Fet spada pod postupak iz kojeg je dobiven...imala sam pet blastica od tog eto sad ce bit zadnji transfer...
A dijagnoza je moja - jedan jajovod zacepljen drugi izvadjen..a to u biti i nije nikakva dijagnoza za mpo jer jajovodi ni ne trebaju..sve ostalo je dobro i kod mene i mm...
waithing
Hmm, cudno da... ali uspjelo je prosli put, to je znak da se moze ipak ugnjezditi... sad ce se uhvatit cvrsto i nikud 9mj...
Kad je to toliko slozeno sve, dok nisam krenula u mpo vode nisam bila svjesna velike vecine stvari koje se moraju posloziti da bi do oplodnje uopce doslo... i onda gledam koliko cura ima da ostanu trudne sam sto ih pogledas... ni ne shvacaju kolike su sretnice...
Eee da..oko mene sve trudnice mnoge vec i sa srugim trudne a mi pokusavamo jos prije nego su one i na prvo pomislile..ufff..
No sto mozemo..e da puno tog se mora poklopiti no treba tu i srece rekla bih...
A da...bar se ugnjezdilo prosli put i to je neki pomak za nas..do sada nikad ni vadjenhe bete ne bih docekala jer bi procurila prije...
A bit ce valjda jednom...svima nama ovdje...ja sw vise veselim kad procitam da je netko ovdje zatrudnio nego kad mi neka frendica onak hladnokrvno kaze- e znas sta novo, ja trudna...
waithing
Bas, a svi trudni sam tak... pa kad jos krenu bit pameti sa savjetima - samo se opustite i slicne izjave...
Eto mene s vv, podgajski me napokon potrefio, veli punkcija u subotu, ima ih puno... nisam ni htjela pitat koliko, nek me iznenadi...
Dobila sam opet onu sta pece, i sad mi je velika fleka crvena od nje na trbuhu, tak mi jucer nije bilo... dobila i ovitrelle dva komada za doma, veceras stoperica... joj sto se veselim ovim penovima, sam da nisu inekcije ko ovaj c-vrag...
Samo sto opet ti njihovi komentari, ko da nemaju pojma koji nemir unesu, bespotrebno... veli bilo bi bolje da je u nedjelju punkcija, al ne rade... pa zasto mi to uopce govoris, presuti i napravi kak mislis da je najbolje...
Bok cure, nisam bila aktivna 3 dana i vec imam 5 stranica za pročitati 😃
Mono to je super vjest, zelim ti sto vise oplodenih, a s0102 sto vise strpljenja do pon, a iz mog iskustva to mi je nemoguce 😁
Imam jedno pitanjce, da li je koja imala problema nakon svih tih hormona sa sluznicom, jer ja imam ful bolan odnos, i puca mi sluznica... Rekli su mi da je to od progesterona jer on stanjiva sluznicu, dali su mi neku kremu da sa njom to mazem kad mi se pojavi. Al ja sam zadnje dvije godine cesto imala bakterijsku vaginozu i gljivice, pa sam citala da i od toga moze doci do bolnih odnosa... Pored sve muke sa potponognutom, sad ovo... Jel koja ima iskusta sa tim ili zna nesto?
Waiting,
Sretnooo na FETU ! Daj mi reci koji dc ti je onda bio transfer ako se endo sporo zadebljavao??
Miu Mau, sretnooooo u subbb !!
Drzim fige da ih bude punooo !!!!
Ina, nije li da progesteron zadebljava endometrij a ne da ga stanjujr??
Evo mog izvjesca !
Mislim da se 10 oplodilo, ali je jedna bila nezrela ili tako nekako, jedna je imala triploidiju ( ono sto je bas meni bilo u zadnjoj T ) i 8 ih je oplodjeno i razvijaju se.
Sutra moram nazvati da pitam kako napreduje dioba i onda ce mi reci kad je potencijalni transfer ali pretpostavljam u pon.
Ali kao sto sam prije napisala, jos uzv moram napraviti prije da se vidi koliki je endo.
Dns sam pocela s heparinom, prvo su mi rekli od punkcije, a jucer su mi rekli od transfera, ali srecom imam doma heparin pa sam ipak dns pocela s njim.
S0102,
Sretnooo s betom !! Test nisi radila??
Ina, ja nazalost nemam iskustva
In@ ja nemam bas pojma o tome, ali cure koje su imale problema s gljivicama su mi pricale za neki "vip probiotik" da im je pomogao, kak za to, tak i za imunitet opcenito...
Mono to si ti zvala i pitala po svom nahodenju ili oni inace imaju u petrovoj takav protokol da jave?
Waithing kak si ti s tim javljanjem stanja za oplodnju na vv? Ja sam prosli put dosla treci dan na transfer, pa su me sam poslali doma i rekli da dodem za dva dana... nit su mi rekli zasto, koliko se oplodilo, nis... sad nam je frka jer je muzu ostao jos jedan dan starog godisnjeg, pa da ga ne trosi bezveze na to da opet dodemo tam, a oni nas vrate doma...
S0102,
Sretnooo s betom !! Test nisi radila??
Ina, ja nazalost nemam iskustva
Nisam radila test jer sam ai zadnji brevibactid dala u ned.. procitala sam da treba jedno 5 dana da nestane...
Trenutno ni doma nisam... vracam se u sub.. tako da cu test napraviti u ned ako prije ne procurim..
Trenutni simptomi... NISTA , nema nicega... praznina 😂😂
Miumau,
To je njihov protokol tamo, daju ti broj telefona i kazu ti da nazoves, tako sam i napravila !
Nije bilo po mojoj inicijativi !
I tako svi u Petrovoj rade, zelim reci da tako to funkcionira, svi zovu kako bi im rekli potrebne infornacije, sto je bas ok.
I jucer sam razgovarala s embriologom, i sve mi je objasnila, koliko je stanica dobiveno i kakav bi bio daljnji plan sto se tice zaledjivanja, sve objasne...
Sortiraj odgovore
Najstariji