Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Travanj 2017. 06:24

Vesnic

s0102

Vesnic

Drage djevojke, kakva su vaša iskustva u prirodnom ciklusu? Sutra imam prvu folikulometriju u prirodnom ciklusu. Prvi stimulirani je završio negativnom betom. Moji nalazi su uredni, a spermiogram je loš.

Ja sam bila u dva… uglavnom ti prate vodeci folikul i punkcija je samo njega.
    Meni prvi puta nije bilo jajne st u njemu… drugi puta je bila… oplodola se… vratili… ali se nije prikacilo…

Kako to da nije bilo stanice? Kod jedne djevojke koja je sa mnom bila na punkciji se isto dogodilo…folikul bio prazan.

To se zna dogoditi kada ne pogode tajming punkcije..u pravilu prazan folikul ne postoji..postoji samo los tajmning punkcije..ocito j.stanica nije bila zrela te je ostala prikacena za stijenku folikula.
    Ja sam isla u jedan prirodan ciklus..dobila sam jajnu stanicu ali se nije oplodila.

waithing

Sophie
    05. Travanj 2017. 08:48

ninaleonita86

Evo ja cu ovaj put biti konkretnija i od srca preporuciti meditaciju, zahvalnost, afirmacije, vizualizacije, cak i tapkanje.. vjeru ako hocete..ima puno videa o tome na you tubu i stvarno nekome mozda pomogne. Evo meni je, a imala sam veliki otpor svemu tome, a s druge strane strah od postupka prvi put.

Znam o čemu pričaš jer ja takav život vec dugo živim 😊  Kako zračiš tako privlačiš ☀️
    Meni je uspjelo iz prve 😊 I ne, nije do sreće 😉

Beba
    05. Travanj 2017. 08:56

Sophie

ninaleonita86

Evo ja cu ovaj put biti konkretnija i od srca preporuciti meditaciju, zahvalnost, afirmacije, vizualizacije, cak i tapkanje.. vjeru ako hocete..ima puno videa o tome na you tubu i stvarno nekome mozda pomogne. Evo meni je, a imala sam veliki otpor svemu tome, a s druge strane strah od postupka prvi put.

Znam o čemu pričaš jer ja takav život vec dugo živim 😊 Kako zračiš tako privlačiš ☀️
    Meni je uspjelo iz prve 😊 I ne, nije do sreće 😉

Baš mi je drago da se o ovom piše jer je jako bitna vjera da će sve biti dobro.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

05. Travanj 2017. 11:49

Ja zoju potpuno razumijem...mozete vi pricati sto hocete no kad idete prvi put i kad vam uspije ni ne znate koju srecu imate..
    I ja sam s velikom vjerom i optimizmom isla u prvi i drugi postupak..molila boga vjerovala u dobro bila jako optimisticna...
    No pokosi te neuspjeh pogotovo kad se naredaju i pitas se sto nije u redu a na sve pazis...zasto nisi zasluzio pozitivnu betu...
    I ja mislim da je zoja sasvim normalno sve sto osjecas no nazalost iz svog iskustva kazem ti-kad prodje neko vrijeme bit ce bolje i skupit ces hrabrost...vrijeme ce to izljeciti...
    Stetno draga❤❤❤

waithing

s0102
    05. Travanj 2017. 12:10

waithing

Ja zoju potpuno razumijem…mozete vi pricati sto hocete no kad idete prvi put i kad vam uspije ni ne znate koju srecu imate..
    I ja sam s velikom vjerom i optimizmom isla u prvi i drugi postupak..molila boga vjerovala u dobro bila jako optimisticna…
    No pokosi te neuspjeh pogotovo kad se naredaju i pitas se sto nije u redu a na sve pazis…zasto nisi zasluzio pozitivnu betu…
    I ja mislim da je zoja sasvim normalno sve sto osjecas no nazalost iz svog iskustva kazem ti-kad prodje neko vrijeme bit ce bolje i skupit ces hrabrost…vrijeme ce to izljeciti…
    Stetno draga❤❤❤

Slazem se...
    Ja sam isla pozitivna svaki put... ali koliko si god pozitivan nakon 2-3puta imas dozu sumnje... i nema te pozitive,vjere niti nicega drugog koja ti moze te neuspjehe izbrisati... uvijek razmisljas zasto ja ne mogu a svi drugi mogu bez problema...
    Mene je osobno depra prala 2 dana nakon prosle neg bete... 2 dana iz razloga sto sam bila fuuuul pozitivna... i ocekivala svasta... kada manje ocekujes lakse se kasnije vratis... 
    Slazem se treba biti pozitivan i vjerovat... ALI... splasne to nakon neuspjelih pokusaja....

Zoja ce se vratiti kao sto se vratila i svaki puta do sada... kao sto se svi vracamo... ❤

05. Travanj 2017. 12:13

s0102

waithing

Ja zoju potpuno razumijem…mozete vi pricati sto hocete no kad idete prvi put i kad vam uspije ni ne znate koju srecu imate..
    I ja sam s velikom vjerom i optimizmom isla u prvi i drugi postupak..molila boga vjerovala u dobro bila jako optimisticna…
    No pokosi te neuspjeh pogotovo kad se naredaju i pitas se sto nije u redu a na sve pazis…zasto nisi zasluzio pozitivnu betu…
    I ja mislim da je zoja sasvim normalno sve sto osjecas no nazalost iz svog iskustva kazem ti-kad prodje neko vrijeme bit ce bolje i skupit ces hrabrost…vrijeme ce to izljeciti…
    Stetno draga❤❤❤

Slazem se…
    Ja sam isla pozitivna svaki put… ali koliko si god pozitivan nakon 2-3puta imas dozu sumnje… i nema te pozitive,vjere niti nicega drugog koja ti moze te neuspjehe izbrisati… uvijek razmisljas zasto ja ne mogu a svi drugi mogu bez problema…
    Mene je osobno depra prala 2 dana nakon prosle neg bete… 2 dana iz razloga sto sam bila fuuuul pozitivna… i ocekivala svasta… kada manje ocekujes lakse se kasnije vratis…
    Slazem se treba biti pozitivan i vjerovat… ALI… splasne to nakon neuspjelih pokusaja….

Zoja ce se vratiti kao sto se vratila i svaki puta do sada… kao sto se svi vracamo… ❤

Tako je💋❤❤

waithing

Zoja31
    05. Travanj 2017. 12:20

Joj cure skroz se razumijemo. Mene je ovaj put bas pogodilo, jbg treci put i nista. Promjenila doktora, sve je bilo super, pozitivno i bas onda nekako vjerujes da je to TO i na kraju svega kada po treci put ni ne docekas betu, prokrvaris i ranije nekako nema te vjere ni rijeci koja te moze uvjeriti da eto bas ces ti biti ta sretnica. Cure kojima je upalilo od prve ni ne znaju koliko srece imaju. Eto ocito mi ovaj put samo treba vise vremena da se oporavim i da nekako vratim nadu da ce se desiti jednom.

Panda123
    05. Travanj 2017. 12:26

Ja danas dodem na prvi uzv u prirodnom ciklusu i dr. mi kaze: Trenutno nema vodeceg folikula, vasi su jajnici pravi primjer policisticnih. Molim??? Ja to prvi put u zivotu cujem, nikad mi to nitko nije rekao, a obavila silne preglede. Na otpusnom pismu iz stimuliranog postupka za mene pise kako je sve u redu. Sokirala sam se. Kaze on: Ja to vidim odmah po vama...dlacice po bradi, niste debeli, a imate trbusnu debljinu...kaze moramo napraviti nalaz inzulinske rezinstencije, izbjegavajte ugljikohidrate i dodite opet na uzv u petak, jer vidim da ste prosli mjesec imali ovulaciju. Ne razumijem, otkud sad to, moj ginekolog mi to nikad nije rekao, nitko u stimuliranom postupku nista, nalazi hormona uredni...pa za izludit. Jedino mi je malo lakse radi trbuha, ako je u tome uzrok :-)

05. Travanj 2017. 12:37

Vesnic

Ja danas dodem na prvi uzv u prirodnom ciklusu i dr. mi kaze: Trenutno nema vodeceg folikula, vasi su jajnici pravi primjer policisticnih. Molim??? Ja to prvi put u zivotu cujem, nikad mi to nitko nije rekao, a obavila silne preglede. Na otpusnom pismu iz stimuliranog postupka za mene pise kako je sve u redu. Sokirala sam se. Kaze on: Ja to vidim odmah po vama…dlacice po bradi, niste debeli, a imate trbusnu debljinu…kaze moramo napraviti nalaz inzulinske rezinstencije, izbjegavajte ugljikohidrate i dodite opet na uzv u petak, jer vidim da ste prosli mjesec imali ovulaciju. Ne razumijem, otkud sad to, moj ginekolog mi to nikad nije rekao, nitko u stimuliranom postupku nista, nalazi hormona uredni…pa za izludit. Jedino mi je malo lakse radi trbuha, ako je u tome uzrok :-)

Tako je i mene doktorica na vv preplasila i rekla da su joj moji jajnici polic.izgleda..ja ostala zbunjena..nikad mi to nitko ni spomenuo nije...poslala me provjeriti hormone mislim da se to gleda omjer lh tsh neka me netko ispravi no uglavnom sve je bilo ok i nakon tog ni spomena o policisticnim.jajnicima....
    A zivu me isprepadala...

waithing

• Dolores123
    05. Travanj 2017. 12:39

Vesnic

Ja danas dodem na prvi uzv u prirodnom ciklusu i dr. mi kaze: Trenutno nema vodeceg folikula, vasi su jajnici pravi primjer policisticnih. Molim??? Ja to prvi put u zivotu cujem, nikad mi to nitko nije rekao, a obavila silne preglede. Na otpusnom pismu iz stimuliranog postupka za mene pise kako je sve u redu. Sokirala sam se. Kaze on: Ja to vidim odmah po vama…dlacice po bradi, niste debeli, a imate trbusnu debljinu…kaze moramo napraviti nalaz inzulinske rezinstencije, izbjegavajte ugljikohidrate i dodite opet na uzv u petak, jer vidim da ste prosli mjesec imali ovulaciju. Ne razumijem, otkud sad to, moj ginekolog mi to nikad nije rekao, nitko u stimuliranom postupku nista, nalazi hormona uredni…pa za izludit. Jedino mi je malo lakse radi trbuha, ako je u tome uzrok :-)

Da bas šok.A opet mozda jos bolje da netko to primjeti pa zna za daljnje terapije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.