Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoja31
    06. Travanj 2017. 20:18

mono ne znam dali si registrirana na rodi, uglavnom tamo imaš cijelu temu o kvaliteti jajnih stanica. Ovi lijekovi koje navodiš neće popraviti kvalitetu jajnih stanica, od njih ćeš samo dobiti veći broj js. Ja sam za kvalitetu js pila vitamine, koenzim q10 i omegu3. Uglavnom na rodi imaš jako puno podataka kako popraviti kvalitetu js.

mono1111
    06. Travanj 2017. 22:22

Zoja31

mono ne znam dali si registrirana na rodi, uglavnom tamo imaš cijelu temu o kvaliteti jajnih stanica. Ovi lijekovi koje navodiš neće popraviti kvalitetu jajnih stanica, od njih ćeš samo dobiti veći broj js. Ja sam za kvalitetu js pila vitamine, koenzim q10 i omegu3. Uglavnom na rodi imaš jako puno podataka kako popraviti kvalitetu js.

Zoja,
    Hvala ! 
    Jesam, citala sam na Rodi. Pijem i ja vitamine koji bi kakti poboljsali j.s.
    Dokt.smatra da je nekvalitetna j.s.i zato mi zeli uvesti stimulaciju gonatropina, a kao sto si i ti rekla a i ona jednom prilikom je da je j.s.takva kakva je i da se ne dobije bas na kvaliteti.
    Pa bas mi onda sve nije jasno..

Zoja31
    06. Travanj 2017. 22:37

Mono mozda tvoja dr hoce lijekovima za stimulaciju izazvati vise js pa vjerojatno smatra da ce barem jedna od njih biti bolje kvalitete.

mono1111
    06. Travanj 2017. 23:51

Zoja31

Mono mozda tvoja dr hoce lijekovima za stimulaciju izazvati vise js pa vjerojatno smatra da ce barem jedna od njih biti bolje kvalitete.

Ali za sada ne idem na postupak aih ili ivf nego prirodno uz stimulaciju gonadotropinima.
    Misllim da u tom slucaju ne mogu dobiti puno j.s.tj.paziti ce sigurno da se ne dobe puno j.s.da ne bi bila viseplodna T, event.mozda dvije.
    Hm...ne znam, valjda cu sve u hodu znati !
    Tnx

• Dolores123
    07. Travanj 2017. 08:23

Ti nejdes u postupak nego ces dobiti lijekove i doma cete sami raditi na bebi, jesam ja to dobro skuzila?

mono1111
    07. Travanj 2017. 22:20

Dolores123

Ti nejdes u postupak nego ces dobiti lijekove i doma cete sami raditi na bebi, jesam ja to dobro skuzila?

Tako je ! Imati cemo tempirani odnos sa stimulacijom.

Juje
    09. Travanj 2017. 08:44

Danas mi je 7.dpt trodnevnih embrija nemam apsolutno nikakvih simptoma.Dali je neka imala takvu situaciju i na kraju pozitivnu betu?

09. Travanj 2017. 09:20

Juje

Danas mi je 7.dpt trodnevnih embrija nemam apsolutno nikakvih simptoma.Dali je neka imala takvu situaciju i na kraju pozitivnu betu?

Draga ja nisam imala apsolutno nikakvih simptoma...nista...tek deseti dan nakon transfera petodnevnih embrija pritisak kao pred mengu mala sukrvica i od tad evo do danas imam iscjedak..no to mi je od hematoma...mene nit je ista probadalo niti su mi grudi posebno natecene nikakve mucnine ma nista..tako mi je i sad...mislim da je sve to individualno

waithing

09. Travanj 2017. 09:25

Ne znam kako ce ovo zavrsiti tamo u cetvrtak ili petak imam drugi ultrazvuk... no sad znam da za mene ne vrijedi osluskivati nikakve simptome jer bi ih se nacekala... jedino testu vjerujem...ovo mi je peti transfer nikad ni sjene a ovaj put sam od sestog dana imala sjenu na testu ( embriji vraceni peti dan).

waithing

• Dolores123
    09. Travanj 2017. 10:07

waithing

Ne znam kako ce ovo zavrsiti tamo u cetvrtak ili petak imam drugi ultrazvuk… no sad znam da za mene ne vrijedi osluskivati nikakve simptome jer bi ih se nacekala… jedino testu vjerujem…ovo mi je peti transfer nikad ni sjene a ovaj put sam od sestog dana imala sjenu na testu ( embriji vraceni peti dan).

Ja ne vjerujem ni testu ni beti, nicemu.Cekam sutrasnji uzv da znam na cemu sam.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.