Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Panda123
    05. Travanj 2017. 20:05

Dolores123

Vesnic

waithing

Beba

Vesnic

Ja danas dodem na prvi uzv u prirodnom ciklusu i dr. mi kaze: Trenutno nema vodeceg folikula, vasi su jajnici pravi primjer policisticnih. Molim??? Ja to prvi put u zivotu cujem, nikad mi to nitko nije rekao, a obavila silne preglede. Na otpusnom pismu iz stimuliranog postupka za mene pise kako je sve u redu. Sokirala sam se. Kaze on: Ja to vidim odmah po vama…dlacice po bradi, niste debeli, a imate trbusnu debljinu…kaze moramo napraviti nalaz inzulinske rezinstencije, izbjegavajte ugljikohidrate i dodite opet na uzv u petak, jer vidim da ste prosli mjesec imali ovulaciju. Ne razumijem, otkud sad to, moj ginekolog mi to nikad nije rekao, nitko u stimuliranom postupku nista, nalazi hormona uredni…pa za izludit. Jedino mi je malo lakse radi trbuha, ako je u tome uzrok :-)

Ma imam i ja osjećaj da ovo sa policističnim jajnicima nije baš egzaktna znanost,meni nitko nije prije govorio o p.j. sve do 1 uzv di mi je dr rekla da je jedan jajnik pol.izgleda ,hormoni ok,vidjeti ćemo šta kaže dr na mpo iako se iskreno s tim previše ne opterećujem ,važno mi je imati bebu a ne savršeni nalaz.

Ma bas tako…oni ionako stimulacijom to sve rjesavaju…ima puno slucajeva savrsenih hormona bez bebe u rukama i obrnuto…

Ma da, ali mislila sam kao sa mnom je sve ok, pa cemo valjda vec nekako doci do bebaca…a sad jos na suprugovu dijagnozu odjednom ovo…

Vesnic pa ti si prvi put dobila koliko folikula? I nakon toga je bilo kolko oplodeno? Znaci da regiras na lijekobe.Pa mislim da kad imas transfer da vise nisu jajnici bitni ili? Bitna je maternica.

24 folikula, 11 stanica, 9 zrelih, 6 oplođenih, a dvije se dobro dijelile i bile vraćene.

Panda123
    05. Travanj 2017. 20:12

Ma ne želim se uopće time opterećivati, samo sam se iznenadila otkud sad to. Ništa mi od tog našeg problema ni ne padne na pamet, dok netko kraj mene ne objavi trudnoću (to me pogodi samo u tom trenutku, malo se isplačem, pa prođe) ili dok ne krenem opet u posjete mpo dr...onda ponovno postanem opsjednuta:)

• Dolores123
    05. Travanj 2017. 20:14

Vesnic

Dolores123

Vesnic

waithing

Beba

Vesnic

Ja danas dodem na prvi uzv u prirodnom ciklusu i dr. mi kaze: Trenutno nema vodeceg folikula, vasi su jajnici pravi primjer policisticnih. Molim??? Ja to prvi put u zivotu cujem, nikad mi to nitko nije rekao, a obavila silne preglede. Na otpusnom pismu iz stimuliranog postupka za mene pise kako je sve u redu. Sokirala sam se. Kaze on: Ja to vidim odmah po vama…dlacice po bradi, niste debeli, a imate trbusnu debljinu…kaze moramo napraviti nalaz inzulinske rezinstencije, izbjegavajte ugljikohidrate i dodite opet na uzv u petak, jer vidim da ste prosli mjesec imali ovulaciju. Ne razumijem, otkud sad to, moj ginekolog mi to nikad nije rekao, nitko u stimuliranom postupku nista, nalazi hormona uredni…pa za izludit. Jedino mi je malo lakse radi trbuha, ako je u tome uzrok :-)

Ma imam i ja osjećaj da ovo sa policističnim jajnicima nije baš egzaktna znanost,meni nitko nije prije govorio o p.j. sve do 1 uzv di mi je dr rekla da je jedan jajnik pol.izgleda ,hormoni ok,vidjeti ćemo šta kaže dr na mpo iako se iskreno s tim previše ne opterećujem ,važno mi je imati bebu a ne savršeni nalaz.

Ma bas tako…oni ionako stimulacijom to sve rjesavaju…ima puno slucajeva savrsenih hormona bez bebe u rukama i obrnuto…

Ma da, ali mislila sam kao sa mnom je sve ok, pa cemo valjda vec nekako doci do bebaca…a sad jos na suprugovu dijagnozu odjednom ovo…

Vesnic pa ti si prvi put dobila koliko folikula? I nakon toga je bilo kolko oplodeno? Znaci da regiras na lijekobe.Pa mislim da kad imas transfer da vise nisu jajnici bitni ili? Bitna je maternica.

24 folikula, 11 stanica, 9 zrelih, 6 oplođenih, a dvije se dobro dijelile i bile vraćene.

Ja sam imala 7 ,  2 vracene, ostale se nisu djelile.Ja ipak mislim da ti nemas problem jajnika.Neznam kako je s curama koje imaju policisticne jajnike dal one isto dobivaju toliko folikula ili skroz malo?

Panda123
    05. Travanj 2017. 20:30

Dolores123

Vesnic

Dolores123

Vesnic

waithing

Beba

Vesnic

Ja sam imala 7 , 2 vracene, ostale se nisu djelile.Ja ipak mislim da ti nemas problem jajnika.Neznam kako je s curama koje imaju policisticne jajnike dal one isto dobivaju toliko folikula ili skroz malo?

Ne znam, cudno mi to, jer ja tocno prepoznajem trenutak ovulacije, mislim znam kako mi tijelo reagira u tim danima...ali istina je da se trbusno debljam...pa ako je od tog bar cu znati i nadam se stesat trbuh na onakav kakav sam imala u srednjoj skoli...hahaha...jer on kaze ako se pokaze inzulinska rezinstencija koja cesto prati pcos da postoji neki lijek.

Zoja31
    05. Travanj 2017. 20:39

Vesnic koliki je amh? Istina je da cure sa policisticnim jajnicima malo burnije reagiraju na terapiju. Vecinom ulaze ako ima puno jajnih stanica i u hiperstimulaciju.

Panda123
    05. Travanj 2017. 20:43

Zoja31

Vesnic koliki je amh? Istina je da cure sa policisticnim jajnicima malo burnije reagiraju na terapiju. Vecinom ulaze ako ima puno jajnih stanica i u hiperstimulaciju.

53.5

Panda123
    05. Travanj 2017. 20:44

Vesnic

Zoja31

53.5

pmol/L

Zoja31
    05. Travanj 2017. 20:55

Mislim da si ti zbog amh reagirala tako na stimulaciju. Pcos obicno prate anovulatorni ciklusi i neredoviti.

Beba
    05. Travanj 2017. 21:06

Zoja31

Mislim da si ti zbog amh reagirala tako na stimulaciju. Pcos obicno prate anovulatorni ciklusi i neredoviti.

Cure, kad ste vi vadile taj angažman,mene to nitko nije tražio? Za šta je to bitno?

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Beba
    05. Travanj 2017. 21:13

Beba

Zoja31

Cure, kad ste vi vadile taj angažman,mene to nitko nije tražio? Za šta je to bitno?

Poludit ću s ovim mobom ,ne aranžman nego amh

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.