Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Lipanj 2017. 19:03

Sophie

Waithing, Bogu fala danas došla menga nakon 35 dana (nikad joj se tak nisam obradovala 😂 🤦🏼‍♀️)
    Sutra idem vadit hormone pa cu 6.dan u Petrovu vidjet kakva mi je situacija… 6.dan ko za vraga nedjelja pa cu zvat pitat kad da dođem
    Tebi sretno slj mjesec 😊
    Eto nešto se i pokreće, napokon

Nisi li rekla da ces krenuti u postupak pa ako sta bude zamrznuti, nije li to onda kasno tek sesti dan krenuti? Ili to bude prirodan postupak?

waithing

Sophie
    06. Lipanj 2017. 21:14

Waithing, prirodni bude pa sta bude čisto da ne gubim puno vremena obzirom da je prošlo tek nesto vise od mjesec dana od kiretaže..

06. Lipanj 2017. 21:27

Sophie

Waithing, prirodni bude pa sta bude čisto da ne gubim puno vremena obzirom da je prošlo tek nesto vise od mjesec dana od kiretaže..

Meni je danas doktorica rekla da mogu i odmah na transfer ako sam psihicki ok,kiretaza bila 12.04. Jer kao nekad i namjerno rade histeroskopiju prije postupka da 'ozlijede' maternicu u svrhu kao bolje implantacije..a kiretaza je slicno pa...a druga doktorica mi prije kiretaze rekla minimalno tri ciklusa da se tijelo 'odmori' i 'shvati da nema trudnoce',,,
    U istoj bolnici svatko svoje tupi.
    No necu ovaj ici cu iduci mjesec...

waithing

s0102
    08. Lipanj 2017. 15:05

Cure... prezivila punkciju... 
    NIKAD vise bez lokalne... nisu pomogli ni ibuprofeni ni normabeli.... sve zene normalno nakon punkcije otisle... ja tamo vise od 2h lezala... dobila jos inekcije protiv bolova i neku ful jaku tabletu Tramal... ipak me G nije drzao za ruku...neko odradio punkciju.. ali taj dio drzanja je dr L odradio...
    Uglavnom budala sam... trebala sam lokalnu uzeti...
    Alo dobro... proslo... trenutno sam nadrogirana.
    . Sve mi se manta...
    Eee da... i dobila 13 stanica... navodno ih se 12 moze oploditi to je zakonski max... to sam danas prvi put cula....
    Nadam se da ce biti kvalitetne.. i da ce se lijepo oploditi....
    Meni jedino nije jasno... ja imam niski amh... i tolilo stanica dobijem... mislim super... ali... nije mi jasno 😐

08. Lipanj 2017. 15:31

s0102

Cure… prezivila punkciju…
    NIKAD vise bez lokalne… nisu pomogli ni ibuprofeni ni normabeli…. sve zene normalno nakon punkcije otisle… ja tamo vise od 2h lezala… dobila jos inekcije protiv bolova i neku ful jaku tabletu Tramal… ipak me G nije drzao za ruku…neko odradio punkciju.. ali taj dio drzanja je dr L odradio…
    Uglavnom budala sam… trebala sam lokalnu uzeti…
    Alo dobro… proslo… trenutno sam nadrogirana.
    . Sve mi se manta…
    Eee da… i dobila 13 stanica… navodno ih se 12 moze oploditi to je zakonski max… to sam danas prvi put cula….
    Nadam se da ce biti kvalitetne.. i da ce se lijepo oploditi….
    Meni jedino nije jasno… ja imam niski amh… i tolilo stanica dobijem… mislim super… ali… nije mi jasno 😐

Joj draga bas mi zao...no eto prezivjela si..da i ja sam imala 13i 12su smjele u oplodnju..vide oni koja nije dobra pa nju ni ne oplodjuju...
    Jos jednom dobro dokazana lucijeva tvrdnja da se nalazima puno ne zamara i njemu je broj antralaca bitan..ono sto vidi na ultrazvuku je njemu bitno...
    Sretno dalje i da imas sto vise eskimica...

waithing

MiuMau
    08. Lipanj 2017. 15:57

S0102 wooow, cestitam... a mogla si uzeti lokalnu? Gdje si u postupku? Koliko znam na vv nema te opcije, jel cure? Sve me strah 
    In@ bas mi je zao draga... Isplakat se, dobro odmorit i na jesen u novu borbu.. drz se 
    Ja dobila nalaze briseva, sve cisto, cekam vjesticu sljedeci tjedan i onda krece tulum... 

s0102
    08. Lipanj 2017. 16:14

MiuMau

S0102 wooow, cestitam… a mogla si uzeti lokalnu? Gdje si u postupku? Koliko znam na vv nema te opcije, jel cure? Sve me strahIn@bas mi je zao draga… Isplakat se, dobro odmorit i na jesen u novu borbu.. drz se
    Ja dobila nalaze briseva, sve cisto, cekam vjesticu sljedeci tjedan i onda krece tulum..

Ja sam iz ri... na proslom.sam isto imala 12 i dobila anesteziju-to u bolnici... odspavala i sve super bilo..
    Sad sam ko Lucingera.. on nema aanestezioloa.
     Ali mogla sam lokalnu uzet.. medutim cula sam da to ful boli... pa kao lakse onda ovako potrpiti... ok je to do 5 kom... ali ovo mi je danas stvarno bilo previse... uzas...
    ma samo neka je proslo☺

Zoja31
    08. Lipanj 2017. 16:41

s0102 sad je sve gotovo, sad slijedi onaj bolji dio cijele priče. Samo drži fige da ih se što više oplodi i da bude puno blastica.
    Ja nisam nikad išla pod lokalnom, uvijek opća ali isto sam čula i čitala da to boli. Cure ako ima koja od vas da je prošla punkciju uz lokalnu neka nam malo piše o tome da znamo kako to izgleda, kam pikaju tu inekciju? Ja negdje pročitala da u cerviks 

08. Lipanj 2017. 16:43

MiuMau

S0102 wooow, cestitam… a mogla si uzeti lokalnu? Gdje si u postupku? Koliko znam na vv nema te opcije, jel cure? Sve me strahIn@bas mi je zao draga… Isplakat se, dobro odmorit i na jesen u novu borbu.. drz se
    Ja dobila nalaze briseva, sve cisto, cekam vjesticu sljedeci tjedan i onda krece tulum…

Nema nema..dobis neki koktelcic al to meni kao vodica...ja uvijek popijem i protiv bolova i za smirenje jos uz njihovu vodicu

waithing

Zoja31
    08. Lipanj 2017. 16:47

Waithing hoćeš reći da na vv nema ni opće ni lokalne? Skroz na živo?? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.