Waithing hoćeš reći da na vv nema ni opće ni lokalne? Skroz na živo??
Da..bas tako..dobis koktelcic i to je kao dovoljno..ja imala 15folikula i sta..pita me sestra zar me nije koktel opustio😅😅😅 a ja uz to jos popula svoju dozu to nisam ni rekla
waithing
Cure… prezivila punkciju…
NIKAD vise bez lokalne… nisu pomogli ni ibuprofeni ni normabeli…. sve zene normalno nakon punkcije otisle… ja tamo vise od 2h lezala… dobila jos inekcije protiv bolova i neku ful jaku tabletu Tramal… ipak me G nije drzao za ruku…neko odradio punkciju.. ali taj dio drzanja je dr L odradio…
Uglavnom budala sam… trebala sam lokalnu uzeti…
Alo dobro… proslo… trenutno sam nadrogirana.
. Sve mi se manta…
Eee da… i dobila 13 stanica… navodno ih se 12 moze oploditi to je zakonski max… to sam danas prvi put cula….
Nadam se da ce biti kvalitetne.. i da ce se lijepo oploditi….
Meni jedino nije jasno… ja imam niski amh… i tolilo stanica dobijem… mislim super… ali… nije mi jasno 😐
Bas mi je zao sto si to sve tako prosla... Al neka te cini sretnom broj js, u mene je isto jako nizak AMH i radi samo jedan jajnik, drugog skoro i nema, dobila sam samo 4, dvije se oplodile, dvije ne... Zato ti zelim sto veci br oplodenih... Drzi se 😘😘
NIKAD vise bez lokalne… nisu pomogli ni ibuprofeni ni normabeli…. sve zene normalno nakon punkcije otisle… ja tamo vise od 2h lezala… dobila jos inekcije protiv bolova i neku ful jaku tabletu Tramal… ipak me G nije drzao za ruku…neko odradio punkciju.. ali taj dio drzanja je dr L odradio…
. Sve mi se manta…
Eee da… i dobila 13 stanica… navodno ih se 12 moze oploditi to je zakonski max… to sam danas prvi put cula….
Meni jedino nije jasno… ja imam niski amh… i tolilo stanica dobijem… mislim super… ali… nije mi jasno 😐
Bas mi je zao sto si to sve tako prosla… Al neka te cini sretnom broj js, u mene je isto jako nizak AMH i radi samo jedan jajnik, drugog skoro i nema, dobila sam samo 4, dvije se oplodile, dvije ne… Zato ti zelim sto veci br oplodenih… Drzi se 😘😘
Ma dobro... sada kad je proslo je sve super... ali stvarno nisam toliku bol ocekivala😐
Oni su tamo stvarno divni pa je lakse...
Ti se brzo oporavi pa u nove pobijede u 9mj...
. Sve mi se manta…
Bas mi je zao sto si to sve tako prosla… Al neka te cini sretnom broj js, u mene je isto jako nizak AMH i radi samo jedan jajnik, drugog skoro i nema, dobila sam samo 4, dvije se oplodile, dvije ne… Zato ti zelim sto veci br oplodenih… Drzi se 😘😘
Ma dobro… sada kad je proslo je sve super… ali stvarno nisam toliku bol ocekivala😐
Oni su tamo stvarno divni pa je lakse…
Ti se brzo oporavi pa u nove pobijede u 9mj…
Sretnoooooo !!!!!
Waiting,
Ja mislim da ti je ok ici odmah na transfer, meni je uvijek receno da je dovoljno da prodje samo jedna M i sve se vraca u normalnu.
Naravmo, meni se sve zakompliciralo, ali mislim da kod tebe nema potrebe cekati !
Hoces opet s Decortinom poceti??
Waiting,
Ja mislim da ti je ok ici odmah na transfer, meni je uvijek receno da je dovoljno da prodje samo jedna M i sve se vraca u normalnu.
Naravmo, meni se sve zakompliciralo, ali mislim da kod tebe nema potrebe cekati !
Nisu mi nista puno spominjali za terapiju ali mislim da hocu jer slucajnost ili ne s njim se uhvatilo.
A imam jos od zadnjeg postupka 30komada pa mogu uzet..vec si i sama mogu odredit terapiju😅😅😅
waithing
Waiting,
Nisu mi nista puno spominjali za terapiju ali mislim da hocu jer slucajnost ili ne s njim se uhvatilo.
A imam jos od zadnjeg postupka 30komada pa mogu uzet..vec si i sama mogu odredit terapiju😅😅😅
Kako si uzimala taj decortin?? Od 1 dc??
Cure moj savjet je da decortin ne pijete na svoju ruku ako vam dr ne prepise. Meni je on toliko srusio imunitet tek nakon postupka da sam narednih 2 mjeseca bila 4 puta bolesna.
Cure moj savjet je da decortin ne pijete na svoju ruku ako vam dr ne prepise. Meni je on toliko srusio imunitet tek nakon postupka da sam narednih 2 mjeseca bila 4 puta bolesna.
Ja ne planiram uzimati na svoju ruku, ali me zanima kako se uzima ! Pitati cu dokt.da li je mozda potrebno, makar je sad prekasno
Ja ne planiram uzimati na svoju ruku, ali me zanima kako se uzima ! Pitati cu dokt.da li je mozda potrebno, makar je sad prekasno
Meni nije nista narusio nisam ni osjetila da sam ga pila...vjerojatno ce mi reci da ga uzimam jer se s njim uhvatilo..ne znam..pretpostavljam..ma svima tako daju nakon nekoliko neuspjesnih transfera..
Ja sam ga uzimala tek od prvog dana transfera ne 1dc ni ja idem na FET pa je to sigurno drugacije nego kad ides bas na postupak...
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji