Cure,
U Petrovoj nije tako. Uvijek se ide kod dokt.koji vas inaceinacevodi vodi, na folikulometrije, npr.moja dokt.radi uvijek folikulometrije u 8,30 i svakih pola sata se dokt.izmjenjuju, tj.u isto vrijeme je mislim jos 3 doktora, ali uvijek dodjes kod svoga koji te vodi.
E to je super, no na vv nažalost nije tako...Oni rade i na Merkuru pa se izmjenjuju, svaki dan je netko drugi dežuran,,,kod kog si prvi dan taj odredi terapiju no na folikulometrijama, punkciji , transferu rijetko kad da te zapadne uvijek isti doktor...
waithing
Joooj waithing o doticnom doktoru ne zelim uopce razmisljati . On je vinogradskoj kamen spoticanja ali sam nek bude gore bolje nego da naletim kod nekog privat na njega
. Suoer je ako te u petrovoj dopadne jedan dr i taj te vodi. Nazalost u vinogradskoj se po tom pitanju ne zna tko pije tko placa 😂😂 pa onda ispada da svaki od njih ima svoju teoriju kako bi trebalo voditi postupak. U mom zadnjem u vg sam krenula sa 3 folikula a na svakoj iducoj folikulometriji je svako vidio drugacije, brojka se kretala izmedu 1-3.
Drage cure onda mi jedino ostaje naoruzati se strpljenjem do sri, a iskreno sumnjam da cu izdrzati pa ga vjerojatno napravim sutra vecer ili u pon 😂😂😂 al svakako javim 😁
s0102 jesi li isla na dogovor kod dr. Lucingera? Sad sam se sjetila da si trebala ici krajem 5. mj...
s0102 jesi li isla na dogovor kod dr. Lucingera? Sad sam se sjetila da si trebala ici krajem 5. mj…
Hej.. jesam jesam... u postupku sam vec .. ja to brzinski ☺ u srijedu najvjerovatnije punkcija...
Taman sam uzela mob da te pitam... si ti punkciju napravila bez ikakvih ljekova ili si uzela nesto? Si uzela tu neku lokalnu? E da... i koliko su ti kom punktirali?
Cure nestrpljivice koje cekate betu, ona se moze vaditi i 11. dan (tako mi je rekla sestra u poliklinici) jer sam i ja bila nestrpljiva pa sam 8., 9. i 10. dan radila clearblue digitalni test, zvala njih i rekli mi da sutradan, 11. dan vadim betu kad su 3 testa za redom pozitivna. nakon toga smo samo pratili duplanje. Sada sam opet bila u postupku i opet sam isla istim principom, 3 testa i 11. dan beta. Oba puta su mi vracene blastice 5. dan, injekciju dobila na dan transfera i 5 dana nakon njega. In@, drzim fige i sretno!
s0102 jesi li isla na dogovor kod dr. Lucingera? Sad sam se sjetila da si trebala ici krajem 5. mj…
Hej.. jesam jesam… u postupku sam vec .. ja to brzinski ☺ u srijedu najvjerovatnije punkcija…
Taman sam uzela mob da te pitam… si ti punkciju napravila bez ikakvih ljekova ili si uzela nesto? Si uzela tu neku lokalnu? E da… i koliko su ti kom punktirali?
Ja sam imala 5 folikula, al sve na jednom jajniku. Tako da nisam uzimala anesteziju, jer kad nju primas to traje i bodu te 4 puta... To se najvise preporuca zenama koje imaju velik broj folikula na oba jajnika. Mislim bolilo me, al nista za ne izdrzati, istina ja imam velik prag boli... Ja sam uzela normabel od 5mg, ibuprofen od 600 i dobila tamo jos injekciju ketanol, pravi koktel 😂😂😂 al slobodno se posavjetuj sa Marijom, njihovom sestrom, mene je ona savjetovala i super je... Koliko ti imas folikula?
Cure nestrpljivice koje cekate betu, ona se moze vaditi i 11. dan (tako mi je rekla sestra u poliklinici) jer sam i ja bila nestrpljiva pa sam 8., 9. i 10. dan radila clearblue digitalni test, zvala njih i rekli mi da sutradan, 11. dan vadim betu kad su 3 testa za redom pozitivna. nakon toga smo samo pratili duplanje. Sada sam opet bila u postupku i opet sam isla istim principom, 3 testa i 11. dan beta. Oba puta su mi vracene blastice 5. dan, injekciju dobila na dan transfera i 5 dana nakon njega. In@, drzim fige i sretno!
Hvala draga, ja sam samo transfer radila 3. dan nakon punkcije, tako da bih ja mogla onda testove raditi od sutra... Al evo pokusam se strpiti do ponedjeljaka, da li ti je uspjelo odmah u prvom postupku ili?
Uspjelo je iz prve. U prvom postupku sam imala hiperstimulaciju a rezultat je 18 jajnih stanica od koji je 6 blastica dobiveno. Dvije su mi vratili i od tog postupka sada imamo curicu koja za 7 dana slavi prvi rodjendan, a 2x2 blastice smo zamrznuli. Sada u svibnju smo isli po ostatak ekipice i evo, danas sam 5+3 trudna, prvi uzv mi je u cetvratk i nadam se da ce sve biti ok
Uspjelo je iz prve. U prvom postupku sam imala hiperstimulaciju a rezultat je 18 jajnih stanica od koji je 6 blastica dobiveno. Dvije su mi vratili i od tog postupka sada imamo curicu koja za 7 dana slavi prvi rodjendan, a 2x2 blastice smo zamrznuli. Sada u svibnju smo isli po ostatak ekipice i evo, danas sam 5+3 trudna, prvi uzv mi je u cetvratk i nadam se da ce sve biti ok
To je zaista super, cestitam!!! A u kojoj si ti poliklinici? I koja ti je dijagnoza bila pa si morala na IVF?
Sortiraj odgovore
Najstariji