Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoja31
    05. Travanj 2017. 21:18

Mene su to trazili odmah u obradi prije prvog postupka jos dok sam bila u vinogradskoj.

Panda123
    05. Travanj 2017. 21:23

Zoja31

Mislim da si ti zbog amh reagirala tako na stimulaciju. Pcos obicno prate anovulatorni ciklusi i neredoviti.

Ma da, uzasno, cijela sam bila napuhana, depresivna, placljiva...a kad su mi preostali folikuli koji nisu ispunktirani poceli pucati dozivjela sam groznu bol, povracala te se skoro onesvjestila...ali do hiperstimulacije nije doslo.

Panda123
    05. Travanj 2017. 21:25

Zoja31

Mene su to trazili odmah u obradi prije prvog postupka jos dok sam bila u vinogradskoj.

Tako i mene.

s0102
    05. Travanj 2017. 21:34

Beba

Beba

Zoja31

Mislim da si ti zbog amh reagirala tako na stimulaciju. Pcos obicno prate anovulatorni ciklusi i neredoviti.

Cure, kad ste vi vadile taj angažman,mene to nitko nije tražio? Za šta je to bitno?

Poludit ću s ovim mobom ,ne aranžman nego amh

U Ri ne traze taj nalaz...
    Mene je slucajno soc gin poslala vaditi nakon sto sam u prvom postupku imala prazan folikul... ali u bolnici nisu uopce reagirali na taj nalaz... zanemarili ga😂😂

Beba
    05. Travanj 2017. 21:40

s0102

Beba

Beba

Zoja31

Cure, kad ste vi vadile taj angažman,mene to nitko nije tražio? Za šta je to bitno?

U Ri ne traze taj nalaz…
    Mene je slucajno soc gin poslala vaditi nakon sto sam u prvom postupku imala prazan folikul… ali u bolnici nisu uopce reagirali na taj nalaz… zanemarili ga😂😂

Jesi možda kad pitala?mene općenito nisu tražili puno nalaza,donijeli smo 2 spermiograma,briseve,hormoni,papa i još me dr tražila leukocite i sedimentaciju

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Kengurica
    05. Travanj 2017. 23:35

Aranzman, ja umirem od smijeha :)

s0102
    06. Travanj 2017. 08:36

Beba

s0102

Beba

Beba

Zoja31

U Ri ne traze taj nalaz…
    Mene je slucajno soc gin poslala vaditi nakon sto sam u prvom postupku imala prazan folikul… ali u bolnici nisu uopce reagirali na taj nalaz… zanemarili ga😂😂

Jesi možda kad pitala?mene općenito nisu tražili puno nalaza,donijeli smo 2 spermiograma,briseve,hormoni,papa i još me dr tražila leukocite i sedimentaciju

Nisam pitala... ali sam doktoru pokazala nalaz... on nije reagirao... meni je inace nizak amh,ali rekao je da je njemu dovoljna samo jedna st..
    Mislim da te to nece ni traziti da vadis osim ako te soc gin ne posalje...

Beba
    06. Travanj 2017. 09:22

s0102

Beba

s0102

Beba

Beba

Zoja31

U Ri ne traze taj nalaz…

Nisam pitala… ali sam doktoru pokazala nalaz… on nije reagirao… meni je inace nizak amh,ali rekao je da je njemu dovoljna samo jedna st..
    Mislim da te to nece ni traziti da vadis osim ako te soc gin ne posalje…

A gle mislim da je to i ok, važno da postupak uspije, neću se puno opterećivati, na meni je da budem mirna i pozitivna,a na njima sve ostalo, vjerujem da znaju što rade😃

DANTE

Beba
    06. Travanj 2017. 09:23

Jesi li imala negativnih iskustava u Ri da si se odlučila ići privatno?

DANTE

• petra12345
    06. Travanj 2017. 10:20

Nista..sve 3 nezrele stanice..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.