Ako su prerano izvadili js to ne ovisi o mom tijelu,nego je netko donio pogrešnu odluku.
Gledaj i ja sam imala punkciju 12 dan..oni ne vide dal ima jajnih stanica ili nema, vide folikule i njihovu velicinu..kad ides u stimulirani postupak tvoji lijekovi su da dobijes vise folikula i da u njima sazrije jajna stanica, a ako ti na lijekove ne reagiras ili tvoje tijelo jednostavno to ne proizvede tu nemoze doktor nista napraviti.Da bi sve bilo onako kako treba, i da doktor moze na to utjecati, ja vjerujem da puno cura nebi trebalo ici po nekoliko puta .Nek me ispravi netko ako sam nesto krivo napisala..
Upravo tako 😂😂😂😂
Ako su prerano izvadili js to ne ovisi o mom tijelu,nego je netko donio pogrešnu odluku.
Treba samo vjerovati doktorima da ce ispravno odluciti i biti pozitivan... i ne ulaziti u postupke sa sumnjama... samo pozitiva 😊
Jednostavno kad ulazis u to riskiras i sa hiperom i kojekavim drugim stvarima na koje nas doktori uopce ne upozoravaju i na kraju sa rezultatom.Nazalost tako je to.Jadne mi zene sto sve u zivotu moramo proci da bi imale nesto.A muski? Njima se naprosto j... Ako je kod njih problem ide zena, ako je kod zene problem opet ide ona, na kraju jos mora i roditi i brinuti se za sve cijeli zivot.Zbilja nas taj Bog uopce ne stedi.
Treba samo vjerovati doktorima da ce ispravno odluciti i biti pozitivan… i ne ulaziti u postupke sa sumnjama… samo pozitiva 😊
😉😂☺☺
waithing
Treba samo vjerovati doktorima da ce ispravno odluciti i biti pozitivan… i ne ulaziti u postupke sa sumnjama… samo pozitiva 😊
ja sam u svoj usla upravo sa sumnjom da da od toga vjerojatno nece biti nista jer sam pitala dr koliko cesto se desava da uspije iz prve i rekla je da ima ali malo, e tu sam se onda odmah pripremala.a vidi uspjelo mi.
Ma sve ja to kužim cure,ali ako je neko zajebo onda treba tako i reći,naš zajeb,ovaj put na račun kuće😀
url=https://lilypie.com]
DANTE
Ma sve ja to kužim cure,ali ako je neko zajebo onda treba tako i reći,naš zajeb,ovaj put na račun kuće😀
A daj molim te ko ce ti to priznati i da zna da je zajeb..Pa oni ne priznaju nikad.
Pa ono..i ja mislim da je ovo njihov zajeb..i razgovarat cu s doktorom iduci put..mislim,od ta jadna 4 stimulirana postupka,1 propade zbog krive odluke..a nasopali me sa brdo hormona i tak bila sretna zbog 3 folikula..
Sad idemo u prirodni odmah sljedeci,a onda u 6.om mj kod dr.Vlaisavljevića privatno..nemam ja vise zivaca za ovo..
Pa ono..i ja mislim da je ovo njihov zajeb..i razgovarat cu s doktorom iduci put..mislim,od ta jadna 4 stimulirana postupka,1 propade zbog krive odluke..a nasopali me sa brdo hormona i tak bila sretna zbog 3 folikula..
Sad idemo u prirodni odmah sljedeci,a onda u 6.om mj kod dr.Vlaisavljevića privatno..nemam ja vise zivaca za ovo..
A kakav je problem kod tebe? Ili ga nema.
Draga moja..u vinogradskoj mi kazu ajmo probat s klomifenima..ja kazem moze ako cete ga racumat kao prirodni...oni mi znaci zbog deset tableta klomifena koje mi je naravno prepisao moj ginekolog uveli jos par injekcija orgalutrana mislim pet..dobila cak dvije jajne stanice jedna se oplodila...
I napisali mi stimulirani..i sta rec...
Kome se zalit...ne vrijedi..mislim mozes naravno...sretno ti bilo...uz sav ovaj stres nas mi se i da s tim paktat..nazalost da cim.primis neku injekciju stimulirani je..no da su me bar upozorili sigutno ne bi pristala da mi zbog klomifena i pet injekcija racunaju stimulirani...to sam tek u otpusnom procitala...valjda sam trebala znat...
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji