Cure koliko je vama trebalo od konzultacija pa do postupka. Ja moram priznat da sam mislila da će to brzo,nisu puno tražili nalaza,donijela sam hormone,papu i briseve ,sve uredno.u 3.mj bila na konzultacijama,dr me još samo tražila krvnu sliku da napravi hssg i sad ona je loša,moram sad na dodatne pretrage da se vidi šta je i popravi.i sad nemam pojma kad ću obavit hssg😥😣😥
Ja imam poz iskustva sa Ri.. barem po pitanju cekanja na postupak… konzultacije prve u 9 mj..imala sam sve nalaze.. jedno 2 tj nakon toga hssg… onda su mi rekli da pokusamo do 12 mj doma… i nakon toga odradeno za redom 2 inseminacije..2 prirodna ivf a.. 2 stimulirana… sve u jednoj godini.. mislim da je to dosta brzo..
Ma vjerujem i da bi ja brže da mi je k.slika ok,a ovi dr Manestar digo paniku oko toga i poslao me hitno mojoj dr i samo me uplašio ,a još sam i negdje u svoj toj strci izgubila nalaze briseve,ali ionako trebate ću nove raditi jer su mi od 11.mj .Uglavnom nisam ni počela a već sve stalo
Zar ti brisevi ne vrijede godinu dana?
U 3.mj mi je mpo dr rekla kao ajde može proći za hssg,a briseve su bili od 11.mj,pitati ću ih da li su tamo ostali i koliko vrijede
U Ri se svi nalazi vrijede 6 mjeseci…
Znaci bas se razlikuje u svakoj bolnici i to s nalazima...to ispada da skoro nakon svakog neuspjesnog postupka moras nalaze ponavljati..uff
waithing
U petrovoj markeri vrijede samo 6 mjeseci, a brisevi godinu dana. Nakon hsg treba ponoviti briseve.
JelenaZG
Markeri samo sest mjeseci...a kod mene na vv dvije godine..koja razlika...
Ma ponekad mislim da malo previse strke oko tih nalaza, pogotovo za markere..ok slazem se za papu i briseve ali hiv hepatitis i sidu ici provjeravati svakih sest mjeseci...ne znam cini mi se pretjerano
waithing
Cure imam pitanje,malo je van teme,ali ako neko ima iskustva .Napravila sam krvnu sliku koja je loša,povišeni leukociti,trombociti ,kalij,sedimentacija ,kod dr idem tek dr tjedan kad bude gotova urinokultura. Da li se možda neko razumije u to?
url=https://lilypie.com]
DANTE
Cure imam pitanje,malo je van teme,ali ako neko ima iskustva .Napravila sam krvnu sliku koja je loša,povišeni leukociti,trombociti ,kalij,sedimentacija ,kod dr idem tek dr tjedan kad bude gotova urinokultura. Da li se možda neko razumije u to?
Ja ne znam o tome...😯
Ja ne znam o tome…😯
Ni ja,, zao mi je što nismo od neke pomoći.. Pitaj googl on sve zna
Nadam se da će sve biti u redu..sretno
waithing
Waithing, koliko jedinica Ovaleapa si primila i koji dan ciklusa ti je bila aspiracija? Meni je danas 10-i dan i naručena sam opet za utorak na uzv. Imam dosta folikula ali su od 11-15mm. Koliko si imala oocita na punkciji?
JelenaZG
Ili je Dolores123 primala Ovaleap? Sad mi se sve pomiješalo ....
JelenaZG
Ili je Dolores123 primala Ovaleap? Sad mi se sve pomiješalo ….
Ja nisam😊
waithing
A vidjet ću sa svojom dr,čekam još nalaz od urinokultura pa kad dodje vidjet ću kaže moja dr.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji