Waithing ja nekako mislim da je to što osjetimo O ipak do stimulacija i toga što smo već prošle više postupaka. Ja ju nisam nikad osjetila ali sad nakon zadnjeg postupka me baš znalo onak pošteno bolit.
Ja sam imala prije puunooo godina O krvarenje, mozda svega par puta u zivotu. I vise nikad.
A O bol inace ne osjecam, tj.jako cesto imam probadanja u jajnicima da jednostavno ne znam prepoznati O bol.
Ma nisam ni ja nikad prije imala O bol, samo sam po iscjetku znala kad je ovulacija, a sad sam imala baš i brljavljenje i pikanje,,a može biti svašta pomalo,,iako sam ja zadnju stimulaciju imala u 11 mj.već je od tog znači dosta vremena prošlo, poslije sam pila samo estrofem,,,mislim da je zbog kiretaže a opet menga prva nakon kiretaže je bila bez tog oko O...
Ma...muka mi je već sad kad se sjetim OPET bolnice, sad za vikend bi trebala procurit pa u nove borbe,,juupi je
Noć curke...
waithing
Vrcic. Mi smo odmah znali da moramo na potpomognutu. Imamo 'fizicki' nedostatak kod njega.
Waiting,
I meni je dosta vise bolnica i svega takvog za cijeli zivot valjda !
Sretnooooo, drzim najveceeee figeeeee !!!!!!!
Kengurica,
On je super navodno !
Fakat je strucnjak, al je skrt na rijecima. Ti vidis da se on trudi lijepo komunicirati, ali da nije bas talent za komunikaciju :)
Joj cure mislim da nam je vec svima dosta bolnice za cijeli zivot. Nazalost sve smo u istom sosu 😭😭
Gledam ja jucer emisiju o ginekologiji u Ri,pa su tako i o mpo pricali, pa pitaju koja je stopa uspjesnost, kaze predstojnica 25-35% , kao ovisi i o pacijenticama,dijagnozi,starosti,valjda bi trebale tamo doc zene do 25 koje s tim uopce nemaju problema.Iako nisam jos ni usla u postupak nekako sve manje u to polazem nade, ne znam,nekad stvarno razmisljam da kad bi se mogla opustit i ne bit pod tolikim stresom od svega toga vece bi sanse imala prirodno.
url=https://lilypie.com]
DANTE
A općenito je kao stopa uspješnosti mpo u Hrvatskoj oko 30%, sad kako za koga jel,, nekome kome uspije od prve je uspješnost 100%, meni je već godinu i pol uspješnost 0%...
Ako nemate neku zdravstvenu prepreku naravno uvijek se možete nadati prirodom začeću, ja sam na to samo izgubila vrijeme, tri godine moj gin meni kao sve je u redu bit će samo se opustite,,haha,
a ja začepljena skroz na skroz, ma joj sad kad ga znam vidjeti dođe mi da mu šamar opalim njemu i njegovom opuštanju
waithing
Tako je i mene moj vukao za nos jer kod mene nema u biti nekog posebnog problema osim snizenog amh dok nisam promjenila dr i ovaj me odmah uputio na humanu kad je cuo da smo 7g u braku i nista. Onda smo napravili spermiogram i dobili papir na kojem pise da ih doslovno ima 5 komada 😭😭. Sad smo vec 3 godine u mpo i jos nista. Ja sam do sad vec i naskupljala problema sa stitnom pa mi uvalili eutyrox i tako godine prolaze dijagnoze se skupljaju a ja tapkam u mjestu. I da ponekad mi dode da dignem ruke od svega i nastavim zivjet zivot koji je stao kada smo krenuli u sve ovo jer svaku kunu cuvas za putovanja u zg doktorima, bojis se svakog sranja da ne pokupis bakteriju jer ce ti odgoditi postupak....ponekad imam osjecaj da se sve mi vrtimo u krug a opet barem cu poslije znati da sam sve probala i dala sve od sebe da imamo dijete i nece biti zaljenja.
Sortiraj odgovore
Najstariji