Cure koliko je vama trebalo od konzultacija pa do postupka. Ja moram priznat da sam mislila da će to brzo,nisu puno tražili nalaza,donijela sam hormone,papu i briseve ,sve uredno.u 3.mj bila na konzultacijama,dr me još samo tražila krvnu sliku da napravi hssg i sad ona je loša,moram sad na dodatne pretrage da se vidi šta je i popravi.i sad nemam pojma kad ću obavit hssg😥😣😥
url=https://lilypie.com]
DANTE
Cure koliko je vama trebalo od konzultacija pa do postupka. Ja moram priznat da sam mislila da će to brzo,nisu puno tražili nalaza,donijela sam hormone,papu i briseve ,sve uredno.u 3.mj bila na konzultacijama,dr me još samo tražila krvnu sliku da napravi hssg i sad ona je loša,moram sad na dodatne pretrage da se vidi šta je i popravi.i sad nemam pojma kad ću obavit hssg😥😣😥
Kod mene je to islo dosta brzo..u 10mj (2015- e) sam bila na prvom razgovoru.. u 11mj.2015 sam bila na laparaskopiji (to su me jos trazili prije postupka da odstranimo jajovod zbog hidrosalpinixa) a u 2mj.2015 sam bila u prvom postupku...dakle ni puna 3mj.nakon operacije..no mozda je i zato sto je kod mene nakon operacije bilo ocito da nikakve inseminscije ni nista osim ivf-a ne dolazi u obzir...kod vas jos vjerojatno jos traze uzrok neplodnosti pa i ovisno o uzroku se ide na 'rjesavanje' problema...Papirnato sam imala- hormone, papa test, briseve, markere na hiv hepatitis sidu, nalaze propuhivanja jajovoda i zadnje nalaze od operacije, moj muz spermiogram bakteriolosku analizu ejakulata i takodjer briseve..mislim da te nalaze manje vise sve bolnice traze prije postupka...
Vjerojatno nijanse zavise od bolnice do bolnice...u kojoj si bolnici?
waithing
Kod mene je to islo dosta brzo..u 10mj (2015- e) sam bila na prvom razgovoru.. u 11mj.2015 sam bila na laparaskopiji (to su me jos trazili prije postupka da odstranimo jajovod zbog hidrosalpinixa) a u 2mj.2015 sam bila u prvom postupku…dakle ni puna 3mj.nakon operacije..no mozda je i zato sto je kod mene nakon operacije bilo ocito da nikakve inseminscije ni nista osim ivf-a ne dolazi u obzir…kod vas jos vjerojatno jos traze uzrok neplodnosti pa i ovisno o uzroku se ide na 'rjesavanje' problema…Papirnato sam imala- hormone, papa test, briseve, markere na hiv hepatitis sidu, nalaze propuhivanja jajovoda i zadnje nalaze od operacije, moj muz spermiogram bakteriolosku analizu ejakulata i takodjer briseve..mislim da te nalaze manje vise sve bolnice traze prije postupka…
Vjerojatno nijanse zavise od bolnice do bolnice…u kojoj si bolnici?
Ispravak- U 2mj.2016- e sam bila na prvom postupku
waithing
Ja sam u Ri,kod mene nisu još pronašli uzrok a mm ima smanjenu pokretljivost,mislim asteno...trebala sam obavit hssg i onda bi se odlučilo šta dalje a sad ne znam kad ću to obavit,dok to riješim bit će mi ostali nalazi stari😁
DANTE
Ja sam u Ri,kod mene nisu još pronašli uzrok a mm ima smanjenu pokretljivost,mislim asteno…trebala sam obavit hssg i onda bi se odlučilo šta dalje a sad ne znam kad ću to obavit,dok to riješim bit će mi ostali nalazi stari😁
Da znam , tako je i meni skoro bilo..ja se pozurila povaditi sto prije sve nalaze jer sam mislila da cemo odmah u postupak, kad ono operacija pa oporavak, jedan postupak sam uspjela obaviti a za drugi vec morala pola nalaza ponavljati, uzas...
waithing
Beba, kod mene je uistinu sve brzo išlo. Inače sam u Petrovoj.
Danas sam osim ovaleapa počela koristiti i orgalutran. Isuse koja tupa igla! Pa jedva sam kožu probola....Cetrotide su mi bile puno bolje za pikanje....
JelenaZG
Beba, kod mene je uistinu sve brzo išlo. Inače sam u Petrovoj.
Danas sam osim ovaleapa počela koristiti i orgalutran. Isuse koja tupa igla! Pa jedva sam kožu probola….Cetrotide su mi bile puno bolje za pikanje….
Ja sam mislila da će ići brzo a sad ništa ne znam,moram popravit krvnu sliku i sad ne znam koliko će to trajati ,da li je neka infekcija u pitanju ili šta,imam osjećaj da šta više obilazim doktore to sam više bolesna😞
DANTE
Vidim da spominjete inzulinsku rezinstenciju. Mene je mpo doktor radi policističnih jajnika poslao na vađenje inzulina natašte i nakon obroka. Vrijednosti su: natašte 16,7...a nakon obroka 32,7...referentne vrijednosti ne pišu, pa me zanima, vi koje imate o tome neko znanje, upućuju li te vrijednosti na rezinstenciju (nisam još stigla do dr.).
Vesnic draga dali ti je secer u krvi na taste 16,7?? Pise li ti na pretrazi guk ili sto?
Vidim da spominjete inzulinsku rezinstenciju. Mene je mpo doktor radi policističnih jajnika poslao na vađenje inzulina natašte i nakon obroka. Vrijednosti su: natašte 16,7…a nakon obroka 32,7…referentne vrijednosti ne pišu, pa me zanima, vi koje imate o tome neko znanje, upućuju li te vrijednosti na rezinstenciju (nisam još stigla do dr.).
Vesnić ne želim te plašiti ali nažalost u užoj obitelji imam iskustva sa šećerom i sama ga često zbog toga kontroliran,ako ti je šećer ujutro ,natašte 16,to je puno. Normalne vrijednosti su do 6.1
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji