Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Lipanj 2017. 16:50

waithing

mono1111

Zoja31

Cure moj savjet je da decortin ne pijete na svoju ruku ako vam dr ne prepise. Meni je on toliko srusio imunitet tek nakon postupka da sam narednih 2 mjeseca bila 4 puta bolesna.

Ja ne planiram uzimati na svoju ruku, ali me zanima kako se uzima ! Pitati cu dokt.da li je mozda potrebno, makar je sad prekasno

Meni nije nista narusio nisam ni osjetila da sam ga pila…vjerojatno ce mi reci da ga uzimam jer se s njim uhvatilo..ne znam..pretpostavljam..ma svima tako daju nakon nekoliko neuspjesnih transfera..
    Ja sam ga uzimala tek od prvog dana transfera ne 1dc ni ja idem na FET pa je to sigurno drugacije nego kad ides bas na postupak…

Ispravak netocnog navoda☺
    Sad sam pogledala papire,
    Od 2dc.sam uzimala decortin i tri estrofema na dan eto to mi bila terapija te od 'ovulacije' utrogestani.

waithing

• JelenaZG
    09. Lipanj 2017. 21:06

In@ žao mi je.....drž se. Sad lijepo odmori kroz ljeto i na jesen u novu borbu!
    S0102 svaka čast na izdržanoj punkciji i super za veliki broj stanica! Sretno dalje!
    Ja obavila svoj bris endometrija......tj to uopće nije bris nego više uzorak tkiva endometrija koji su poslali na citološku i mikrobiološku obradu.....Malo je biLo neugodno i još uvijek lagano krvarim..ali mislim da je to ništa naspram aspiracije S0102 

JelenaZG

s0102
    11. Lipanj 2017. 10:22

Ej cure... dakle imala punkciju u cetvrtak.. i petak sve bilo super..otisla i na kavu... jucer isto.. malo me pocelo boluckati predvecer... a jutros se probudila ne mogu hodati od bolova...
    Lijevi jajnik me uzasno boli 😢 je to normalno?

• In@
    11. Lipanj 2017. 10:35

s0102

Ej cure… dakle imala punkciju u cetvrtak.. i petak sve bilo super..otisla i na kavu… jucer isto.. malo me pocelo boluckati predvecer… a jutros se probudila ne mogu hodati od bolova…
    Lijevi jajnik me uzasno boli 😢 je to normalno?

Ja sam stalno osjetila laganu bol, al nije me tako bolilo, ja bih na tvom mjestu zovnula dr i posavjetovala se sa njim... Nemoj cekati, pogotovo ako su ti takvi bolovi 3 dan iza punkcije...

Zoja31
    11. Lipanj 2017. 10:50

S0102 nazovi doktora da cujes sto ce ti reci. Mozda je hiper, u svakom slucaju pij puno tekucine, prati koliko mokris to je bitno kod hipera. Kazu da je za hiper dobar Isosport zbog elektrolita pa mozda da kupis i pijes.

11. Lipanj 2017. 11:22

Inace za hiper je i 'normalno' da nastupa nekoliko dana nakon punkcije, mene je boljelo drugi dan nakon punkcije ali par sati i nije bila neka neizdrziva bol..
    Sama znas koliko mozes izdrzati, ako ne mozes zovi doktora, no svakako pij puno tekucine kao sto zoja kaze i samo krevet-wc...
    Sretno

waithing

• In@
    11. Lipanj 2017. 11:53

s0102 koju si stimulaciju ti primala i koliko jedinica?

s0102
    11. Lipanj 2017. 13:08

In@

s0102koju si stimulaciju ti primala i koliko jedinica?

Gonale.. 225 mg 11 dana.. i cetrotide 5 d...
    Popila sam jedan Tramal sto sam jos kod njih dobila pa je kao malo bolje... 
    Ja imam niski amh... sta je moguc hiper 😯 

Uff.. vidjet cu jos malo pa cu zvat... ali kao da me boli u nekakvim valovima... kad zaboli skoro da mi slabo dode😢

• In@
    11. Lipanj 2017. 13:39

Ti znas najbolje, ako ti ne bude ni malo bolje popodne zovni ga...
    Cure koliko jedinica gonala se smatra hiperstimulacija? Koja doza je hiperstimulacija? Meni nitko nije spominjao tu hiper, a po kolicini mi se cini da sam primala dosta jedinica 😂😂😂

Zoja31
    11. Lipanj 2017. 15:08

In@ nema to veze sa kolicinom lijeka nego sa amh. Ako ti je amh nizak gotovo je nemoguce otici u hiper a ako ti je amh povisen onda ces sigurno u hiper ako si primala full stimulaciju.
    S0102 od tramala te sigurno popustilo malo ali obavezno pij puno tekucine i odmaraj. Obzirom na tvoju reakciju u zadnja dva postupka rekla bih da ti sigurno nalaz amh nije dobar.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.