Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Svibanj 2017. 14:52

s0102

Beba

waithing

Beba

s0102

Beba

Cure koliko je vama trebalo od konzultacija pa do postupka. Ja moram priznat da sam mislila da će to brzo,nisu puno tražili nalaza,donijela sam hormone,papu i briseve ,sve uredno.u 3.mj bila na konzultacijama,dr me još samo tražila krvnu sliku da napravi hssg i sad ona je loša,moram sad na dodatne pretrage da se vidi šta je i popravi.i sad nemam pojma kad ću obavit hssg😥😣😥

Ja imam poz iskustva sa Ri.. barem po pitanju cekanja na postupak… konzultacije prve u 9 mj..imala sam sve nalaze.. jedno 2 tj nakon toga hssg… onda su mi rekli da pokusamo do 12 mj doma… i nakon toga odradeno za redom 2 inseminacije..2 prirodna ivf a.. 2 stimulirana… sve u jednoj godini.. mislim da je to dosta brzo..

Ma vjerujem i da bi ja brže da mi je k.slika ok,a ovi dr Manestar digo paniku oko toga i poslao me hitno mojoj dr i samo me uplašio ,a još sam i negdje u svoj toj strci izgubila nalaze briseve,ali ionako trebate ću nove raditi jer su mi od 11.mj .Uglavnom nisam ni počela a već sve stalo

Zar ti brisevi ne vrijede godinu dana?

U 3.mj mi je mpo dr rekla kao ajde može proći za hssg,a briseve su bili od 11.mj,pitati ću ih da li su tamo ostali i koliko vrijede

U Ri se svi nalazi vrijede 6 mjeseci…

Znaci bas se razlikuje u svakoj bolnici i to s nalazima...to ispada da skoro nakon svakog neuspjesnog postupka moras nalaze ponavljati..uff

waithing

• JelenaZG
    05. Svibanj 2017. 15:44

U petrovoj markeri vrijede samo 6 mjeseci, a brisevi godinu dana. Nakon hsg treba ponoviti briseve.

JelenaZG

05. Svibanj 2017. 16:20

Markeri samo sest mjeseci...a kod mene na vv dvije godine..koja razlika...
    Ma ponekad mislim da malo previse strke oko tih nalaza, pogotovo za markere..ok slazem se za papu i briseve ali hiv hepatitis i sidu ici provjeravati svakih sest mjeseci...ne znam cini mi se pretjerano

waithing

Beba
    05. Svibanj 2017. 16:57

Cure imam pitanje,malo je van teme,ali ako neko ima iskustva .Napravila sam krvnu sliku koja je loša,povišeni leukociti,trombociti ,kalij,sedimentacija ,kod dr idem tek dr tjedan kad bude gotova urinokultura. Da li se možda neko razumije u to?

url=https://lilypie.com]
    DANTE

s0102
    06. Svibanj 2017. 21:14

Beba

Cure imam pitanje,malo je van teme,ali ako neko ima iskustva .Napravila sam krvnu sliku koja je loša,povišeni leukociti,trombociti ,kalij,sedimentacija ,kod dr idem tek dr tjedan kad bude gotova urinokultura. Da li se možda neko razumije u to?

Ja ne znam o tome...😯

06. Svibanj 2017. 22:04

s0102

Beba

Ja ne znam o tome…😯

Ni ja,, zao mi je što nismo od neke pomoći.. Pitaj googl on sve zna
    Nadam se da će sve biti u redu..sretno

waithing

• JelenaZG
    07. Svibanj 2017. 09:24

Waithing, koliko jedinica Ovaleapa si primila i koji dan ciklusa ti je bila aspiracija? Meni je danas 10-i dan i naručena sam opet za utorak na uzv. Imam dosta folikula ali su od 11-15mm. Koliko si imala oocita na punkciji? 

JelenaZG

• JelenaZG
    07. Svibanj 2017. 09:25

Ili je Dolores123 primala Ovaleap? Sad mi se sve pomiješalo ....

JelenaZG

07. Svibanj 2017. 10:58

JelenaZG

Ili je Dolores123 primala Ovaleap? Sad mi se sve pomiješalo ….

Ja nisam😊

waithing

Beba
    07. Svibanj 2017. 15:57

A vidjet ću sa svojom dr,čekam još nalaz od urinokultura pa kad dodje vidjet ću kaže moja dr.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.