Joj Zoja bas to, ko da zivim posve drugi zivot otkad smo u to sve krenuli... ali da, ispucat sve sto mozemo i onda bar znamo da smo dale sve od sebe...
Znaci od 14 stanica, tri odma odbacili... svih 11 oplodeno... 8 ostalo do treceg dana, 4 ostale do danas, peti dan... dvije vratili, dvije smrznuli... beta 12.7.
Drz gaceee do tad
Waiting,
Moze pitanje?? Gdje si se ti pikala heparinom??
U trbuh, nogu??
Beba, daj me podsjeti molim te koliko se vec trudite??...mislim uvijek postoji sansa, ali mislim da nema tu puno do opustanja i svega....ja sam uvijek bila u nekom stresu kad bi god ostala T....mislim T nisu uspjele ali mislim da to nije do stresa bilo.
MiuMau,
Odlicnoooo ! Sve su blastociste?? Da li su i tebi kombinirali jedna losija jedna bolja u kombinaciji???
Joj Zoja bas to, ko da zivim posve drugi zivot otkad smo u to sve krenuli… ali da, ispucat sve sto mozemo i onda bar znamo da smo dale sve od sebe…
Znaci od 14 stanica, tri odma odbacili… svih 11 oplodeno… 8 ostalo do treceg dana, 4 ostale do danas, peti dan… dvije vratili, dvije smrznuli… beta 12.7.
Drz gaceee do tad
Vidiš kak su ti danas sve lijepo objasnili o stanicama
sretttno do neba i da ove dvije budu za bracu ili seku...ili oboje
waithing
MiuMau,
Odlicnoooo ! Sve su blastociste?? Da li su i tebi kombinirali jedna losija jedna bolja u kombinaciji???
nije pitanje upućeno meni ali,,misliš na icsi? MiuMau da li su tebi radili klasican ivf ili icsi, kakav je spermiogram?
waithing
Waiting,
Moze pitanje?? Gdje si se ti pikala heparinom??
U trbuh, nogu??
Beba, daj me podsjeti molim te koliko se vec trudite??…mislim uvijek postoji sansa, ali mislim da nema tu puno do opustanja i svega….ja sam uvijek bila u nekom stresu kad bi god ostala T….mislim T nisu uspjele ali mislim da to nije do stresa bilo.
i ja mislim da nema tu tj.nije puno do opuštanja, ako je sve ok u god.dana bi se dogodilo a kamoli više, to je jednostavno priroda..naravno da je bolje ako si opušten, i zdravije jel...
Mono u trbuh sam se pikala...ispočetka sam imala modrice dok se nisam ufurala, i dostaa peče injekcija...
waithing
MiuMau,
nije pitanje upućeno meni ali,,misliš na icsi? MiuMau da li su tebi radili klasican ivf ili icsi, kakav je spermiogram?
Anhaa Mono kužim pitanje, misliš da li su joj vratili jednu lošiju jednu bolju blasticu
smotana sam, ja mislila da pitaš kombinaciju za icsi
waithing
Mono veli da su sve dobre tak da... sve su blastociste, izgledala mi je zenska dosta optimisticno... sestra se cerila cijelo vrijeme i rekla mi da cu ostat trudna, da ima filing
Waithing da, elaborat mi je dala ona mlada crna, ona mi je jedina simpaticna tam hehee... sve objasnila, kad je koja stala, koliko... one plava i crna starije au mi nekak narogusene
Mi smo na icsi, veli dok da nema sanse ivf, mm ima jako slabu pokretljivost, a+b mu je maksimalno 18% bila, inace oko 12%...
A ja sa svakim doktorom drugu dijagnozu, najstalnija je policisticni jajnici... podgajski sad veli da nema inzulinske rezistencije, dok me planinicka u proslom postupku drzala na metforminima...
I nazalost opet peripetije na transferu, al Podgajski je to nemjerljivo bolje hendlao neg Fenzl, ona me izmasakrirala prosli put..
Joj Zoja bas to, ko da zivim posve drugi zivot otkad smo u to sve krenuli… ali da, ispucat sve sto mozemo i onda bar znamo da smo dale sve od sebe…
Znaci od 14 stanica, tri odma odbacili… svih 11 oplodeno… 8 ostalo do treceg dana, 4 ostale do danas, peti dan… dvije vratili, dvije smrznuli… beta 12.7.
Drz gaceee do tad
Sretnooo... donesi nam barem ti malo pozitive na ovaj vec pomalo depresivan forum ☺☺☺☺
Sortiraj odgovore
Najstariji