Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    05. Travanj 2017. 13:56

A kako znati jel na kraju jesu ili nisu policisticni. Meni du do prije 3 godine stalno vikali policisticni, doduse jedan doktor i jedan internist koji mi radi sistematski abdomena, a sad ni rijesci o tome j omjer TSH i Lh mi normalan. 
    Sto se tice Zoje, ma razumijem ja nju, nitko na silu ne treba biti pozitivan i glumiti, mene zbediraju i manje stvari samo ne trebamo ni otkantat cure koje su trudne. 

05. Travanj 2017. 14:03

Kengurica

A kako znati jel na kraju jesu ili nisu policisticni. Meni du do prije 3 godine stalno vikali policisticni, doduse jedan doktor i jedan internist koji mi radi sistematski abdomena, a sad ni rijesci o tome j omjer TSH i Lh mi normalan.
    Sto se tice Zoje, ma razumijem ja nju, nitko na silu ne treba biti pozitivan i glumiti, mene zbediraju i manje stvari samo ne trebamo ni otkantat cure koje su trudne.

Meni je taj omjer hormona bio dobar i na sljedecem ultrazvuku tj.jedno 15-ak njih😅😅😅 nakon te 'dijagnoze' nije bilo vise spomena o policisticnim jajnicima...ne znam sad tocno kakav omjer tih hormona mora biti da se iskljuci mogucnost policisticnih jajnika..pokusaj uguglati o policisticnim jajnicima da ti ne kazem nesto krivo googl sve zna☺

waithing

Nina2512
    05. Travanj 2017. 15:28

Ja imam blago policisticne jajnike,i zbog toga nisam imala redovite ovulacije i prirodni ciklus nikako nije bio opcija za mene..to mi je ugl otkrio moj soc gin,a i mpo dr mi je potvrdio..a omjer hormona mi je bio savrsen..ma tko bi ga znao,izgleda da vise nema pravila za nista

Panda123
    05. Travanj 2017. 16:25

Ja pitala prije manje od godinu dana svog ginekologa da li su mi jajnici u redu, jesu li mozda policisticni. On kaze da nisu te da je sve super, a slovi kao jedan od boljih dr. i sad mi ovaj mpo odjednom to kaze, a u stimuliranom ciklusu to nisu ni spomenuli. Tko bi to vise znao...

• petra12345
    05. Travanj 2017. 17:23

3 folikula..3 js..1 malo losija..sutra zovem da vidim imamo li mrvicu..uh..
    Moram priznat da se ja osjecam kao zoja..tesko mi stalno slusat trudnicke probleme (5 trudnoca u uredu otkad mi pokusavamo) a ja jedva cekam mucnine i nikako ih docekat..
    svi mi potonemo kad cujemo dijagnozu..s vremenom se pomiris i krenes u 1.postupak misleci sad ce to..a onda..sa svakim neuspjehom ta se pozitiva ubija..jbg..nije nesto kaj mozes kontrolirat..ja doma sirim totalnu negativu,stalno sam uplasena da ce sve bit lose..

05. Travanj 2017. 17:54

petra12345

3 folikula..3 js..1 malo losija..sutra zovem da vidim imamo li mrvicu..uh..
    Moram priznat da se ja osjecam kao zoja..tesko mi stalno slusat trudnicke probleme (5 trudnoca u uredu otkad mi pokusavamo) a ja jedva cekam mucnine i nikako ih docekat..
    svi mi potonemo kad cujemo dijagnozu..s vremenom se pomiris i krenes u 1.postupak misleci sad ce to..a onda..sa svakim neuspjehom ta se pozitiva ubija..jbg..nije nesto kaj mozes kontrolirat..ja doma sirim totalnu negativu,stalno sam uplasena da ce sve bit lose..

