Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiuMau
    27. Lipanj 2017. 15:18

Ej curke, meni je pupa ko da sam lubenicu progutala, al doslovno okrugla i tvrda...  boli me kad se micem na bilo koji nacin, al nista jako, vise neugodan pritisak, ne samo donji dio trbuha, vec i gore, cak mi bude i tesko disat koliko imam osjecaj da cu eksplodirat... a glupo mi zbog tog ic gore na vv... bila sam prosli put napuhana od utrica, al ni blizu ovome... jeste imale takvih tegoba?

Zoja31
    27. Lipanj 2017. 16:11

Miumau nisam u toku, dali si imala punkciju ili tek trebaš imati ili je već bio transfer?

MiuMau
    27. Lipanj 2017. 16:14

Zoja punkcija bila u subotu, u cetvrtak bi trebala na transfer... 

mono1111
    27. Lipanj 2017. 16:18

Miumau,
    Ja sam bila napuhana i jos sam uvijek ali ne bas jako...mozda da ipak odes pa.pitas?? 

Zoja31
    27. Lipanj 2017. 16:23

Miumau neznam koliko si dobila js ali mogao bi biti hiper. Mislim da bi trebala mirovati, prati obavezno unos tekucine i kolicinu koja izađe. Pošalji nekog da ti kupi Isosport kažu da je on dobar za hiper jer nadomještava manjak soli u organizmu.

s0102
    27. Lipanj 2017. 16:28

MiuMau… ja sam bila dosta napuhana i isto tesko disala.... ali kad sam dosla kod dr na pregled on mi je gledao gornji dio trbuha.. odmah ispod cicka.. i rekao da nije dobro ako je to napuhano.. a meni to bas nije bilo.. uglavnom ako sam dobro shvatila tebi je i to dosta napuhano... mozda da odes do njih... bolje da te posalju doma i kazu ti da nije nista nakon pregleda nego da ti se nesto zakomplicira...

MiuMau
    27. Lipanj 2017. 17:18

Zoja 14 stanica sam dobila... ali dr. nije nista spominjao hiper ni mogucnost...
    S0102 jesi to bila u bolnici gdje obavljas mpo ili kod svog gina? 
    Ne znam, ne volim panicarit i uvijek radije stisnem i izdrzim, al ovo mi sve nekak cudno... a unatrag zadnjih par sati me i dolje probada, onak ostro na tren... 

s0102
    27. Lipanj 2017. 17:23

MiuMau

Zoja 14 stanica sam dobila… ali dr. nije nista spominjao hiper ni mogucnost…
    Ne znam, ne volim panicarit i uvijek radije stisnem i izdrzim, al ovo mi sve nekak cudno… a unatrag zadnjih par sati me i dolje probada, onak ostro na tren…

Ja sam zvala svog gin jer.. i on mi je rekao strogo mirovanje... bolilo me ali sam mirovala,imala sam jedan tramal i pila ibuprofeme...pila puno vode...i sto zoja kaze isosport.. nakon 3d sam bila kod njega i onda mi je rekao za taj gornji dio trbuha... 
    Nisam isla u bolnicu...

27. Lipanj 2017. 17:41

MiuMau

Zoja 14 stanica sam dobila… ali dr. nije nista spominjao hiper ni mogucnost…
    Ne znam, ne volim panicarit i uvijek radije stisnem i izdrzim, al ovo mi sve nekak cudno… a unatrag zadnjih par sati me i dolje probada, onak ostro na tren…

MiuMau hiper najčešće nastupa nakon punkcije tako da možda na punkciji nije ni vidio simptome a možda je jednostavno izostavio ti išta reci, ništa čudno jel,,,Ako ti se pogorša svakako odi na hitnu ipak si imala dosta stanica...

waithing

s0102
    28. Lipanj 2017. 07:32

MiuMau…. kako ti je?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI