Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina Leonita
    06. Travanj 2017. 15:03

Zoja31

Nazalost tako je nema nikakve koristi od zaljenja. Nazalost kod petre su se vodili onim jednim od 19mm umjesto da su radije dali sansu ovim manjima. Nema se smisla zaliti nikome. Mene zbog niskog amh isto non stop zele u polustimulirani a ja ne pristajem. Jer to mi je jedan postupak manje bio on stimulirani ili polustimulirani. Onda se radije pikam i bok.

Zoja, probaj samo sa klomifenima + ivf, mozda ces bolje reagirati nego na stimulaciju. To ti je noje iskustvo, ja od pune stimulacije dobila jednu js, a od klomifena 4 js. Sretno

• petra12345
    06. Travanj 2017. 15:31

waithing

petra12345

Moji hormoni su losi,amh 2,9, a i spermiogram je los..oni mene vec 2.put stimuliraju na najjace i sad se ponadala sa 3 folikula bit ce nesto..a ono,nis..zeznuli punkciju..i bez anestezije vadili, jos danas osjecem bolove..mislim,bas to-gledali samo taj vodeci 19 i isli za njim umjesto da cekaju..a prosla 2 puta (prirodni i stimulirani) vadili 17.dan..
    Mah..ok sam..ovo mi ipak lakse nego cekanje bete..sva sreca da nisam otisla s posla doma plakat..tak da sam vec isplanirala sljedeci ciklus prirodni i onda privatno..

Uf draga…meni su sad na vv punktirali oko 15folikula bez anestezije…i vjeruj to mi bilo lakse nego sve ovo sad…znas kak je meni rekao doktor na to sve- to vam je kao kad vi zene pecete kolace pa vam ne uspije…e onda mijenjate recept dok ne uspije…eto jako utjesno jel…tako je on mene 'tjesio'…

Znaci..ovo je nevjerojatno..pa nije on slasticar da baca tortu ak ne uspije..ovo je moj zivot i njemu nije dozvoljeno da se igra s njim..uzas!!!😤
    Ali eto..ocito smo mi njima samo pokusni kunici..
    A pitanjce..ima li itko dobra iskustva sa inseminacijom?

06. Travanj 2017. 15:39

petra12345

waithing

petra12345

Moji hormoni su losi,amh 2,9, a i spermiogram je los..oni mene vec 2.put stimuliraju na najjace i sad se ponadala sa 3 folikula bit ce nesto..a ono,nis..zeznuli punkciju..i bez anestezije vadili, jos danas osjecem bolove..mislim,bas to-gledali samo taj vodeci 19 i isli za njim umjesto da cekaju..a prosla 2 puta (prirodni i stimulirani) vadili 17.dan..
    Mah..ok sam..ovo mi ipak lakse nego cekanje bete..sva sreca da nisam otisla s posla doma plakat..tak da sam vec isplanirala sljedeci ciklus prirodni i onda privatno..

Uf draga…meni su sad na vv punktirali oko 15folikula bez anestezije…i vjeruj to mi bilo lakse nego sve ovo sad…znas kak je meni rekao doktor na to sve- to vam je kao kad vi zene pecete kolace pa vam ne uspije…e onda mijenjate recept dok ne uspije…eto jako utjesno jel…tako je on mene 'tjesio'…

Znaci..ovo je nevjerojatno..pa nije on slasticar da baca tortu ak ne uspije..ovo je moj zivot i njemu nije dozvoljeno da se igra s njim..uzas!!!😤

Da...ja se zbunila kad mi to rekao prvo se nisam ni snasla uopce onakva sva pigubljena ni nazalost da..mi smo njima samo broj i pokusni kunici..i onda netko ima srece prije netko poslije da se pogodi 'recept koji ti odgovara'😀😀
    Ja nemam iskustva s inseminacijama jer ja nrmam jajovod tj.imam jedan zacepljeni tak da ja to no ne mogu a i da mogu ne vjerujem da bih idla jer mi je predaleko putovati do zagreba za inseminacihe..da sam blize i da je sve ok zasto ne probati..ovako se 
    Inseminiram se doma..zapravo vise od mj.dana ne😅😅😅
    Jadan moj muz😄😄😄

waithing

Zoja31
    06. Travanj 2017. 16:05

Je je cure bolje sam al jbg znate i same da je svaki put sve teze. Uglavnom sam vec sve dogovorila za dalje. Nazalost tako to ispada, dobijes lijekove i onda se moli bogu da ces reagirati na njih. Govorim o nama sa malim amh. Petra ja sam sada imala 6 folikula a samo 1 jajna stanica koja se eto ovaj put oplodila. Prosli put u vg nisam ni stigla do transfera. Nakon toga sam odlucila da ja njima ne zelim biti samo broj i otisla privatno. Sad imam jos jedan postupak dogovoren tamo i onda neznam sta cu.

mono1111
    06. Travanj 2017. 16:24

Cure,
    Moze pitanje??
    Da li je netko od vas koristio Decortin?? 
    I da li se tom nekom stimulacijom dobiju kvalitetnije j.s.ili j.s.ostaju iste kvalitete samo se mozda kod nekoga dobije veca kvantiteta ?

Zoja31
    06. Travanj 2017. 16:35

Mono decortin se koristi samo za rusanje imuniteta da organizam ne odbaci plod. Medutim ni to nije garancija jer ja sam ga sad pila i nista.

06. Travanj 2017. 16:50

Evo ja ga sad pijem...i kod mene eto dal je to ili sta drugo eto uhvatilo se...decortin ti je da kortikosteroid...

waithing

06. Travanj 2017. 16:52

waithing

Evo ja ga sad pijem…i kod mene eto dal je to ili sta drugo eto uhvatilo se…decortin ti je da kortikosteroid…

I ja ga nisam dobila zbog kvalitetnije jajne stanice jer sam imala zamrznute embrije nego to sto zoja kaze kao da tijelo ne smatra embrij kao strano tijelo i odbaci ga...ali naravno to nije nista dokazano nego rekla bih da oni to dijele onako pa mozda upali...

waithing

Mina0709
    06. Travanj 2017. 18:40

petra12345

waithing

petra12345

Ja sam imala 4 inseminacije ali bezuspjesno😕

Mina0709

mono1111
    06. Travanj 2017. 19:24

Tnx cure za Decortin.
    A da li stimulacijom npr.tih Gonadotropina ili Klomifenima se dobije kvalitetnija j.s.ili se j.s.u biti ne moze poboljsati, nego je ona takva kakva je??
    Valjda sam se krivo bila izrazila prije, ali sam mislila na stimulaciju koja se inace uvodi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.