Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zelimobebu2701
    04. Travanj 2017. 12:40

Ana2711

zelimobebu2701

Ana2711

zelimobebu2701

Ana2711kako se osjećaš? Jel ti još muka? 😊

Joj je,ali puno manje nego prije..prije mi je bilo cijeli dan,sad mi se javi par puta dnevno..ali uopce okuse ne osjecam,sve mi je bljutavo..kako si ti?ti si sad u 12.tj zar ne?znaci za tebe je najgori dio prosao,mislim na najkriticniji dio😊😊

Ja sam ok, dodje mi nekad zlo od mesa i još uvijek mi bude muka ponekad ali je malo bolje. Da u nedjelju bilo punih 11.tj ma ja ću se opustit skroz tek kad primim svoju bebu u ruke. Za kolko ti je ultrazvuk? 😊😊😊

Hehe..tocno to sam i ja rekla, mislim da se necu skroz opustiti do tad😊..iduci cet,jedva cekam,vec mi razni strahovi idu kroz glavu,samo da bude sve ok s bebicom..malo mi je preveliki razmak izmedu uzv,5 tjedana,pa me zato strah..

Ma bit će, dok ti je muka i to sve znači da je sve ok bar tako kaže moja dr. Bit će ti šok kad ju vidiš sad s obzirom na prošli put. Ja za točno dva tjedna i ne mogu dočekati. Mene isto uvijek panika uhvati pogotovo prije ultrazvuka, svaka minuta mi je vječnost. 😮😊

Nina2512
    04. Travanj 2017. 13:06

zelimobebu2701

Ana2711

zelimobebu2701

Ana2711

zelimobebu2701

Joj je,ali puno manje nego prije..prije mi je bilo cijeli dan,sad mi se javi par puta dnevno..ali uopce okuse ne osjecam,sve mi je bljutavo..kako si ti?ti si sad u 12.tj zar ne?znaci za tebe je najgori dio prosao,mislim na najkriticniji dio😊😊

Ja sam ok, dodje mi nekad zlo od mesa i još uvijek mi bude muka ponekad ali je malo bolje. Da u nedjelju bilo punih 11.tj ma ja ću se opustit skroz tek kad primim svoju bebu u ruke. Za kolko ti je ultrazvuk? 😊😊😊

Hehe..tocno to sam i ja rekla, mislim da se necu skroz opustiti do tad😊..iduci cet,jedva cekam,vec mi razni strahovi idu kroz glavu,samo da bude sve ok s bebicom..malo mi je preveliki razmak izmedu uzv,5 tjedana,pa me zato strah..

Ma bit će, dok ti je muka i to sve znači da je sve ok bar tako kaže moja dr. Bit će ti šok kad ju vidiš sad s obzirom na prošli put. Ja za točno dva tjedna i ne mogu dočekati. Mene isto uvijek panika uhvati pogotovo prije ultrazvuka, svaka minuta mi je vječnost. 😮😊

Bas to..hehe..meni je vec sad panika,a kamoli kak bude kad budem isla na uzv,prosli put sam se sva tresla sve dok nije rekao da je sve super..ma biti sve ok😊😊..a jel ti ides kod svog dr ili mpo dr?jesu ti vec radili ostale pretrage,vaganje i to?

Zoja31
    04. Travanj 2017. 13:20

Cure mislim da ovdje ima i forum trudnoca pa mozda da se prebacite tamo. Ovdje bi ipak trebali tipkati mi koji smo jos u mpo, kukati, plakati i djeliti korisne info jedna drugoj.

zelimobebu2701
    04. Travanj 2017. 13:22

Ana2711

zelimobebu2701

Ana2711

zelimobebu2701

Ana2711

zelimobebu2701

Bas to..hehe..meni je vec sad panika,a kamoli kak bude kad budem isla na uzv,prosli put sam se sva tresla sve dok nije rekao da je sve super..ma biti sve ok😊😊..a jel ti ides kod svog dr ili mpo dr?jesu ti vec radili ostale pretrage,vaganje i to?

Draga Ana morat ćemo se prebaciti odavde 😉 

Zoja31
    04. Travanj 2017. 13:28

Sory cure ali eto nakon jos jednog neuspjeha iskreno mislim da svakoj od nas koja je na ovoj temi tesko to pada. Nazalost tako je. Nisam ni ljubomorna niti nista, sacuvaj boze jer i vi ste prolazile ovu borbu samo eto budite sretne da vise nemorate biti ovdje. Uzivajte u svojoj trudnoci.

zelimobebu2701
    04. Travanj 2017. 13:29

Iako kolko vidim ovaj forum se zove potpomognuta oplodnja, nisam primjetila da je zabranjeno pisati trudnicama. I mi smo to prošle i mislim da imamo pravo kao i vi pisati svoja iskustva. I naše bebe su tako začete. 

Beba
    04. Travanj 2017. 13:34

Zoja31

Cure mislim da ovdje ima i forum trudnoca pa mozda da se prebacite tamo. Ovdje bi ipak trebali tipkati mi koji smo jos u mpo, kukati, plakati i djeliti korisne info jedna drugoj.

Zoja, mogu shvatiti da se sad loše osjećaš ali smatram da ovdje ne bi samo trebale kukasti, već i ohrabrivati jedna drugu,a trudnice nam daju nadu da ćemo i mi to jednog dana postati. Osobno mi je drago da su cure ovdje ostale

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Zoja31
    04. Travanj 2017. 13:38

Ma sve znam i ako smo imalo normalne razumijemo jedna drugu. Eto ja sam trenutno u fazi kad me takvi razgovori bole jer imam osjecaj da ja nikad necu voditi takve razgovore. Kao sto sam vec rekla sory svima koji su se nasli uvrijedeni. Ne zelim nikog uvrijediti.

• Dolores123
    04. Travanj 2017. 13:59

Ako cete se seliti javite samo u koju temu se ukljucujete.Ja vas zelim pratiti jer me to zanima.Trebala bi biti tema trudnoca nakon potpomognute.

Beba
    04. Travanj 2017. 14:00

Zoja31

Ma sve znam i ako smo imalo normalne razumijemo jedna drugu. Eto ja sam trenutno u fazi kad me takvi razgovori bole jer imam osjecaj da ja nikad necu voditi takve razgovore. Kao sto sam vec rekla sory svima koji su se nasli uvrijedeni. Ne zelim nikog uvrijediti.

Razumijem te Zoja ,doći će i na tebe red,i meni je besplatan kad sretnemo u gradu kolegicu s posla koja je trudna a pokušavala je valjda 0 mjeseci,a ko za vraga stalno je srećemo .
    Koji ti je to pokušaj ? 

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.