Kako volim da se loptice krivnje bacaju od doktora do doktora... bila danas na folikulometriji, veli doktrica da se ne razvijaju jednako i onak posprdno pita tko je dao tu terapiju... uglavnom, dobila ovaj svoj ovaleap 150 jedinica i jos neku inekciju koja pece, brijem nes na c, al nisam zapamtila... sutra opet tamo, veli da bi mogla bit punkcija subotu ili ponedjeljak...
Imate kakvih iskustava s tim da su vam folikuli bili nejednaki, jeste uspjele dobiti sta iz njih?
Kako volim da se loptice krivnje bacaju od doktora do doktora… bila danas na folikulometriji, veli doktrica da se ne razvijaju jednako i onak posprdno pita tko je dao tu terapiju… uglavnom, dobila ovaj svoj ovaleap 150 jedinica i jos neku inekciju koja pece, brijem nes na c, al nisam zapamtila… sutra opet tamo, veli da bi mogla bit punkcija subotu ili ponedjeljak…
Imate kakvih iskustava s tim da su vam folikuli bili nejednaki, jeste uspjele dobiti sta iz njih?
Vjerovatno Cetrotide... ta pece 😂😂
Ja nemam iskustva s velicinom cisto iz razloga sto nikada nisam znala koliki su... da li su jednoliki ili ne... 😂😂 u ri nisu nkad govorili a sada privatno nisam ni pitala....ha ha ha...
Sad kad ja tako citam i mislim si..samo nas bombardiraju informacijama i zivciramo se a nista ne mozemo po tom pitanju napraviti. Na kraju ispada da i je najbolje sto manje znati..koliki nam je estradiol..koliko raste-ne raste endometrij..koliki su folikuli, koliko rastu jesu- nisu ravnomjerni...
Jednoj mojoj frendici je i doktor R.rekao da nas previse bombardiraju informacijama a da to samo na psihu udara..jer se zbunio kad mu je pocela postavljat svaki pregled po nekoliko pitanja da uopce zna takve stvari...
waithing
Sad kad ja tako citam i mislim si..samo nas bombardiraju informacijama i zivciramo se a nista ne mozemo po tom pitanju napraviti. Na kraju ispada da i je najbolje sto manje znati..koliki nam je estradiol..koliko raste-ne raste endometrij..koliki su folikuli, koliko rastu jesu- nisu ravnomjerni…
Jednoj mojoj frendici je i doktor R.rekao da nas previse bombardiraju informacijama a da to samo na psihu udara..jer se zbunio kad mu je pocela postavljat svaki pregled po nekoliko pitanja da uopce zna takve stvari…
Pa ja se slazem da je to previse informavija i briga o stvarima na koje stvarno nemas utjecaj...
Ja sam od pocetka bila takva... bez previse pitanja... i jedina info koju sam imala je bio broj folikula... ali realno da sam znala sve ovo drugo samo bi strepila od pregleda do pregleda..
Kao da nije dosta da me moraju bost svaki dan.. odlaziti na folikulometrije... razmisljati o punkcijama... ove dodatne stvari su stvarno suvisne... i stvarno mislim da na njih ne bi imala utjecaj...pogotovo u drzavnoj bolnici...
Na kraju krajeva... i ovo cekanje bete ubije covjeka...
A je, treba uvesti "sve je super, ma idealno" terapiju... placebo ucinak i svi sretni...
Ma ja isto rijetko sta pitam, nisam ni pitala koliko ih ima i koje su velicine, ona je sama prokomentirala kak su nejednaki i to nije dobro, narogusila se na onog tko je dao terapiju... ono uzasno se osjecas za bezveze... ak ne mogu pomoci, onda bar nek sute i ne odmazu...
Nego kako rjesavate punkcije bez anestezije? Cula sam za neke kombinacije normabela i tableta protiv bolova... koliko i kada to uzmete?
Kako volim da se loptice krivnje bacaju od doktora do doktora… bila danas na folikulometriji, veli doktrica da se ne razvijaju jednako i onak posprdno pita tko je dao tu terapiju… uglavnom, dobila ovaj svoj ovaleap 150 jedinica i jos neku inekciju koja pece, brijem nes na c, al nisam zapamtila… sutra opet tamo, veli da bi mogla bit punkcija subotu ili ponedjeljak…
Meni su svaki put bili nejednaki, prvi stimulirani su me htjeli i otpisat , odmahivali rukom isto jer sam prošla kroz tri liječnikova mišljenja u jednom postupku svaki svoje pričao, te da imam cistu veliku, drugi ju nije vidio, pred kraj stimulacije mi treći kaže kako se to njemu NIŠTA ne svidja kako se to kod mene odvija,,izašla sam van sa suzama u očima mislila sam da neću imat niti jednu stanicu, nisu znali dal nastavit s terapijom ili dati štopericu jer bilo ih svakakvih od 15-20mm.
Na kraju sam imala 13 stanica i ne znam tko je bio više u šoku oni ili ja, a od ciste ni c. Tako da, znam da je lakše reći nego napraviti ali vjeruj sve to stigne i bude izašlo na dobro. sretno
waithing
A je, treba uvesti "sve je super, ma idealno" terapiju… placebo ucinak i svi sretni…
Ma ja isto rijetko sta pitam, nisam ni pitala koliko ih ima i koje su velicine, ona je sama prokomentirala kak su nejednaki i to nije dobro, narogusila se na onog tko je dao terapiju… ono uzasno se osjecas za bezveze… ak ne mogu pomoci, onda bar nek sute i ne odmazu…
Nego kako rjesavate punkcije bez anestezije? Cula sam za neke kombinacije normabela i tableta protiv bolova… koliko i kada to uzmete?
Ja sam imala kombinaciju dva normabela dva rapidola+ onaj koktelčić svete vodice na vv.15folikula sam imala
waithing
A je, treba uvesti "sve je super, ma idealno" terapiju… placebo ucinak i svi sretni…
Ma ja isto rijetko sta pitam, nisam ni pitala koliko ih ima i koje su velicine, ona je sama prokomentirala kak su nejednaki i to nije dobro, narogusila se na onog tko je dao terapiju… ono uzasno se osjecas za bezveze… ak ne mogu pomoci, onda bar nek sute i ne odmazu…
Nego kako rjesavate punkcije bez anestezije? Cula sam za neke kombinacije normabela i tableta protiv bolova… koliko i kada to uzmete?
Ja sam imala kombinaciju dva normabela dva rapidola+ onaj koktelčić svete vodice na vv.15folikula sam imala
To sam sama na svoju ruku popila nekih sat vr.prije punkcije njima nisam ništa ni rekla jer oni smatraju kak je taj njihov koktel baš super, možda i je za nekog sa 2-3 folikula ali na 15 neeee...
waithing
2 normabela od 5 mg... i 2 ibuprofema od 600 mg... sat vremena prije... punkcija 13-15 folikula...
Užžžasss....
Mislim da ja imam jako niski prag boli... ali uzasno je bolilo... ali znas sto☺ mi smo zene koje se spremaju za radanje djece i to mozeemo 😂☺😂☺😂
Sortiraj odgovore
Najstariji