Mene su to trazili odmah u obradi prije prvog postupka jos dok sam bila u vinogradskoj.
Mislim da si ti zbog amh reagirala tako na stimulaciju. Pcos obicno prate anovulatorni ciklusi i neredoviti.
Ma da, uzasno, cijela sam bila napuhana, depresivna, placljiva...a kad su mi preostali folikuli koji nisu ispunktirani poceli pucati dozivjela sam groznu bol, povracala te se skoro onesvjestila...ali do hiperstimulacije nije doslo.
Mene su to trazili odmah u obradi prije prvog postupka jos dok sam bila u vinogradskoj.
Tako i mene.
Mislim da si ti zbog amh reagirala tako na stimulaciju. Pcos obicno prate anovulatorni ciklusi i neredoviti.
Cure, kad ste vi vadile taj angažman,mene to nitko nije tražio? Za šta je to bitno?
Poludit ću s ovim mobom ,ne aranžman nego amh
U Ri ne traze taj nalaz...
Mene je slucajno soc gin poslala vaditi nakon sto sam u prvom postupku imala prazan folikul... ali u bolnici nisu uopce reagirali na taj nalaz... zanemarili ga😂😂
Cure, kad ste vi vadile taj angažman,mene to nitko nije tražio? Za šta je to bitno?
U Ri ne traze taj nalaz…
Mene je slucajno soc gin poslala vaditi nakon sto sam u prvom postupku imala prazan folikul… ali u bolnici nisu uopce reagirali na taj nalaz… zanemarili ga😂😂
Jesi možda kad pitala?mene općenito nisu tražili puno nalaza,donijeli smo 2 spermiograma,briseve,hormoni,papa i još me dr tražila leukocite i sedimentaciju
url=https://lilypie.com]
DANTE
U Ri ne traze taj nalaz…
Mene je slucajno soc gin poslala vaditi nakon sto sam u prvom postupku imala prazan folikul… ali u bolnici nisu uopce reagirali na taj nalaz… zanemarili ga😂😂
Jesi možda kad pitala?mene općenito nisu tražili puno nalaza,donijeli smo 2 spermiograma,briseve,hormoni,papa i još me dr tražila leukocite i sedimentaciju
Nisam pitala... ali sam doktoru pokazala nalaz... on nije reagirao... meni je inace nizak amh,ali rekao je da je njemu dovoljna samo jedna st..
Mislim da te to nece ni traziti da vadis osim ako te soc gin ne posalje...
U Ri ne traze taj nalaz…
Nisam pitala… ali sam doktoru pokazala nalaz… on nije reagirao… meni je inace nizak amh,ali rekao je da je njemu dovoljna samo jedna st..
Mislim da te to nece ni traziti da vadis osim ako te soc gin ne posalje…
A gle mislim da je to i ok, važno da postupak uspije, neću se puno opterećivati, na meni je da budem mirna i pozitivna,a na njima sve ostalo, vjerujem da znaju što rade😃
DANTE
Jesi li imala negativnih iskustava u Ri da si se odlučila ići privatno?
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji