Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    s0102
    21. Lipanj 2017. 22:48

Ha ha...  i ja sve ispade pripisujem hormonima😂😂
    Da da.. beta u pon.. ako ne procurim prije😐 cas me sve boli ko da cu dobiti... pa me prode... pa me boli jajnik.. pa mi je mucno... mahhhh... moze biti sve... uzass 

MiuMau
    21. Lipanj 2017. 22:58

Ajde nes dobro iz toga svega - ultimativni izgovor u tom periodu... jos da se ne osjecam ko kokoska koja ce svaki tren snesti desetak jaja... gdje bi mi bio kraj.. 

21. Lipanj 2017. 23:01

MiuMau

Ajde nes dobro iz toga svega - ultimativni izgovor u tom periodu… jos da se ne osjecam ko kokoska koja ce svaki tren snesti desetak jaja… gdje bi mi bio kraj..

Hahaha, možda i bude desetak jajčeka ako ne i više.

waithing

MiuMau
    21. Lipanj 2017. 23:02

S0102 drz se... iako je trpanje hormonima i punkcija fizicki najtezi dio, cekanje bete je pravo testiranje zivaca i strpljenja... 
    Iskreno se nadam beti do plafona, da napokon slavimo ovdje... 

21. Lipanj 2017. 23:03

Ajme kad se samo sjetim koliko sam ja već jajčeka snela,,,evo prebrojala sam ih -36 komada

waithing

s0102
    21. Lipanj 2017. 23:13

waithing

Ajme kad se samo sjetim koliko sam ja već jajčeka snela,,,evo prebrojala sam ih -36 komada

Pravi kokošinjac ovdje😂😂😂😂

MiuMau
    21. Lipanj 2017. 23:13

Ajme Waithing, pa ti si vec iskusna kvocka.. kokos mentorica usudila bi se reci... poklopicu se usima s ova svoja tri jajceka od prosli put...

21. Lipanj 2017. 23:18

Hahaha bas ja sam prava kokoš, glavna kvočka ovog kokošinjca

waithing

21. Lipanj 2017. 23:24

Jooj...smijem se a u biti i nije smijesno jel, no sto mogu..to mi rezultat dva prirodna i tri stimulirana postupka- 36jajceka i oko 45folikula ispunktirano..sta rec...rezultat svega- jedan spontani i jedna blastica u škrinji. Ufffff...bome sam ga dobrano zaglibila...a ja mislila to cu ja rijesiti od prve ili druge..pa sve je u redu kod nas to mi i lijecnici govorili...eto nam naseg 'reda'...

waithing

MiuMau
    21. Lipanj 2017. 23:30

A draga, ne ostaje nam nis neg smijat se nasim poteskocama, lakse je tako podnijeti sve to...
    Znaci jos jedan preko HZZO-a ti je ostao? Jel se to ovaj fet broji ili? Koja vam je dijagnoza uopce?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.