Ee da... i ne daj boze da dozivis cetiri ili pet neuspjeha...i onda moras biti smiren i think pink...tesko je to..jako tesko..sve mi znamo da moramo razmisljati pozitivno...
    Ali tesko je..jako tesko

waithing

Beba
    05. Travanj 2017. 18:14

Vesnic

Ja danas dodem na prvi uzv u prirodnom ciklusu i dr. mi kaze: Trenutno nema vodeceg folikula, vasi su jajnici pravi primjer policisticnih. Molim??? Ja to prvi put u zivotu cujem, nikad mi to nitko nije rekao, a obavila silne preglede. Na otpusnom pismu iz stimuliranog postupka za mene pise kako je sve u redu. Sokirala sam se. Kaze on: Ja to vidim odmah po vama…dlacice po bradi, niste debeli, a imate trbusnu debljinu…kaze moramo napraviti nalaz inzulinske rezinstencije, izbjegavajte ugljikohidrate i dodite opet na uzv u petak, jer vidim da ste prosli mjesec imali ovulaciju. Ne razumijem, otkud sad to, moj ginekolog mi to nikad nije rekao, nitko u stimuliranom postupku nista, nalazi hormona uredni…pa za izludit. Jedino mi je malo lakse radi trbuha, ako je u tome uzrok :-)

Ma imam i ja osjećaj da ovo sa policističnim jajnicima nije baš egzaktna znanost,meni nitko nije prije govorio o p.j. sve do 1 uzv di mi je dr rekla da je jedan jajnik pol.izgleda ,hormoni ok,vidjeti ćemo šta kaže dr na mpo iako se iskreno s tim previše ne opterećujem ,važno mi je imati bebu a ne savršeni nalaz.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

05. Travanj 2017. 18:23

Beba

Vesnic

Ja danas dodem na prvi uzv u prirodnom ciklusu i dr. mi kaze: Trenutno nema vodeceg folikula, vasi su jajnici pravi primjer policisticnih. Molim??? Ja to prvi put u zivotu cujem, nikad mi to nitko nije rekao, a obavila silne preglede. Na otpusnom pismu iz stimuliranog postupka za mene pise kako je sve u redu. Sokirala sam se. Kaze on: Ja to vidim odmah po vama…dlacice po bradi, niste debeli, a imate trbusnu debljinu…kaze moramo napraviti nalaz inzulinske rezinstencije, izbjegavajte ugljikohidrate i dodite opet na uzv u petak, jer vidim da ste prosli mjesec imali ovulaciju. Ne razumijem, otkud sad to, moj ginekolog mi to nikad nije rekao, nitko u stimuliranom postupku nista, nalazi hormona uredni…pa za izludit. Jedino mi je malo lakse radi trbuha, ako je u tome uzrok :-)

Ma imam i ja osjećaj da ovo sa policističnim jajnicima nije baš egzaktna znanost,meni nitko nije prije govorio o p.j. sve do 1 uzv di mi je dr rekla da je jedan jajnik pol.izgleda ,hormoni ok,vidjeti ćemo šta kaže dr na mpo iako se iskreno s tim previše ne opterećujem ,važno mi je imati bebu a ne savršeni nalaz.

Ma bas tako...oni ionako stimulacijom to sve rjesavaju...ima puno slucajeva savrsenih hormona bez bebe u rukama i obrnuto...

waithing

Panda123
    05. Travanj 2017. 18:45

waithing

Beba

Vesnic

Ma bas tako…oni ionako stimulacijom to sve rjesavaju…ima puno slucajeva savrsenih hormona bez bebe u rukama i obrnuto…

Ma da, ali mislila sam kao sa mnom je sve ok, pa cemo valjda vec nekako doci do bebaca...a sad jos na suprugovu dijagnozu odjednom ovo...

• Dolores123
    05. Travanj 2017. 19:33

Vesnic

waithing

Beba

Vesnic

Ma bas tako…oni ionako stimulacijom to sve rjesavaju…ima puno slucajeva savrsenih hormona bez bebe u rukama i obrnuto…

Ma da, ali mislila sam kao sa mnom je sve ok, pa cemo valjda vec nekako doci do bebaca…a sad jos na suprugovu dijagnozu odjednom ovo…

Vesnic pa ti si prvi put dobila koliko folikula? I nakon toga je bilo kolko oplodeno? Znaci da regiras na lijekobe.Pa mislim da kad imas transfer da vise nisu jajnici bitni ili? Bitna je maternica.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.