Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    21. Lipanj 2017. 20:45

s0102

Mono…bas super rezultat… uz svo zivciranjem koje te dovelo do njega… sada odmor i onda cekanje bete.. ☺ i novo zivciranje😂
    MiuMau…meni su rekli da jedem,pa sam sendvic neki pojela… a da.. nakon punkcije mi je bilo uzasno😯ali su mi onda dali inekciju Ketanola😂+tramal.. i kad je to kroz 20 tak min pocelo djelovat bilo je ok.. ostatak dana sam bila osamucena.. slijedeca dva je bilo sve super.. hodala po kavama i onda me 3 dan ubio jajnik…..i bolio uzasno 3 dana..
    Ali… uz sve to… ako treba… a nadam se da nece… ici cu opet😂😂

Jojjj, ponovno zivciranje tek pocinje ! Bahahhahaha

Kalinskica33
    21. Lipanj 2017. 20:50

MONO1111 KAMO TI IDEŠ NA OPLODNJU? I JA SE SPREMAM PA SKUPLJAM INFORMACIJE, JA IDEM U TO OPUŠTENA  

KRISTINA KALINSKI

mono1111
    21. Lipanj 2017. 21:14

Kristina Kalinski

MONO1111 KAMO TI IDEŠ NA OPLODNJU? I JA SE SPREMAM PA SKUPLJAM INFORMACIJE, JA IDEM U TO OPUŠTENA

Ja idem u Petrovu na postupak. Jesi bila na prvom pregledu?? Jesi obavila pretrage koje su te trazili?
    Gdje ti ides u postupak??

21. Lipanj 2017. 21:35

Mono trebam dobiti za nekih desetak dana pa ću ići, taman ću nadam se stići prije nego odu na go na vv, valjda do polovice 7mj primaju pacijente...
    I da, sad opet slijedi živciranje oko toga koliko će se oploditi, koliko će ostati do petog dana, pa nakon transfera čekanje do bete...No kako kažu- samo opušteno

waithing

MiuMau
    21. Lipanj 2017. 21:43

Mono meni je rekla da ce punkcija bit najvjerojatnije subota ili ponedjeljak, tak da je to valjda vec u zavrsnoj fazi... kak bude bude, nemrem upravljat time, pa prst u uho i laganini dalje... 

Waithing taman cemo se onda mimoic gore... a sta nemas ti smrzlice ili sam ja krivo pokopcala? 

S0102 tebi u ponedjeljak beta? Kak se osjecas?

21. Lipanj 2017. 21:49

MiuMau

Mono meni je rekla da ce punkcija bit najvjerojatnije subota ili ponedjeljak, tak da je to valjda vec u zavrsnoj fazi… kak bude bude, nemrem upravljat time, pa prst u uho i laganini dalje…Waithing taman cemo se onda mimoic gore… a sta nemas ti smrzlice ili sam ja krivo pokopcala?

S0102 tebi u ponedjeljak beta? Kak se osjecas?

Imam imam, još jednog smrzlića, no i s fetom ima *posla* pa zato kažem taman ću stići prije go. Prošli fet mi nikako endić nije narastao tj.sporo se debljao pa sam na 4 ultrazvuka bila prije i ooteglo se,,,

waithing

MiuMau
    21. Lipanj 2017. 22:03

Ahaaa, ma citam oce se oplodit, pa reko mozda sam te krivo skuzila da imas smrzlice... ne znam jel imas smrzlica embrij ili samo jajnu stanicu? a znaci ako ima vise od 12 stanica, zamrznu te sto su viska? Nisam ni znala da smrzavaju jajne stanice, mislila sam da samo embrije... Taj dio jos nisam apsolvirala 
    Nista, trpanje ciklom, ananasom i vrkutom.. ne znam sta jos ima za debljanje... jel mogu oni to nekim lijekovima potaknut? Nadam se da je taj zadnji dobitni... 

21. Lipanj 2017. 22:08

MiuMau

Ahaaa, ma citam oce se oplodit, pa reko mozda sam te krivo skuzila da imas smrzlice… ne znam jel imas smrzlica embrij ili samo jajnu stanicu? a znaci ako ima vise od 12 stanica, zamrznu te sto su viska? Nisam ni znala da smrzavaju jajne stanice, mislila sam da samo embrije… Taj dio jos nisam apsolvirala
    Nista, trpanje ciklom, ananasom i vrkutom.. ne znam sta jos ima za debljanje… jel mogu oni to nekim lijekovima potaknut? Nadam se da je taj zadnji dobitni…

Mislila sam na mono, njoj sad slijedi živciranje oko oplodnje itd. Inače zamrzavaju embrije no zanrzavaju i jajne stanice ukoliko ih je više od 12 jer zakonom se smiju oploditi max 12 stanica. Ja imam još jednu blasticu zamrznutu, a protokol oko feta je na vv svima isti- estrofem ...Ma bio je on na kraju 10mm na dan transfera samo je malo sporije nego inače se debljao,,,A i ja se nadam da je, iako sam više spremna na sve, ili barem mislim da sam spremna, dok ne dođe do postupka kao spremna sam na sve haha, a čim se približim vratima VV odmah me panika hvata

waithing

MiuMau
    21. Lipanj 2017. 22:31

Ahaaaa, a ja sam ovih dana spora, pripisujem to hormonima... 
    Ma tak mi je i samoj, hrabri Pero do neki dan, sad vec panicni napadaji i sizofrenija kak se priblizava sve... al to je tako, da nas ne dira nista, onda bi se stvarno trebale zapitat... sve dok osjecas, ziv si, jel... 

21. Lipanj 2017. 22:35

MiuMau

Ahaaaa, a ja sam ovih dana spora, pripisujem to hormonima…
    Ma tak mi je i samoj, hrabri Pero do neki dan, sad vec panicni napadaji i sizofrenija kak se priblizava sve… al to je tako, da nas ne dira nista, onda bi se stvarno trebale zapitat… sve dok osjecas, ziv si, jel…

A baš tako, no pripisat ćemo dio i hormonima, ja se uvijek na to vadim,,to nisam ja  - to su hormoni

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.