Ne znam kako ce ovo zavrsiti tamo u cetvrtak ili petak imam drugi ultrazvuk… no sad znam da za mene ne vrijedi osluskivati nikakve simptome jer bi ih se nacekala… jedino testu vjerujem…ovo mi je peti transfer nikad ni sjene a ovaj put sam od sestog dana imala sjenu na testu ( embriji vraceni peti dan).
Ja ne vjerujem ni testu ni beti, nicemu.Cekam sutrasnji uzv da znam na cemu sam.
Haha..draga ti trudna jesi...samo je pitanje kakva je trudnoca...biokemijska, u maternici, izvan nje, cim popisas plus na testu to je trudnoca...
Sretno sutra☺😍😍
waithing
Cure sretno na uzv-ima 😃😃
Je je mislim da cu ici kao na strjeljanje...
Ova beba bi bila fenomen da se odrzi..te nepravilno duplanje bete te se ne smijem pomaknuti jer raznorazni iscjedak svih boja curi vec deset dana...
Bas veselo...a kak bude...doktorica mi na proslom ultrazvuku nije ni napisala datum drugog ultrazvuka sam da se javim kroz desetak dana...mozd je mislila da ga necu ni docekat😐😤😤😅
Pripremam se na sve scenarije ...😮😮😮
waithing
Ne znam kako ce ovo zavrsiti tamo u cetvrtak ili petak imam drugi ultrazvuk… no sad znam da za mene ne vrijedi osluskivati nikakve simptome jer bi ih se nacekala… jedino testu vjerujem…ovo mi je peti transfer nikad ni sjene a ovaj put sam od sestog dana imala sjenu na testu ( embriji vraceni peti dan).
Ja ne vjerujem ni testu ni beti, nicemu.Cekam sutrasnji uzv da znam na cemu sam.
Haha..draga ti trudna jesi…samo je pitanje kakva je trudnoca…biokemijska, u maternici, izvan nje, cim popisas plus na testu to je trudnoca…
Sretno sutra☺😍😍
Hvala za sutra.Zbilja si me utjesila.😀
Haha..draga ti trudna jesi…samo je pitanje kakva je trudnoca…biokemijska, u maternici, izvan nje, cim popisas plus na testu to je trudnoca…
Sretno sutra☺😍😍
😅😅😅 ma trudna jesi to je sigurno i bit ce sve dobro.
Kazem samo kad se popiski plus to je trudnoca a pogotovo kad je beta lijepa a tvoja je koliko se sjecam bila..kod mene od pocetka mrljavi brljavi...
Bas i muz kaze da se i on boji ultrazvuka..ne toliko ishoda koliko mene nakon njega😂😂😂😅
waithing
Sretno sutra☺😍😍
Kazem samo kad se popiski plus to je trudnoca a pogotovo kad je beta lijepa a tvoja je koliko se sjecam bila..kod mene od pocetka mrljavi brljavi…
Bas i muz kaze da se i on boji ultrazvuka..ne toliko ishoda koliko mene nakon njega😂😂😂😅
Pa znam ja da sam trudna ali ne zelim to prihvatiti dok mi uzv ne kaze da je sve ok i dok srceko nebude kucalo.
Sretno sutra☺😍😍
Kazem samo kad se popiski plus to je trudnoca a pogotovo kad je beta lijepa a tvoja je koliko se sjecam bila..kod mene od pocetka mrljavi brljavi…
Pa znam ja da sam trudna ali ne zelim to prihvatiti dok mi uzv ne kaze da je sve ok i dok srceko nebude kucalo.
Ma znam da...sve znam...
Bit ce to sve dobro... Sretno❤❤❤
waithing
Waiting,
Nisi vise betu vadila??
Cure, sretno na pregledima !
Ima li neka cura koja pije folat a ne folnu kiselinu?? Mozda neka koja je MTHFR mutirana kao ja?? Haha
Danas mi je 7.dpt trodnevnih embrija nemam apsolutno nikakvih simptoma.Dali je neka imala takvu situaciju i na kraju pozitivnu betu?
Draga ja nisam imala apsolutno nikakvih simptoma…nista…tek deseti dan nakon transfera petodnevnih embrija pritisak kao pred mengu mala sukrvica i od tad evo do danas imam iscjedak..no to mi je od hematoma…mene nit je ista probadalo niti su mi grudi posebno natecene nikakve mucnine ma nista..tako mi je i sad…mislim da je sve to individualno
Ok,meni je ovo nevjerojatno.Da me barem nešto podsjeti da sam možda trudna ali nista.Vjerojatno i nisam😢 vidjet ćemo u petak.
Sortiraj odgovore
Najstariji