Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoja31
    06. Travanj 2017. 10:25

Petra zao mi je. Nazalost i kod mene je prosli postupak zavrsio tako 😢😢

• Dolores123
    06. Travanj 2017. 10:46

petra12345

Nista..sve 3 nezrele stanice..

s0102
    06. Travanj 2017. 10:47

Beba

Jesi li imala negativnih iskustava u Ri da si se odlučila ići privatno?

Nista negativno...  ali moj dr je otisao iz ri... i najiskrenije mi se trenutno ne odlazi kod nekih mladih da se uce na meni... 
    Guzve me tamo isto ubiju... cekas redovno po 2-3-4 sata... i onda se osjecam ko na traci... jednostavno ima previse ljudi da bi se svima posvetili... to je moje osobno misljenje... 
    Imam jos dva postupka pa lako odem... ☺ ali treba mi promjena... jer jednostavno vise niti ne vjerujem da ce mi tamo uspjeti ako nije do sada...

s0102
    06. Travanj 2017. 10:48

Dolores123

petra12345

Zao mi je ....😢

Beba
    06. Travanj 2017. 11:09

s0102

Beba

Jesi li imala negativnih iskustava u Ri da si se odlučila ići privatno?

Nista negativno… ali moj dr je otisao iz ri… i najiskrenije mi se trenutno ne odlazi kod nekih mladih da se uce na meni…
    Guzve me tamo isto ubiju… cekas redovno po 2-3-4 sata… i onda se osjecam ko na traci… jednostavno ima previse ljudi da bi se svima posvetili… to je moje osobno misljenje…
    Imam jos dva postupka pa lako odem… ☺ ali treba mi promjena… jer jednostavno vise niti ne vjerujem da ce mi tamo uspjeti ako nije do sada…

A bila si tamo na 3 postupka?  Razumijem te,iako sam čitala kolika je uspješnost općenito inseminacija 15%,a ivf 30% pa tako da iskreno ne nemam neka ogromna očekivanja,pogotovo za prvi put,a gle ,pokušati ću,ali ne ovisi o meni,kako Bog odluči.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Beba
    06. Travanj 2017. 11:10

petra12345

Oprosti na neznanju,ali šta to znači,da je trebalo još pričekati? 

DANTE

• petra12345
    06. Travanj 2017. 11:16

Beba

petra12345

Da..vadili ih 12.dc (imam normalan cikus 29 dana uvijek)..i bilo mi je to odmah prerano al vjerojatno ih uplasila velicina (19,14,11) na folikulometriji 10.dc

Beba
    06. Travanj 2017. 11:19

petra12345

Beba

petra12345

Da..vadili ih 12.dc (imam normalan cikus 29 dana uvijek)..i bilo mi je to odmah prerano al vjerojatno ih uplasila velicina (19,14,11) na folikulometriji 10.dc

Nadam se da ti to ne računaju kao 1 pokušaj budući da je njihov zajeb ili se varam?

DANTE

• Dolores123
    06. Travanj 2017. 11:23

petra12345

Beba

petra12345

Kakve si ti lijekove dobila?

Zoja31
    06. Travanj 2017. 11:32

Beba

petra12345

Beba

petra12345

Nadam se da ti to ne računaju kao 1 pokušaj budući da je njihov zajeb ili se varam?

Nazalost racunaju. Meni je moj mpo dr rekao da se racuna u pravilu cim potrosis lijekove ma kakav ishod bio.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.