Sve me strah ovih otvaranja sezona 😂😂, tako su i proljetnu cure otvorile a ja, waithing i ti S0102smo ostale cekati neznam vise koju po redu sezonu proljetnu, ljetnu, zimsku???
Ha ha ha... crnjak.... nase su sve sezone..
Samo cekamo pravu godinu 😂😂
Hahaha danas me malo pere crnjak 😂😂😂😂, ove moje na poslu nikak da zacepe pa cijeli dan slusam o unucadi, trudnim snahama i dode mi da si puknem 🔫🔫🔫 u glavu.
Hahaha danas me malo pere crnjak 😂😂😂😂, ove moje na poslu nikak da zacepe pa cijeli dan slusam o unucadi, trudnim snahama i dode mi da si puknem 🔫🔫🔫 u glavu.
I mene... vec par dana...
U svim ovim postupcima prije bi nakon dana plakanja bila ok... hvala bogu evo proslo vec tjedan dana meni oci po cijele dane pune suza.. koma... ne znam vise kako biti pozitivna... e da... malo si normabelic popijem da spavam😂😂😂😂
Nemam nis pametno reci, a mislim da ni ne postoji nista sto moze netko reci da vam bude bolje u ovakvim trenucima...
Samo vam saljem snage da se ponovo dignete i nastavite boriti i zelim svim srcem da sto prije docekate tolilo zeljenu, a bome i tesko zaradenu bebicu... 💕💕💕
Ma da ja otvaram i zatvaram svaku sezonu evo sad otvaram drugu ljetnu sezonu😤😤😤
A ja sam bila tako ziivcana cijeli tjedan uzas jedan...pms na najjace...
Nije ni meni nitko predlozio histeroskopiju nego ne znam mozda ona otkrije nesto sto se na ultrazvuku ne vidi...ne znam vise sto misliti...
Znam samo da mi muka vec sad kad se sjetim bolnice folikulometrija transfera osluskivanje tijela pisanja testova i suza....mukaaaaa
waithing
MiuMau,
Ne uspavaju kod privatnika, rade ovako na zivo ! Ne sire grlic maternice jer imaju jako male instrumente, 3 mm debljine i to ti uvode kroz cervikalni kanal..meni je cervikalni kanal bio skor zacepljen….znaci skroz, krv nije ni mogla otjecati….i na toj cijevi tankoj 3 mm je kamera i kao neki prikljucak sa skaricama malim. Kad sam t vidjela smucilo mi se….
U bolnici imaju instrumente debele 10 mm i moraju siriti grlic maternice.
Waiting,
Nisam, srecom…pa tko bi to platio, covjece.
Kako sam opcenito plakala na tom stolu od boli, a jos vise kad je rekao da cu morati dolaziti vise puta jer nema sanse da sve odjednom rijesi jer je stanje bilo katastroficno, a ja kako sam jedva, ali jedva skupila.i tih 2500 kn, rekao je da ne brinem, da on meni to zeli rijesiti i platila sam samo tu prvu….sto reci, divan jeeeeee! Tko ce ti to u danasnje vrijeme tako izaci u susret????
Stvarno jako lijepo od njega i slazem se da..tko bi to u danasnje vrijeme napravio..e da imam 15-20 000 kn sutra bi isla njemu na postupak...
E da imam....😧😧😧
waithing
Mono, da li su tebi.menge nakon kiretaza drugacije? Ja primjecujem da mi jesu...prvo skoro tri dana smedji iscjedak a nikak pravo procurit...od petka smedjarim tek sad nesto malo crveno..a trbuh nist ne boli prije sam imala grceve bar jedan dan...sad nista..i grudi ispuhane a prije ih u vrijeme m.ne bi smjela dotaknut i svi grudnjaci bili mali tih dana...a pms me pereeee tjedan dana....bas se sve promjenilo...
I da...ovulacijsko krvarenje..pa to nisam nikad imala...
Ma uzas to sve...i sad kad se sjetim opet lokat onaj šugavi estrofem prvi put kad sam citala nuspojave smucilo mi se sto sve moze izazvati.....
waithing
Mislim da sve mi koje amo vec duzi period u ovome osjecamo muku od doktora, folikulometrija, iscekivanja i svega sto ima veze sa ovim. Mislim da jednog dana kada se desi ako se desi trudnoca se necu uopce znati veseliti 😞
Mislim da sve mi koje amo vec duzi period u ovome osjecamo muku od doktora, folikulometrija, iscekivanja i svega sto ima veze sa ovim. Mislim da jednog dana kada se desi ako se desi trudnoca se necu uopce znati veseliti 😞
Da...tako se ni ja nisam bas veselila no kad od pocetka nije valjalo...ni duplanje bete pa stalno smedjarenje...
Mislila sam samo da mi popisati pozitivan test da vidim jednom u zivotu kako to izgleda...sad znam da se vise ni njemu ne trebam previse veseliti..ako ikad i uledam ponovno pozitivan...
Jesmo optimisticne ulala....muz mi.kaze da ako tak razmisljam da onda ni nejdemo ..da cemo bit bez djrce..ni prvi ni zadnji i kaze bar se necu mucit..e kad bi to tak bilo..opet bi se mucila i mislila da sam trebala jos probati..a njemu je sve crno ili bijelo a ja imam 1001 nijansu izmedju...
waithing
Sve znam waithing i nisam jednom cula od svog muza da nejdemo vise jer vidi koliko to sve utice na mene i na psihu no jednostavno ne zelim ako i ne uspije da mi jednog dana bude zao. Ovako cu barem znati da sam dala sve od sebe, ponekad dajemo zaista zadnje atome snage. Mi koje prolazimo mpo znamo koliko brige i straha dozivis i kad ugledas pozitivan test ili betu, taj strah nas nece napustiti sve dok se nase bebice ne rode zive i zdrave. Nazalost nakon pozitivnog testa slijedi beta, pa duplanje pa uzv i srceko....puno puno detalja i koraka gdje mozemo zapeti a netko se jednostavno poseksa, omakne im se i eto bebe uh....
Sortiraj odgovore
Najstariji