Nadam se da necu Hehe …mada nemam nikakve simptome trudnoce samo ta bol ako to moze biti ali mislim da je jos uvijek prerano…
Za ikakve simptome trudnoće je preprerano Sretno i neka vještica ne dođe
waithing
Waithing ja nekako mislim da je to što osjetimo O ipak do stimulacija i toga što smo već prošle više postupaka. Ja ju nisam nikad osjetila ali sad nakon zadnjeg postupka me baš znalo onak pošteno bolit.
Ja sam imala prije puunooo godina O krvarenje, mozda svega par puta u zivotu. I vise nikad.
A O bol inace ne osjecam, tj.jako cesto imam probadanja u jajnicima da jednostavno ne znam prepoznati O bol.

Ma nisam ni ja nikad prije imala O bol, samo sam po iscjetku znala kad je ovulacija, a sad sam imala baš i brljavljenje i pikanje,,a može biti svašta pomalo,,iako sam ja zadnju stimulaciju imala u 11 mj.već je od tog znači dosta vremena prošlo, poslije sam pila samo estrofem,,,mislim da je zbog kiretaže a opet menga prva nakon kiretaže je bila bez tog oko O...
Ma...muka mi je već sad kad se sjetim OPET bolnice, sad za vikend bi trebala procurit pa u nove borbe,,juupi je
Noć curke...
waithing
Vrcic. Mi smo odmah znali da moramo na potpomognutu. Imamo 'fizicki' nedostatak kod njega.

Waiting,
I meni je dosta vise bolnica i svega takvog za cijeli zivot valjda !
Sretnooooo, drzim najveceeee figeeeee !!!!!!!
Kengurica,
On je super navodno !

Fakat je strucnjak, al je skrt na rijecima. Ti vidis da se on trudi lijepo komunicirati, ali da nije bas talent za komunikaciju :)

Joj cure mislim da nam je vec svima dosta bolnice za cijeli zivot. Nazalost sve smo u istom sosu 😭😭
Gledam ja jucer emisiju o ginekologiji u Ri,pa su tako i o mpo pricali, pa pitaju koja je stopa uspjesnost, kaze predstojnica 25-35% , kao ovisi i o pacijenticama,dijagnozi,starosti,valjda bi trebale tamo doc zene do 25 koje s tim uopce nemaju problema.Iako nisam jos ni usla u postupak nekako sve manje u to polazem nade, ne znam,nekad stvarno razmisljam da kad bi se mogla opustit i ne bit pod tolikim stresom od svega toga vece bi sanse imala prirodno.

url=https://lilypie.com]
DANTE
A općenito je kao stopa uspješnosti mpo u Hrvatskoj oko 30%, sad kako za koga jel,, nekome kome uspije od prve je uspješnost 100%, meni je već godinu i pol uspješnost 0%...
Ako nemate neku zdravstvenu prepreku naravno uvijek se možete nadati prirodom začeću, ja sam na to samo izgubila vrijeme, tri godine moj gin meni kao sve je u redu bit će samo se opustite,,haha,
a ja začepljena skroz na skroz, ma joj sad kad ga znam vidjeti dođe mi da mu šamar opalim njemu i njegovom opuštanju
waithing
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji