Cure,
Evo ja sam primjer zivciranja iz dana u dan.
Nazalost, radi svih stvari koje su mi se dogodile vise ne zelim nista prepustiti slucaju, makar znam da ne mogu utjecati puno na sve to, ali sam takva po prirodi. Vise bi se doma zivcirala i grizla da nista ne znam, nego da znam...;/
Miu Mau, pa da li ti znas koliko su meni nejednaki folikuli bili???? Ti ne znas velicinu svojih??
Ja sam skuzila da to nema previse veze....
Evo, ja sam dns bila na punkciji, dobila sam 16 jajnih stanica !!!!
Od kojih su 4 odmah zamrznuli jer je valjda zakonom zabranjeno oploditi vise od 12.
Ostale se samo trebaju oploditi, sutra zovem da vidim hoce se oploditi !
U pon bi trebao biti potencijalni transfer, ali prije toga uzv da se vidi kakav je endo.
Ako nece biti dobar endo, sve ce ih zalediti.
U Petrovoj ne uspavaju u potpunosti, ali skroz sam osamucena bila, bilo me bolilo pa su mi povecali taj koktel i ok je proslo, nista traumaticno.
MiuMau, koji ti je dc dns??
Ajme Mono cestitam na brojkici
ma velim ti ne znam ni koliko ih ima ni velicinu, ona je sam rekla da su nejednaki... danas 8dc.. htjela sam si poslikat papir, al kad me sestra ubola onom pec pec inekcijom, sve sam zaboravila
S0102 i Waithing, znaci i nakon toga vas je boljelo? Jeste jele prije toga? Ma ova sveta vodica na vv ni za 3 folikula nije nes, a kamoli 15...
A sto se tice snaznih zena koje ce roditi, sve mi se cini da ce nam nakon ovih punkcija i svega, porod doci kao izlet...
S0102 i Waithing, znaci i nakon toga vas je boljelo? Jeste jele prije toga? Ma ova sveta vodica na vv ni za 3 folikula nije nes, a kamoli 15…
A sto se tice snaznih zena koje ce roditi, sve mi se cini da ce nam nakon ovih punkcija i svega, porod doci kao izlet…
Haha baš, porod će biti šećer na kraju..Mene nije jako boljelo, ništa neizdrživo , bilo je dosta brzo gotovo i sestre su bile jako ljubazne i pokušavale me nasmijavati tak da mi nije bilo neko traumatično iskustvo, ja se u biti uvijek više uplašim nego što to zbilja boli...
waithing
S0102 i Waithing, znaci i nakon toga vas je boljelo? Jeste jele prije toga? Ma ova sveta vodica na vv ni za 3 folikula nije nes, a kamoli 15…
A sto se tice snaznih zena koje ce roditi, sve mi se cini da ce nam nakon ovih punkcija i svega, porod doci kao izlet…
Haha baš, porod će biti šećer na kraju..Mene nije jako boljelo, ništa neizdrživo , bilo je dosta brzo gotovo i sestre su bile jako ljubazne i pokušavale me nasmijavati tak da mi nije bilo neko traumatično iskustvo, ja se u biti uvijek više uplašim nego što to zbilja boli…
Kažu da se ne smije jesti prije punkcije tako da sam taj dio poslušala
waithing
Cure,
Evo ja sam primjer zivciranja iz dana u dan.
Nazalost, radi svih stvari koje su mi se dogodile vise ne zelim nista prepustiti slucaju, makar znam da ne mogu utjecati puno na sve to, ali sam takva po prirodi. Vise bi se doma zivcirala i grizla da nista ne znam, nego da znam…;/
Miu Mau, pa da li ti znas koliko su meni nejednaki folikuli bili???? Ti ne znas velicinu svojih??
Ja sam skuzila da to nema previse veze….
Evo, ja sam dns bila na punkciji, dobila sam 16 jajnih stanica !!!!
Od kojih su 4 odmah zamrznuli jer je valjda zakonom zabranjeno oploditi vise od 12.
Ostale se samo trebaju oploditi, sutra zovem da vidim hoce se oploditi !
U pon bi trebao biti potencijalni transfer, ali prije toga uzv da se vidi kakav je endo.
Ako nece biti dobar endo, sve ce ih zalediti.
U Petrovoj ne uspavaju u potpunosti, ali skroz sam osamucena bila, bilo me bolilo pa su mi povecali taj koktel i ok je proslo, nista traumaticno.
MiuMau, koji ti je dc dns??
Vau Mono,,super brojček , i da zakonom je dozvoljena oplodnja najviše 12 jajnih stanica.
Eto koliko si i ti imala problema a na kraju 16 stanica, stvarno nas previše opterećuju brojkama i veličinama, jednaki su nisu jednaki, pa naravno da ne mogu svi biti jednaki kad ih je toliko.
Sretno i dalje neka bude sto više dobrih embrijića...
waithing
BOK CURE KAKO STE? KAKO VAM NAPREDUJU PLANOVI ZA OPLODNJU? MENI SUPER
KRISTINA KALINSKI
Mono… bas super rezultat... uz svo zivciranjem koje te dovelo do njega... sada odmor i onda cekanje bete.. ☺ i novo zivciranje😂
MiuMau… meni su rekli da jedem,pa sam sendvic neki pojela... a da.. nakon punkcije mi je bilo uzasno😯ali su mi onda dali inekciju Ketanola😂+tramal.. i kad je to kroz 20 tak min pocelo djelovat bilo je ok.. ostatak dana sam bila osamucena.. slijedeca dva je bilo sve super.. hodala po kavama i onda me 3 dan ubio jajnik.....i bolio uzasno 3 dana..
Ali... uz sve to... ako treba... a nadam se da nece... ici cu opet😂😂
Cure,
Pa da ! Ne mogu svi biti jednaki, sad tek znam...miu mau stvarno se ne trebas brinuti oko toga...ja sad znam za ubuduce, hahah !
A.i rano je jos, pa tek ti je 8 dc.
Pazi, meni je punkcija bila dns, 17 dc....mozda stvatno ni ne moraju zuriti s punkcijom opcenito, naravno ako su nekome iznad 18, 20 nema se sto cekati...
Ali ako.su manji, pa.ima vremena jos.
Sad mi.je svakako lakse !
Hvalaaa cureee !
Waiting, kad ces na transfer?? Iduci ciklus??
Sortiraj odgovore
Najstariji