Nazalost tako je nema nikakve koristi od zaljenja. Nazalost kod petre su se vodili onim jednim od 19mm umjesto da su radije dali sansu ovim manjima. Nema se smisla zaliti nikome. Mene zbog niskog amh isto non stop zele u polustimulirani a ja ne pristajem. Jer to mi je jedan postupak manje bio on stimulirani ili polustimulirani. Onda se radije pikam i bok.
Pa ono..i ja mislim da je ovo njihov zajeb..i razgovarat cu s doktorom iduci put..mislim,od ta jadna 4 stimulirana postupka,1 propade zbog krive odluke..a nasopali me sa brdo hormona i tak bila sretna zbog 3 folikula..
Sad idemo u prirodni odmah sljedeci,a onda u 6.om mj kod dr.Vlaisavljevića privatno..nemam ja vise zivaca za ovo.
Žao mi je što prolaziš kroz ovo,sutra ću to možda bit ja, prekosutra neko drugi,zato smatram da u nekim situacijama čovjek jednostavno ne smije šutjeti,nije ni ovo besplatno,svaki mjesec mi izdvajamo za zdravstveno .
url=https://lilypie.com]
DANTE
Nazalost sve mi skupa se mozemo zaliti upravi vodovoda 😂😂😂😂. Sve smo u istom sosu, meni je prosli postupak u vg prosao bez jajne stanice i racuna mi se kao potroseni stimulirani.
Nazalost sve mi skupa se mozemo zaliti upravi vodovoda 😂😂😂😂. Sve smo u istom sosu, meni je prosli postupak u vg prosao bez jajne stanice i racuna mi se kao potroseni stimulirani.
😂😂da upravi vodovoda 😂😂😂😂 Zoja nam je vec bolje volje.... ☺
Rekla sam.ja..za tjedan dana ce ona vec smisljat planove za novi postupak😜😊😊
waithing
Kako si ti?
Moji hormoni su losi,amh 2,9, a i spermiogram je los..oni mene vec 2.put stimuliraju na najjace i sad se ponadala sa 3 folikula bit ce nesto..a ono,nis..zeznuli punkciju..i bez anestezije vadili, jos danas osjecem bolove..mislim,bas to-gledali samo taj vodeci 19 i isli za njim umjesto da cekaju..a prosla 2 puta (prirodni i stimulirani) vadili 17.dan..
Mah..ok sam..ovo mi ipak lakse nego cekanje bete..sva sreca da nisam otisla s posla doma plakat..tak da sam vec isplanirala sljedeci ciklus prirodni i onda privatno..
Kako si ti?
Ah...ludo sam sta rec...
Malo dobro malo sizdim i teroriziram sve oko sebe...muz kaze da se boji doc kuc😅😅😅
Za tjedan dana je ultrazvuk pa cemo vidjet kakvo je stanje...bojim se veselit a svi moji vec kupuju kolica i smisljaju ime a ja na to stalno vicem da ceekajuuuu...korak po korak
waithing
Moji hormoni su losi,amh 2,9, a i spermiogram je los..oni mene vec 2.put stimuliraju na najjace i sad se ponadala sa 3 folikula bit ce nesto..a ono,nis..zeznuli punkciju..i bez anestezije vadili, jos danas osjecem bolove..mislim,bas to-gledali samo taj vodeci 19 i isli za njim umjesto da cekaju..a prosla 2 puta (prirodni i stimulirani) vadili 17.dan..
Mah..ok sam..ovo mi ipak lakse nego cekanje bete..sva sreca da nisam otisla s posla doma plakat..tak da sam vec isplanirala sljedeci ciklus prirodni i onda privatno..
Uf draga...meni su sad na vv punktirali oko 15folikula bez anestezije...i vjeruj to mi bilo lakse nego sve ovo sad...znas kak je meni rekao doktor na to sve- to vam je kao kad vi zene pecete kolace pa vam ne uspije...e onda mijenjate recept dok ne uspije...eto jako utjesno jel...tako je on mene 'tjesio'...
waithing
Uf draga…meni su sad na vv punktirali oko 15folikula bez anestezije…i vjeruj to mi bilo lakse nego sve ovo sad…znas kak je meni rekao doktor na to sve- to vam je kao kad vi zene pecete kolace pa vam ne uspije…e onda mijenjate recept dok ne uspije…eto jako utjesno jel…tako je on mene 'tjesio'…
Mislim ovo je zbilja bezobrazno receno od jednog tako skolovanog covjeka.On mora biti siguran u posao koji radi, a ne isprobavati recepte.Sram ga bilo.
Sortiraj odgovore
Najstariji