Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunale
    03. Lipanj 2017. 16:29

U Splitu smo, poliklinika Cito i dr. Poljak. Napisao je samo neplodnost jer godinama ne Uspijevam zatrudnit. Sve je u redu i meni i suprugu al ne ide samo od sebe... 

MiuMau
    04. Lipanj 2017. 07:56

Nala da, ja idem na vv, ovo nam je drugi postupak, idemo na icsi jer muz ima jako slabu pokretljivost, povremeno i smanjen broj, a ja policisticne jajnike i inzulinsku rezistenciju... kad trebas dobit, sad u 6om krecete?
    In@ drzim fige da beta bude do plafona 

• In@
    05. Lipanj 2017. 17:17

Cure nemam bas dobre vjesti... Danas 13. dnt sam radila test i negativan je, betu bi trebala vaditi u sriijedu... Ne znam da li da odmah prekinem sa terapijom ili da nastavim do bete, kakva su vasa iskustva sa tim?

05. Lipanj 2017. 17:43

In@

Cure nemam bas dobre vjesti… Danas 13. dnt sam radila test i negativan je, betu bi trebala vaditi u sriijedu… Ne znam da li da odmah prekinem sa terapijom ili da nastavim do bete, kakva su vasa iskustva sa tim?

Ja bih na tvom mjestu nastavila s terapijom do bete,,sad za dva dana neće ti ništa biti, a ako beta bude pozitivna bit će ti žao zbog prekinute terapije... Sretno...

waithing

s0102
    05. Lipanj 2017. 18:35

In@… odi sutra vaditi betu ako mozes... nadam se da ce biti pozitivna.. i velika... sretnooo....

Ja sam danas bila na pregledu... punkcija u cetvrtak... mislim da je sestra bila nervozna malo danas... ja ju pitam sta da popijem prije... jedva izvukla od nje... rekla normabele i ibuprofen.. ne znam ni koliko da popijem... 😯😯 pitam da li ima jos sto... rekla si da si dobila inekciju.. kaze ona malo rakije 😂😂 tako da cu se ja ocito zarakijati... punkcija ce biti 10-12 folikila na oba jajnika....
    Ne znam bas kako cu izdrzati

• In@
    05. Lipanj 2017. 19:19

Idem ujutro vaditi betu, pa cemo vidjeti... Radila sam dva razlicita testa i oba su bila negativna 😞😞😞 pa tako idem se ujutro odmah rijesiti muke, svejedno uto ili sri... 
    s0102 imas dosta folikula, ja bih na tvom mjestu popila ibuprofen od 800 i normabel... Istina daju ti i rakijicu 😂😂 a vidi u cet sa njom da li mozes dobiti i ketonal, pitaj je, zasto ne... Daju cepice ili injekciju...

• JelenaZG
    05. Lipanj 2017. 20:26

In@, beta je ipak najsigurniji pokazatelj....no prema mom iskustvu, ako su vraćne blatice a test 9, 10, 11, 12 dnt negativan onda zaista nije bilo ni trudnoće....
    S0102....Drž se! Stvarno imaš puno folikula....no popij sve šta možeš -i protiv bolova i za raleksaciju!

JelenaZG

05. Lipanj 2017. 20:32

s0102

In@… odi sutra vaditi betu ako mozes… nadam se da ce biti pozitivna.. i velika… sretnooo….

Ja sam danas bila na pregledu… punkcija u cetvrtak… mislim da je sestra bila nervozna malo danas… ja ju pitam sta da popijem prije… jedva izvukla od nje… rekla normabele i ibuprofen.. ne znam ni koliko da popijem… 😯😯 pitam da li ima jos sto… rekla si da si dobila inekciju.. kaze ona malo rakije 😂😂 tako da cu se ja ocito zarakijati… punkcija ce biti 10-12 folikila na oba jajnika….
    Ne znam bas kako cu izdrzati

Ufff stvarno ih imaš dosta, ja sam imala 15 folikula i popila sam dva normabela i dva rapidola uz njihov koktelcic jer mi on kao vodica nit me opusti nit mi za bolove pomaže ( ja sam bila na vv)...
    Sretno i popij sto god imas naoružaj se

waithing

05. Lipanj 2017. 20:35

In@

Idem ujutro vaditi betu, pa cemo vidjeti… Radila sam dva razlicita testa i oba su bila negativna 😞😞😞 pa tako idem se ujutro odmah rijesiti muke, svejedno uto ili sri…
    s0102 imas dosta folikula, ja bih na tvom mjestu popila ibuprofen od 800 i normabel… Istina daju ti i rakijicu 😂😂 a vidi u cet sa njom da li mozes dobiti i ketonal, pitaj je, zasto ne… Daju cepice ili injekciju…

Nazalost da test bi ti bio pozitivan, bar neku sjenicu bi imala, , bila sam pet puta na transferu i nažalost nijednom mi nije pogrešno pokazao... Drži se

waithing

s0102
    05. Lipanj 2017. 21:26

Dobila sam od dr ibuprofene u granulama od 600mg... popiti cu ja dva kom... 😂+normabel 2 kom. imam od 5mg.. mi je previse ako sve to popijem😂😂😂
    Mozda mi daju taj ketanol sto In@ kaze da je dobila....
    Jooj... danas me pita koja mi je to punkcija... kazem ja 5ta... uzas... da mi je netko rekao rekla bi mu da nema sanse nakon prve... 
    A eto me... na 5toj... ali prosli sam puta 13 kom imala uz anesteziju... tako da ne znam kako cu ovo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.