Ha ha... i ja sve ispade pripisujem hormonima😂😂
Da da.. beta u pon.. ako ne procurim prije😐 cas me sve boli ko da cu dobiti... pa me prode... pa me boli jajnik.. pa mi je mucno... mahhhh... moze biti sve... uzass
Ajde nes dobro iz toga svega - ultimativni izgovor u tom periodu... jos da se ne osjecam ko kokoska koja ce svaki tren snesti desetak jaja... gdje bi mi bio kraj..
Ajde nes dobro iz toga svega - ultimativni izgovor u tom periodu… jos da se ne osjecam ko kokoska koja ce svaki tren snesti desetak jaja… gdje bi mi bio kraj..
Hahaha, možda i bude desetak jajčeka ako ne i više.
waithing
S0102 drz se... iako je trpanje hormonima i punkcija fizicki najtezi dio, cekanje bete je pravo testiranje zivaca i strpljenja...
Iskreno se nadam beti do plafona, da napokon slavimo ovdje...
Ajme kad se samo sjetim koliko sam ja već jajčeka snela,,,evo prebrojala sam ih -36 komada
waithing
Ajme kad se samo sjetim koliko sam ja već jajčeka snela,,,evo prebrojala sam ih -36 komada
Pravi kokošinjac ovdje😂😂😂😂
Ajme Waithing, pa ti si vec iskusna kvocka.. kokos mentorica usudila bi se reci... poklopicu se usima s ova svoja tri jajceka od prosli put...
Hahaha bas ja sam prava kokoš, glavna kvočka ovog kokošinjca
waithing
Jooj...smijem se a u biti i nije smijesno jel, no sto mogu..to mi rezultat dva prirodna i tri stimulirana postupka- 36jajceka i oko 45folikula ispunktirano..sta rec...rezultat svega- jedan spontani i jedna blastica u škrinji. Ufffff...bome sam ga dobrano zaglibila...a ja mislila to cu ja rijesiti od prve ili druge..pa sve je u redu kod nas to mi i lijecnici govorili...eto nam naseg 'reda'...
waithing
A draga, ne ostaje nam nis neg smijat se nasim poteskocama, lakse je tako podnijeti sve to...
Znaci jos jedan preko HZZO-a ti je ostao? Jel se to ovaj fet broji ili? Koja vam je dijagnoza uopce?
Sortiraj odgovore
Najstariji