Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoja31
    05. Lipanj 2017. 21:48

S0102 ja bih popila tih 10mg normabela i brufene. Sve ovisi kako reagiras na normabel. Meni je jedna tabletica od 5mg kao vodica 😂😂. Nemam ti sta drugo pametno reci, sve znas i sama. A o broju postupaka i punkcija necemo jer odmah mi dode da lupam glavom u zid dok ne pukne 😂😂. Drzim fige da dr bude brz. Ako nista drugo pitaj da te Grbavac drzi za ruku, odmah ce biti lakse 😂😂😂😂.

s0102
    05. Lipanj 2017. 22:11

Zoja31

S0102 ja bih popila tih 10mg normabela i brufene. Sve ovisi kako reagiras na normabel. Meni je jedna tabletica od 5mg kao vodica 😂😂. Nemam ti sta drugo pametno reci, sve znas i sama. A o broju postupaka i punkcija necemo jer odmah mi dode da lupam glavom u zid dok ne pukne 😂😂. Drzim fige da dr bude brz. Ako nista drugo pitaj da te Grbavac drzi za ruku, odmah ce biti lakse 😂😂😂😂.

Ha ha ha... moze drzanje za ruku... 😂😂😂😂

Zoja31
    05. Lipanj 2017. 22:37

Eto vidis, cim te on primi za ruku bit ce lakse 😂😂😂😂. Sretno draga i neka ovaj put bude i malih eskimica 😂😂

Sophie
    06. Lipanj 2017. 11:24

s0102, sretno 🤗🤗🤗
    Bude te dr.G držao za ruku i malo po kosi i tak 😂 

06. Lipanj 2017. 12:16

Evo curke ja danas bila na dogovoru..
    Sve je u redu i iduci mjesec na ŠESTI  tranfer...boozeeeee....
    Ne znam bi li se smijala il plakala al za sad sam kao robot...kao.kad netko ide redovito zubaru tako ja na transfere 

waithing

Zoja31
    06. Lipanj 2017. 12:23

Joooj waithing eto nažalost nekad se iz tih naših situacija moramo i smijati.Nemam baš ovih dana nešto pametno za reći, mene je baš uhvatila depra... Ja ću najvjerojatnije na kraju tek u 9.mj u postupak jer se dr vraća sa go tek 15.8 ali još ga moram zvati početkom 7.mj za dogovor. Jedva čekam da se pokupimo na more i tamo malo ohladimo glave i odlučimo u kojem smjeru ćemo dalje ići...plačati postupke, skupiti snage pa krrenuti u borbu za posvajanje...trenutno mi milijun misli prolazi glavom.

06. Lipanj 2017. 13:48

Zoja31

Joooj waithingeto nažalost nekad se iz tih naših situacija moramo i smijati.Nemam baš ovih dana nešto pametno za reći, mene je baš uhvatila depra… Ja ću najvjerojatnije na kraju tek u 9.mj u postupak jer se dr vraća sa go tek 15.8 ali još ga moram zvati početkom 7.mj za dogovor. Jedva čekam da se pokupimo na more i tamo malo ohladimo glave i odlučimo u kojem smjeru ćemo dalje ići…plačati postupke, skupiti snage pa krrenuti u borbu za posvajanje…trenutno mi milijun misli prolazi glavom.

Znam da...i samoj mi tako...mi smo se dogovorili ako ni ovaj ne uspije idemo privatno pokusat lucingeru ili radoncicu...imam vremena razmisljat do jeseni...
    Jos nisam ni krenula ja vec sto cu ako ne uspije..
    A za posvajanje..ajme ne znam sta rec..ha bih odmah sutra da je to lakse...to je opet borba s birokracijom a ovaj mpo mi dobrano istrosio zivce ne znam zbilja dal i kad s tom borbim krenuti....

waithing

mono1111
    06. Lipanj 2017. 13:53

Waiting i Zoja, i ostale cure,
    Zelim vam svu srecu u iducem postupku i neka vam to bude zadnji !!!!!!
    Ja krecem dns s lijekovima, moram.ici u Petrovu na pikanje svaki dan jee Menopur ide u guzu !

Zoja31
    06. Lipanj 2017. 14:08

Mono111 sretno 

06. Lipanj 2017. 14:23

Sophie

s0102,sretno 🤗🤗🤗
    Bude te dr.G držao za ruku i malo po kosi i tak 😂

Sophie..jesi ti krenula u postupak.sad ides u petrovu ili sam nesto pobrkala?

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.