Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina Leonita
    04. Travanj 2017. 18:00

Pobjeglo mi.. kako biti zahvalan na svom zivotu i svemu dobrome sto ste prozivjele, ima toliko nacina kako nauciti biti pozitivan, kako se rijesiti straha, vjerujte mi to je vrlo vazno jer mislima kreiramo svoju stvarnost.. ja sam neki dan kad mi je bilo tesko jednostavno krenula to proucavati i slusati, citati i preporodila sam se, iako sam prilicno skepticna i ne dam se lako uvjeriti u nesto. Ali shvatila sam da nesto moram promjeniti jer pretjerani strah i nesigurnost mi nije nista dobro donio. Vjerujte mi, to je uz zdravstveni, drugi vrlo vazan aspekt u ovim postupcima, koji su emocionalno i psihicki zahtjevni.. sretno svima!

Zoja31
    04. Travanj 2017. 19:34

Apsolutno se slazem Nina, nazalost mene psiha ubi cim se blizi postupak. Ja u tom periodu ne prepoznajem samu sebe.

• Dolores123
    04. Travanj 2017. 19:59

Zoja31

Apsolutno se slazem Nina, nazalost mene psiha ubi cim se blizi postupak. Ja u tom periodu ne prepoznajem samu sebe.

Zoja molim te  probaj u ovaj postupak ici ako bude, bude ako ne nikome nista.Moja dr je rekla da u svemu tome najveci faktor ima psiha.Ajde riskiraj ovaj puta i probaj se ponasati tako jer inace ces izludit.Znam da ti to sad zvuci ko neko "soljenje pameti", ali mozda zbilja upali.

Zoja31
    04. Travanj 2017. 21:10

Ajoj Dolores ne zvuci kao soljenje pameti, nazalost znam ja to i sama ali nemogu si pomoci. Cim krene postupak ja sam van svake pameti. Znam da je i psiha veliki cimbenik ali kako utjecati na to?

• Dolores123
    04. Travanj 2017. 21:28

Zoja31

Ajoj Dolores ne zvuci kao soljenje pameti, nazalost znam ja to i sama ali nemogu si pomoci. Cim krene postupak ja sam van svake pameti. Znam da je i psiha veliki cimbenik ali kako utjecati na to?

A da razgovaras s doktorom o tome, mozda ti prepise normabele ili nesto.Koliko sam citala jako puno trudnica pije to onda vjerojatno nije stetno ni za one u mpo.Mozda je zbilja kod tebe najveci problem psiha.

Panda123
    04. Travanj 2017. 21:34

Drage djevojke, kakva su vaša iskustva u prirodnom ciklusu? Sutra imam prvu folikulometriju u prirodnom ciklusu. Prvi stimulirani je završio negativnom betom. Moji nalazi su uredni, a spermiogram je loš.

s0102
    04. Travanj 2017. 22:47

Vesnic

Drage djevojke, kakva su vaša iskustva u prirodnom ciklusu? Sutra imam prvu folikulometriju u prirodnom ciklusu. Prvi stimulirani je završio negativnom betom. Moji nalazi su uredni, a spermiogram je loš.

Ja sam bila u dva... uglavnom ti prate vodeci folikul i punkcija je samo njega.
    Meni prvi puta nije bilo jajne st u njemu... drugi puta je bila... oplodola se... vratili... ali se nije prikacilo...

Panda123
    04. Travanj 2017. 22:58

s0102

Vesnic

Ja sam bila u dva… uglavnom ti prate vodeci folikul i punkcija je samo njega.
    Meni prvi puta nije bilo jajne st u njemu… drugi puta je bila… oplodola se… vratili… ali se nije prikacilo…

Kako to da nije bilo stanice? Kod jedne djevojke koja je sa mnom bila na punkciji se isto dogodilo...folikul bio prazan.

Nina Leonita
    04. Travanj 2017. 23:01

Evo ja cu ovaj put biti konkretnija i od srca preporuciti meditaciju, zahvalnost, afirmacije, vizualizacije, cak i tapkanje.. vjeru ako hocete..ima puno videa o tome na you tubu i stvarno nekome mozda pomogne. Evo meni je, a imala sam veliki otpor svemu tome, a s druge strane strah od postupka prvi put.

05. Travanj 2017. 06:12

Dolores123

Zoja31

A da razgovaras s doktorom o tome, mozda ti prepise normabele ili nesto.Koliko sam citala jako puno trudnica pije to onda vjerojatno nije stetno ni za one u mpo.Mozda je zbilja kod tebe najveci problem psiha.

Ma ne treba ni.kod doktora za normabele..evo meni je sad doktorica sa vv sama prepisala normabele od 0.2 to je zbilja mala doza i pije se za kontrakcije maternice...dal je presudilo ili ne ne znam ali eto zaljepilo se nakon petog transfera...
    Igra psiha jako puno i ovom..a pogotovo kad se naredaju neuspjesni transferi u svaki je sve teze ici a pogotovo s nekom.vjerom.u uspjeh...

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.