Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Svibanj 2017. 09:10

Beba

s0102

Beba

Cure koliko je vama trebalo od konzultacija pa do postupka. Ja moram priznat da sam mislila da će to brzo,nisu puno tražili nalaza,donijela sam hormone,papu i briseve ,sve uredno.u 3.mj bila na konzultacijama,dr me još samo tražila krvnu sliku da napravi hssg i sad ona je loša,moram sad na dodatne pretrage da se vidi šta je i popravi.i sad nemam pojma kad ću obavit hssg😥😣😥

Ja imam poz iskustva sa Ri.. barem po pitanju cekanja na postupak… konzultacije prve u 9 mj..imala sam sve nalaze.. jedno 2 tj nakon toga hssg… onda su mi rekli da pokusamo do 12 mj doma… i nakon toga odradeno za redom 2 inseminacije..2 prirodna ivf a.. 2 stimulirana… sve u jednoj godini.. mislim da je to dosta brzo..

Ma vjerujem i da bi ja brže da mi je k.slika ok,a ovi dr Manestar digo paniku oko toga i poslao me hitno mojoj dr i samo me uplašio ,a još sam i negdje u svoj toj strci izgubila nalaze briseve,ali ionako trebate ću nove raditi jer su mi od 11.mj .Uglavnom nisam ni počela a već sve stalo

Zar ti brisevi ne vrijede godinu dana?

waithing

Beba
    05. Svibanj 2017. 10:02

waithing

Beba

s0102

Beba

Cure koliko je vama trebalo od konzultacija pa do postupka. Ja moram priznat da sam mislila da će to brzo,nisu puno tražili nalaza,donijela sam hormone,papu i briseve ,sve uredno.u 3.mj bila na konzultacijama,dr me još samo tražila krvnu sliku da napravi hssg i sad ona je loša,moram sad na dodatne pretrage da se vidi šta je i popravi.i sad nemam pojma kad ću obavit hssg😥😣😥

Ja imam poz iskustva sa Ri.. barem po pitanju cekanja na postupak… konzultacije prve u 9 mj..imala sam sve nalaze.. jedno 2 tj nakon toga hssg… onda su mi rekli da pokusamo do 12 mj doma… i nakon toga odradeno za redom 2 inseminacije..2 prirodna ivf a.. 2 stimulirana… sve u jednoj godini.. mislim da je to dosta brzo..

Ma vjerujem i da bi ja brže da mi je k.slika ok,a ovi dr Manestar digo paniku oko toga i poslao me hitno mojoj dr i samo me uplašio ,a još sam i negdje u svoj toj strci izgubila nalaze briseve,ali ionako trebate ću nove raditi jer su mi od 11.mj .Uglavnom nisam ni počela a već sve stalo

U 3.mj mi je mpo dr rekla kao ajde može proći za hssg,a briseve su bili od 11.mj,pitati ću ih da li su tamo ostali i koliko vrijede

url=https://lilypie.com]
    DANTE

05. Svibanj 2017. 10:35

Beba

waithing

Beba

s0102

Beba

U 3.mj mi je mpo dr rekla kao ajde može proći za hssg,a briseve su bili od 11.mj,pitati ću ih da li su tamo ostali i koliko vrijede

Joj da zaboravim da ti ides prvo na hssg a ne na postupak...mislim da ces morati ponoviti briseve...ja znam kad sam isla da su brisevi morali bit 'friski'..
    A u bolje je radi tvoje sigurnosti ici sa svjezim nalazima...

waithing

Beba
    05. Svibanj 2017. 10:51

Ti nisi išla prvo na HSSG? Znam da u nekim bolnicama najprije naprave inseminacija pa ako se ne primi onda hssg,iako mi to baš i nema logike

url=https://lilypie.com]
    DANTE

05. Svibanj 2017. 11:03

Beba

Ti nisi išla prvo na HSSG? Znam da u nekim bolnicama najprije naprave inseminacija pa ako se ne primi onda hssg,iako mi to baš i nema logike

Jesam jesam...prvo hssg pa laparaskopija (nakon rezultata hssg-a jedan jajovod je morao van)pa tek tada ivf..kod mene i seninacije nemaju smisla zbog jajovoda...

waithing

Zoja31
    05. Svibanj 2017. 11:49

Nazalost mislim da brisevi svuda vrijede 6.mj, jedino markeri i papa godinu dana.

05. Svibanj 2017. 12:04

Zoja31

Nazalost mislim da brisevi svuda vrijede 6.mj, jedino markeri i papa godinu dana.

Na vv brisevi vrijede godinu dana a markeri dvije godine..no za hssg moraju biti novi nalazi briseva zato ce ih Beba vjerojatno morati ponoviti.

waithing

Ivancica93
    05. Svibanj 2017. 13:47

Hvala vam cure na utjehi . Pripremila sam se i ja da nece biti nista al ne mozes se nikada toliko psihicki pripremiti. Danima prije bete sam govorila da nece biti nista i svejedno kad sam vidla taj 0.5 slomih se ko grana. Sad treba docekat sljedeci postupak. Vjerovatno se pisalo o tome ali da sad ne pretrazujem cijelu temu, ako mi mozete reci nakon koliko se moze u drugi postupak?

05. Svibanj 2017. 14:14

Ivancica93

Hvala vam cure na utjehi . Pripremila sam se i ja da nece biti nista al ne mozes se nikada toliko psihicki pripremiti. Danima prije bete sam govorila da nece biti nista i svejedno kad sam vidla taj 0.5 slomih se ko grana. Sad treba docekat sljedeci postupak. Vjerovatno se pisalo o tome ali da sad ne pretrazujem cijelu temu, ako mi mozete reci nakon koliko se moze u drugi postupak?

Zavisi o stanju na ultrazvuku..ako je sve ok za dva tri ciklusa mozes opet..tako je bar na vv ja sam s trecom mengom nakon neuspjelog postupka isla u novu stimulaciju...

waithing

s0102
    05. Svibanj 2017. 14:44

Beba

waithing

Beba

s0102

Beba

U Ri se svi nalazi vrijede 6 mjeseci...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.