Ma sve znam i ako smo imalo normalne razumijemo jedna drugu. Eto ja sam trenutno u fazi kad me takvi razgovori bole jer imam osjecaj da ja nikad necu voditi takve razgovore. Kao sto sam vec rekla sory svima koji su se nasli uvrijedeni. Ne zelim nikog uvrijediti.
Sve te razumijem draga...vodit ces i ti takve razgovore...vjerujem da hoces...znas tko nece voditi..onaj tko odustane...sad ti je tesko i sve je to normalno...evo ja nakon petog transfera kao trudna...probada me stalno i brljavim i muka mi je od nervoze ne od trudnoce...strah me ici na wc...od pocetka nije krenulo kak spada i mislim da bi bilo veliko cudo da i ja vodim razgovore o trudnoci jer se tako uopce ne osjecam...
Proci ce sve draga...samo daj boze snage i strpljenja
❤❤❤
waithing
Ako cete se seliti javite samo u koju temu se ukljucujete.Ja vas zelim pratiti jer me to zanima.Trebala bi biti tema trudnoca nakon potpomognute.
Ne znam gdje otići jer tema trudnoća sama nema bas neku posjećenost. Radije bih ostala ovdje jer mislim da osobe koje su normalno ostale trudne ne mogu razumjeti naše strahove i sve ono što smo prošle. A i puno sam vas sad već tu na neki način upoznala po vašim pričama i iskustvima. Bez obzira na trudnoću volim doći svaki dan ovdje i vidjeti kako dalje vama ide.
Cure mislim da ovdje ima i forum trudnoca pa mozda da se prebacite tamo. Ovdje bi ipak trebali tipkati mi koji smo jos u mpo, kukati, plakati i djeliti korisne info jedna drugoj.
Zoja, mogu shvatiti da se sad loše osjećaš ali smatram da ovdje ne bi samo trebale kukasti, već i ohrabrivati jedna drugu,a trudnice nam daju nadu da ćemo i mi to jednog dana postati. Osobno mi je drago da su cure ovdje ostale
Hvala ti ❤
Zoja..mogla si primjetiti da se mi ne dopisujemo stalno,tu i tamo pitamo jednu drugu kako je..vjerujem i znam da ce i ostale cure koje su zadnje imale pozitivnu beta tako ispitivati jedna drugu,a uskoro i ti..mislim da nije fer a i ne zelim otici u drugu grupu jer na temi trudnoca su uglavnom cure koje su normalno zacele i ne mogu razumijeti kroz sto smo mi prosle,zato mi je bolje biti tu jer sam tu od pocetka..nemoj se ljutiti i mislim da ti nebi trebali smetati nasi razgovori,a biti ce ih jos vise i izmedu ostalih trudnih cura,jer mi ne zelimo nikome stavljati sol na ranu,dapace,tu smo da ohrabrimo jedna drugu i sve ostale koje jos nisu dosle do tu..
Meni je ovo treci put bio. Eto spremna za cetvri. Ma katastrofa, eto trenutno imam osjecaj da su svi trudni 😭😭😭😭. I opet kazem nisam ljubomorna samo me vec dusa boli od svega.
Ja se slazem sa zojom… drago mi je sto ste sve trudne i sto vam je napokon uspjelo... i sto zapravo napokon i mozete prestat slusat o betama..simptomima...terapijama...i svemu sto ide do te famozne bete...
Ali... dovoljno mi je sto svi oko mene ostaju trudni bez ikakvih problema u trenutku kad pozele... tj.. lazem.. muce se mjesec dva... 😂 ne moram i tu citati koliko je kome lose od hrane i mucnina...
Tako mi je i prijateljica pricala...kako joj je lose sve joj smeta.. ima mucnine... eeee da je barem nama sve to...😅
Ali vjerujem da ce biti...
Zoja..mogla si primjetiti da se mi ne dopisujemo stalno,tu i tamo pitamo jednu drugu kako je..vjerujem i znam da ce i ostale cure koje su zadnje imale pozitivnu beta tako ispitivati jedna drugu,a uskoro i ti..mislim da nije fer a i ne zelim otici u drugu grupu jer na temi trudnoca su uglavnom cure koje su normalno zacele i ne mogu razumijeti kroz sto smo mi prosle,zato mi je bolje biti tu jer sam tu od pocetka..nemoj se ljutiti i mislim da ti nebi trebali smetati nasi razgovori,a biti ce ih jos vise i izmedu ostalih trudnih cura,jer mi ne zelimo nikome stavljati sol na ranu,dapace,tu smo da ohrabrimo jedna drugu i sve ostale koje jos nisu dosle do tu..
Slažem se u potpunosti ❤
Ako cete se seliti javite samo u koju temu se ukljucujete.Ja vas zelim pratiti jer me to zanima.Trebala bi biti tema trudnoca nakon potpomognute.
Ne znam gdje otići jer tema trudnoća sama nema bas neku posjećenost. Radije bih ostala ovdje jer mislim da osobe koje su normalno ostale trudne ne mogu razumjeti naše strahove i sve ono što smo prošle. A i puno sam vas sad već tu na neki način upoznala po vašim pričama i iskustvima. Bez obzira na trudnoću volim doći svaki dan ovdje i vidjeti kako dalje vama ide.
Da i ja sam to gledala i bezveze mi je.Ajd otvorite vas dvije novu temu pa cemo i mi za vama s vremenom.
Zoja31, bez brige. Bit ce nas tu jos na ljeto ili jesen dovoljno da dijelimo info i iskustva. Iako se nadam da ce se uskoro i za nas promjeniti na bolje 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji