

Je evo koonacno krenula crvena krv( malo zasad no krenula je) nakon tri dana smedjarenja..prve dvije M nakon kiretaze su bile normalne, tj.kao prije ova sad je neka cudna..Niti jedan grc ..bas cudno...
    Znaci u srijedu ultrazvuk...jeej😧😥😥

waithing

mono1111
    03. Srpanj 2017. 10:40

waithing

mono1111

Waiting,

Je evo koonacno krenula crvena krv( malo zasad no krenula je) nakon tri dana smedjarenja..prve dvije M nakon kiretaze su bile normalne, tj.kao prije ova sad je neka cudna..Niti jedan grc ..bas cudno…
    Znaci u srijedu ultrazvuk…jeej😧😥😥

Ma sigurno je sve ok !!!!!
    Cekaj znaci dolazis 3 dc na uzv, tako su ti rekli???
    Super !!!!!!

MiuMau
    03. Srpanj 2017. 10:49

Waithing, jel mi mozes u kratkim crtama napisat kak ide fet? Jel ga moguce raditi odmah ciklus iza stimuliranog?

03. Srpanj 2017. 11:16

Da mono, tako sam vec dva puta isla ....treci dan ciklusa na ultrazvuk i ako je sve ok-nema neke ciste...pocinje se s estrofemom.
    Zatim se opet ide za nekih tj.dana na ultrazvuk i ovisno o debljini endica sljedeci pregled je transfer..meni je jednom bio 16-i jednom 17-i dc.
    Ujutro ga odmrznu ti dodjes u pola 12na transfer..vrate malo lezis i to je to....

waithing

03. Srpanj 2017. 11:18

Ja sam.isla odmah nakon stimuliranog na fet..meni su sve zamrznuli zbog moguceg hipera i iduci ciklus sam isla na fet...

waithing

03. Srpanj 2017. 11:30

MiuMau

Waithing, jel mi mozes u kratkim crtama napisat kak ide fet? Jel ga moguce raditi odmah ciklus iza stimuliranog?

Ma zar si ti  vec svoj postupak otpisala...
    Kad piskis testic?☺

waithing

MiuMau
    03. Srpanj 2017. 11:53

A sta da ti kazem, tri minute mazim bebice, pa krenem zivcanit na muza jer je sretan, a nema sta bit sretan jer sigurno nece uspjet, pa dve minute razmisljam koja kolica uzet..  klasika 
    Danas sam se sva ispuhala, ne boli me vise trbuh kad se micem, mogu disat, u zadnjih 12 sati sam popiskila 5 litara tekucine sigurno... iako mi je bolje i osjecam se preporodeno po tom pitanju, citala sam da se u slucaju trudnoce simptomi hipera pogorsaju, pa me to malo kopka... ma znate sve, analiza svega... 
    A za pisanje testa ne znam, ja bi svaki dan, al onda si mislim sam cu se jos vise ubijat jel prerano il stvarno nije uspjelo... blaahhh 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.