Waithing to nama sve strucno objasni. Ja nisam nikad dozivjela hiper jer slabo reagiram na lijekove pa dobijem 1-2 stanice 😭😭.
Htjela sam vas pitati curke dali je problem ako crinone gel cuvam u frizideru? Ostala mi je jos jedna kutija od proslog postupka koja vrijedi do 2018g pa ga cuvam za jesen ali kako je sad toplo ja sam ga premjestila u frizider.
A ja sam kao po svim 'pravilima' bila u hiperu, dva puta sam imala oko 15folikula, prvi put u vinogradskoj me drugi dan nakon pukcije malo boljelo a sad na vv su mi odgodili transfer zbog prijeteceg hipera dakle svi embriji su isli na smrzavanje a ja apsolutno nista nisam osjecala nikakav hiper jos se i doktorica cudila kako mi jajnici 'lijepo' izgledaju unatoc tolikom broju folikula no nije mi dala ici isti cikus na transfer...
Dakle mislim da je to sve individualno kako ce tko reagirati, netko sa duplo manje folikula osjeti hiper..
waithing
A ja sam kao po svim 'pravilima' bila u hiperu, dva puta sam imala oko 15folikula, prvi put u vinogradskoj me drugi dan nakon pukcije malo boljelo a sad na vv su mi odgodili transfer zbog prijeteceg hipera dakle svi embriji su isli na smrzavanje a ja apsolutno nista nisam osjecala nikakav hiper jos se i doktorica cudila kako mi jajnici 'lijepo' izgledaju unatoc tolikom broju folikula no nije mi dala ici isti cikus na transfer…
Dakle mislim da je to sve individualno kako ce tko reagirati, netko sa duplo manje folikula osjeti hiper..
Ma ja nisam u hiperu... imam nuski amh...samo me malo boli...Sutra ce proc... i imati cu transfer... ☺☺ i ostati ce mi eskimica koji mi nece trebati....
Samo pozitivne misli... ha ha ha ha...
A ja sam kao po svim 'pravilima' bila u hiperu, dva puta sam imala oko 15folikula, prvi put u vinogradskoj me drugi dan nakon pukcije malo boljelo a sad na vv su mi odgodili transfer zbog prijeteceg hipera dakle svi embriji su isli na smrzavanje a ja apsolutno nista nisam osjecala nikakav hiper jos se i doktorica cudila kako mi jajnici 'lijepo' izgledaju unatoc tolikom broju folikula no nije mi dala ici isti cikus na transfer…
Ma ja nisam u hiperu… imam nuski amh…samo me malo boli…Sutra ce proc… i imati cu transfer… ☺☺ i ostati ce mi eskimica koji mi nece trebati….
Samo pozitivne misli… ha ha ha ha…
Nece tebi lucinger odgoditi transfer, ne vjerujem, postoje opravdane tvrdnje da blagi hiper pozitivno utjece na mogucu trudnocu..
Samo se na vv nazalost ogradjuju od mogucih komplikacija jer trudnoca povecava hiper.
waithing
Ma ja nisam u hiperu… imam nuski amh…samo me malo boli…Sutra ce proc… i imati cu transfer… ☺☺ i ostati ce mi eskimica koji mi nece trebati….
Nece tebi lucinger odgoditi transfer, ne vjerujem, postoje opravdane tvrdnje da blagi hiper pozitivno utjece na mogucu trudnocu..
Samo se na vv nazalost ogradjuju od mogucih komplikacija jer trudnoca povecava hiper.
Zivnuo nam forum malo danas..
Mogu se ja nadrogirati ibuprofemima i normabelom.. ? to imam doma...bas me opet jako pocelo boliti valjda onaj Tramal popustio..
S0102 slobodno popij. Normabel ce te opustiti malo. Ili ako imas ketonal on je isto dobar za bolove.
Zivnuo nam forum malo danas..
Mogu se ja nadrogirati ibuprofemima i normabelom.. ? to imam doma…bas me opet jako pocelo boliti valjda onaj Tramal popustio..
Ma samo daj sta god imas😄
Nema ti sto biti ionako nisi bila jos na transferu.
waithing
Pozdrav svima,
S 25godina sam opetirala endometriozu, odstranjen mi je lijevi jajovod i maknuta cista s lijevog jajnika. Desna strana uredna i prohodna. Nakon operacije jajnici su mi se sljubili iza maternice(kissing), sada imam 27 godina i veliku zelju za bebom. Muz ima los spermiogram pa bi trebali ici na umjetnu. Meni je to veliki šok i strah. Prvo sto bi trebala poceti s 225ml ovalep pen pikanje, pa se strasno bojim hiperstimulacije (AMH 20), druga stvar je punktacija, kada sam malo proucavala sto se sve moze deseti jednostavno sam zaplakala. Prvi pokusaj je trebala biti inseminacija, ali se odustalo od postupka jer su svi folikuli bili na lijevoj strani koja nema jajovoda. Tada mi je AMH bio 45, i samo od Klomifena sam imala 11, 13 folikula. Nije mi jasno kako je u godinu dana AMH pao na 20? Eto, ako postoji neka hrabrica koja je prosla slicno da mi da neki savjet i ohrabri me, bila bi zahvalna :(
Pozdrav svima,
S 25godina sam opetirala endometriozu, odstranjen mi je lijevi jajovod i maknuta cista s lijevog jajnika. Desna strana uredna i prohodna. Nakon operacije jajnici su mi se sljubili iza maternice(kissing), sada imam 27 godina i veliku zelju za bebom. Muz ima los spermiogram pa bi trebali ici na umjetnu. Meni je to veliki šok i strah. Prvo sto bi trebala poceti s 225ml ovalep pen pikanje, pa se strasno bojim hiperstimulacije (AMH 20), druga stvar je punktacija, kada sam malo proucavala sto se sve moze deseti jednostavno sam zaplakala. Prvi pokusaj je trebala biti inseminacija, ali se odustalo od postupka jer su svi folikuli bili na lijevoj strani koja nema jajovoda. Tada mi je AMH bio 45, i samo od Klomifena sam imala 11, 13 folikula. Nije mi jasno kako je u godinu dana AMH pao na 20? Eto, ako postoji neka hrabrica koja je prosla slicno da mi da neki savjet i ohrabri me, bila bi zahvalna :(
Da li si vadila amh u istom laboratoriju..koje su ref.vrijednosti u tom labosu za amh? Imas li i policisticne jajnike?
waithing
Dobro došla i što prije otišla. Dali ti je nalaz amh izražen u istim mjernim jedinicama? Neki labosi izražavaju u pmol/l a neki u ng/l pa je možda u tome razlika? Ja bih ti savjetovala što manje čitanja, pogotovo o punkciji i sl. Svi smo mi različiti i drugačije sve podnosimo. U koju bolnicu ste krenuli na potpomognutu?
Sortiraj odgovore
Najstariji